НЛО лети из София
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Azrail
- UFO Pilot
-
НЛО лети из София
Скоро в "Нощен Труд" чакайте подобно заглавие, а самата статия би трябвало да е нещо от сорта :
От 21.12.2004 стана тежко за шофьорите из София. Днес (22.12.2004) извънземни си послужиха с малко телепатия и може би тайни агенти на планетата Земя и успяха да си регистрират летящата чиния в КАТ. Номера е строго секретен, но успяхме да се доберем до информацията, че НЛО-то е регистрирано под кодовото название Е34 540i на името на някой си Azrail. Вече 2 дена из София се движи този "hovercraft" с помощта на близо 300 невидими коня. Получихме и обажадния и от много шофьори на Голф ГТИ (главно с пернишка регистрация), S500, Хонди, Субарута и всякакви пернишки ///М-ки, изобщо всякакви български резачки, че са станали жертва на това така успешно дегизирано НЛО. Ще се опитаме да качим и снимки в близко време.Ето и посланието, което бе изписано странно в снега на един софийски полигон вечерта на 21.12 с/у 22.12 :
ТРЕПЕРЕТЕ, О, ПРОСТОСМЪРТНИ, ВРЕМЕТО ЗА АПОКАЛИПСИСА ДОЙДЕ!!!
От 21.12.2004 стана тежко за шофьорите из София. Днес (22.12.2004) извънземни си послужиха с малко телепатия и може би тайни агенти на планетата Земя и успяха да си регистрират летящата чиния в КАТ. Номера е строго секретен, но успяхме да се доберем до информацията, че НЛО-то е регистрирано под кодовото название Е34 540i на името на някой си Azrail. Вече 2 дена из София се движи този "hovercraft" с помощта на близо 300 невидими коня. Получихме и обажадния и от много шофьори на Голф ГТИ (главно с пернишка регистрация), S500, Хонди, Субарута и всякакви пернишки ///М-ки, изобщо всякакви български резачки, че са станали жертва на това така успешно дегизирано НЛО. Ще се опитаме да качим и снимки в близко време.Ето и посланието, което бе изписано странно в снега на един софийски полигон вечерта на 21.12 с/у 22.12 :
ТРЕПЕРЕТЕ, О, ПРОСТОСМЪРТНИ, ВРЕМЕТО ЗА АПОКАЛИПСИСА ДОЙДЕ!!!
MORE BEER!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Честитка и от мен! Карай си я дълго време с кеф и... виж времето навън! Мисля, че в четвъртък ще трябва и ние да видим малко дрифт от много коне! 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Аххх как ми разтърси сърцетоооо
аххх леле, чакаме я на Еко да я видим 

May the BMW force be with you!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: НЛО лети из София
Azrail написа:...
Знаех, че ще я вземеш пич..

Със здраве да я караш и като видиш едно момче с унил поглед

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хахах, благодаря ви на всички за пожеланията!!!
За жалост чак около Нова година ще се появя, защото...
1. Утре заминавам в провинцията за 4-5 дена
2. Колата е била служебна - не е карана силно, но затова пък има много дреболии, които дразнят. Аз съм перфекционист човек и засега съм я вкарал в бокса, за да я доведа до вид, който тази кола меко казано заслужава.
Иначе... момчета, това е КОЛАТА! Просто... насълзих се като я купих... няма такава машина...
Но с удоволствие ще дойда някой ден на Еко, трябва да се изфукам, няма начин
П.П. Ако срещнете някъде масленозелена Е34, чийто номер започва с С43.....
бягайте далеч щото нямате шанс 

За жалост чак около Нова година ще се появя, защото...
1. Утре заминавам в провинцията за 4-5 дена
2. Колата е била служебна - не е карана силно, но затова пък има много дреболии, които дразнят. Аз съм перфекционист човек и засега съм я вкарал в бокса, за да я доведа до вид, който тази кола меко казано заслужава.
Иначе... момчета, това е КОЛАТА! Просто... насълзих се като я купих... няма такава машина...
Но с удоволствие ще дойда някой ден на Еко, трябва да се изфукам, няма начин

П.П. Ако срещнете някъде масленозелена Е34, чийто номер започва с С43.....

MORE BEER!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Ikarusa написа:честито и от мен безпроблемно каране на този автомобил и внимаваи с куките щото нали знаеш'' куките ме дебнат...''
... ма не мога да ма стигнат

честито и от мен за звяра да си го караш дълго и с много кеф
и гледай да не си изтъркаш гумите за по-малко от 20 минути ейй

честито, един приятел имаше такава и беше много доволен , като изключиме разхода
...споменаваше към 25 , но си я настъпваше , рабира се
моя номер започва с С26...

Azrail написа:Ако срещнете някъде масленозелена Е34, чийто номер започва с С43.....бягайте далеч щото нямате шанс
моя номер започва с С26...

Tsunami 300+ Drag Team
Tsunami 75+ Drag Team
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4