леле е..ти боя

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

леле е..ти боя

Мнение от Мишу » 24 Май 2009, 13:15

в един склад за желязо влиза 1 с голям сак и казва на 1 от общите работници: даи си ръката! и този си я дава и човека със сака му слага в ръката 1 кутия и му вика дължиш ми 20лв а общия работник вика: не го искам това и му го подава обратно кутията, а този със сака вика: аааа неможе дължиш ми 20лв и общия работник хвърли кутията на земята а онзи продължада да го гони и да му мрънка за 20 кинта и само след 5-6 секунди другите общи работници от склада наскачаха и този със сака си ..... маиката а собственика на склада излезе и след като разказаха историята ме погледна и каза ми нормално тои бачка за 30лв на ден и храни семеиство и аз :shock: :shock: мислих си че аз съм зъл като побесня ма направо унемях и изтръпнах тия го разкъсаха като 5 питбула пудел ,като пирани на ранено животни ,гледал съм много битки прибирал съм се бит ма това беше нещо много страшно просто се замислих докъде са стигнали нещата за някои за 20лв 5 човека наскачаха и нямаше кои да ги СПРЕ ВЕРВАИТЕ МИ немаше шамари ,само тупаници и шутове нема глава нема колена дори собственика непосмя да излезнае преди да свърши сцената този след това беше изпаднал в шок и само трепереше баси м..ката е такова чудо неочаквах :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Последна промяна Мишу на 24 Май 2009, 13:34, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 24 Май 2009, 13:21

Страхотна история :yes:

Бравус!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 24 Май 2009, 13:27

Нищо не разбрах...Кого са пребили и защо?

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 24 Май 2009, 13:35

Overburner - NX написа:Нищо не разбрах...Кого са пребили и защо?

Онези прибили този щот този се направил на онези и онези му се ядосали на този..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Май 2009, 13:41

значи с думи като за студенти 5 общи работника пребиха някъкъв куфарен търговец за това че неискаше да си вземе обратно стоката която навираше в ръцете на общия работник ма вие верно да не сте студенти ?

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 24 Май 2009, 14:19

Мишу написа:значи с думи като за студенти 5 общи работника пребиха някъкъв куфарен търговец за това че неискаше да си вземе обратно стоката която навираше в ръцете на общия работник ма вие верно да не сте студенти ?

Студенти сме.. че дори и бедни и гладни... По цял ден само ровим във форума за да намерим нещо за кльопане.. Я колежка я некое загорело масълце...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 24 Май 2009, 14:33

uricatoli написа:
Overburner - NX написа:Нищо не разбрах...Кого са пребили и защо?

Онези прибили този щот този се направил на онези и онези му се ядосали на този..

Ясно ! (наистина)

Нито оного е прав нито тези...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Май 2009, 14:45

звездите ми го говорят :weed:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 24 Май 2009, 19:23

И аз нищо не разбрах. Некви кутий, пари , оня пребил третия и петия. :weed:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 24 Май 2009, 20:53

:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 24 Май 2009, 22:37

Зави ми се свят докато го изчета, ае да го напишеш пак ама маалко по-спокойно, че наистина се затруднявам тука с четенето... :roll:
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 24 Май 2009, 22:57

Куфарен търговец влязъл при общите работници и извикал един от тях.След това го помоли да си подаде ръката и му сложил някаква кутия в дланта,след което му поискал 20ка.Работникът оставил кутията и отказал да му даде пари.След което оня прекалил с нахалството си и останалите работници го пребили.Мишу и Шефъ' били там и не посмели да се намесят,щото после Шефъ/Мишу ше изцапа на неизвестна кола/М5 тапицерията с кръв.От там нататък не разбрах,ма той на миШу не му се разбира.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Май 2009, 23:58

готин гледам ,че караш м5 ако си от сф можем да направим м-ков ден ,и не си прав ,че е неизвестно м5 точно моито е уникално :winky: :winky:, затова и не съм я разкарал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Май 2009, 7:14

Overburner - NX написа:Куфарен търговец влязъл при общите работници и извикал един от тях.След това го помоли да си подаде ръката и му сложил някаква кутия в дланта,след което му поискал 20ка.Работникът оставил кутията и отказал да му даде пари.След което оня прекалил с нахалството си и останалите работници го пребили.Мишу и Шефъ' били там и не посмели да се намесят,щото после Шефъ/Мишу ше изцапа на неизвестна кола/М5 тапицерията с кръв.От там нататък не разбрах,ма той на миШу не му се разбира.

:D ,добро обяснение
а мишу,той казва,че на шефа колата е неизвестна марка,дето също би се изцапала с кръв!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 25 Май 2009, 7:45

Павката е прав...а за М5 дори и най-удрънканата да е пак ще си остане известна кола...
btw Не съм от София ма някой път наистина може да направим една ///M Power сбирка ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории