Полицаите нямат равни!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Полицаите нямат равни!!!

Мнение от djsancho » 06 Апр 2009, 23:47

Случката не е лично на мен, а на моя съквартирант.
И така ...

Прибира се от командировка и го спира полиция в Враца. Искане на документи всичко му е ок, оборудване на колата перфектно (с проверка на съдържанието на аптечката). След като полицаят вижда че всичко е наред казва:

- Е не мога да не ти пиша нищо...

Съставен му е фиш за 30 лв. заради ... МРЪСНА ЛИЧНА КАРТА !!!

Е колко голям идиот трябва да си за да напишеш фиш за такова нещо???
За пореден път се убеждавам че полицията е под всякаква критика.

:ranting: :censored:
Последна промяна djsancho на 07 Апр 2009, 11:03, променена общо 1 път
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: C вратите

Мнение от BmwE46 » 07 Апр 2009, 0:10

хахАХАХАХАХ колега така са врачаните ;) преживял съм подобен случай в които 1 пр караше колата си и го провериха всичко беше ок и в последстие единия тресна стопа му с палката и го напука и му писаха акт за счупен стоп. Разбирасе го направи докато не гледаше никои :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Апр 2009, 4:23

За повредена-да, но за мръсна?! :shock: За пръв път чувам за такова нещо :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 07 Апр 2009, 7:16

...ми да отиде в господари на ефира и да го разкаже тоя случай!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 07 Апр 2009, 7:35

Я го снимай и го качи тука този фиш. Много ми е интересно как ще напише фиш по Закона за българските документи за самоличност (за личната карта), като фишове се пишат по ЗДвП.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 07 Апр 2009, 8:07

Ми ако и той пише "полицаЙте" не се и учудвам...

за мръсната ми лична карта може да напише само писмо на майка си :1:

ограмотете се и си научете правата и няма да има подобни теми :idea: ;)

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 07 Апр 2009, 8:38

Тия във Враца/полицаите/, са е..си тъпаците.Мен наскоро ме спряха и по най тъпия начин се опитаха да ме изкарат виновен, че съм карал с превишена скорост.Спират ме и ми казват, че съм карал с 118км./ч., а аз ги видях отдалече и си карам с 55-60, и се почва един спор, но като им казах,че искам да видя радара започнаха да увъртат нещата.Така и не ми показаха радара, чудиха се, чудиха се за какво да се хванат и накрая по радиостанцията ме пуснаха за проверка в централата им.Като им върнаха отговор чак тогава ме пуснаха след 15 минути.Ебати тъпаците :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Апр 2009, 9:50

На мене некъФ "голем" ми написа АКТ за повредена лична карта, ама за мръсна Л.К. ми се струва нереално. Тая история малко мирише, сканирай акта/фиша и го пусни тук.
До тогава оставам с впечатлението че това е или забавна измишлъотина или грешно описана. ;)
М/у Л.К. е държавна собственост, а не на притежателя й
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 07 Апр 2009, 13:21

Нямам думи! :shock:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 07 Апр 2009, 13:36

vlado_78 написа:Нямам думи! :shock:
Ами то за това няма как и да кажеме нещо :help: :help: :help:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 07 Апр 2009, 15:42

Съквартиранта пак е в командировка, когато се прибере ще ви покажа фиша :)
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 07 Апр 2009, 20:17

И аз искам да го видя тоя фиш , че ми е интересно ... Тея полицай вече се ебават !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Апр 2009, 8:39

DAEL написа:Тия във Враца/полицаите/, са е..си тъпаците.Мен наскоро ме спряха и по най тъпия начин се опитаха да ме изкарат виновен, че съм карал с превишена скорост.Спират ме и ми казват, че съм карал с 118км./ч., а аз ги видях отдалече и си карам с 55-60, и се почва един спор, но като им казах,че искам да видя радара започнаха да увъртат нещата.Така и не ми показаха радара, чудиха се, чудиха се за какво да се хванат и накрая по радиостанцията ме пуснаха за проверка в централата им.Като им върнаха отговор чак тогава ме пуснаха след 15 минути.Ебати тъпаците :evil: :evil: :evil:

Идентичен случай,натоварил съм едно пежо партнер с компютри,то горкото клекнало до земята,освен това мотора му е 1.4 бензин,по природа слаб мотор и ме спират същите полицаи за "превишена скорост",поглеждам колата и им казвам"-господа полицаи,че тя е толкова натоварена че 60 едвам вдига...",милиционера прибра радара от стъклото където беше закачен(без да го нулира,за следващата жертва) взе документите ми,гледа ги...и ме пусна :shock:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 08 Апр 2009, 23:38

djsancho написа:Съквартиранта пак е в командировка, когато се прибере ще ви покажа фиша :)

Гледай да не забравиш , много държа :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: W140

Мнение от shotgun600 » 09 Апр 2009, 5:59

Не се учудвам от врачанските ушеви!!

Постоянно се разменят с тези от Монтана,тоест тези от Монтана отиват във Враца за 1 нощ,а тези от Враца - в Монтана.

Целта е ,понеже врачанските бабаити познават ченгетата и не понасят наказания ,когато правят нарушения,монтанските да ги санкционират,в същото време врачанските правят това в Монтана.

Та бях на купон в Монтана в една дискотека и излизам да пикая в една кал,защото в кенефа първо е мръсно и второ беше зает от друсащи се местни мутренца.Та пикая си аз до една кофа и чувам,как пускат и спират сирената.Обръщам се и гледам ,ушевия ми маха да ида при него.
В първия момент си помислихч,че на друг викат,но като се огледах ,бях само аз.Отивам да видя какво искат и единия ми вика:
"Личната карта".....а аз го питам "защо?" и тоя профан ми вика,че сега ще ми пишели акт за уриниране на обществено място?!Представяте ли си,в 3 часа през ноща ме хващат да пикая до един контейнер.Бях доста пиян,и си дадох картата.Изобщо не се сетих да споря.....та отнесох 1 акт,с който много се забавлявахме в дискотеката и накрая като излизахме им го скъсах пред колата,защото още седяха отпред.
Нито съм го плащал нито нищо......
Същите педали ми писаха акт,за паркиране в тревна площ пак пред дискотеката в същата кал до същия мръсен ,преливащ контейнер....
който обаче май си платих.....
Общо взето в Северозападна България,са пълни идиоти.

Следваща

Назад към Страхотни истории