Да те удари полицай пред кат !!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Да те удари полицай пред кат !!!

Мнение от djsancho » 11 Мар 2009, 15:13

Привет колеги,искам да ви разкажа каква смешна случка преживях наскоро.

Едни прекрасен ден бях тръгнал към Кат (кв.Дървеница). Спирам на светофара за ляв завой точно пред Кат и в огледалото виждам едно ренде, което е е засилило яко към мен. Тъкмо мислих да мина на червено когато Рендето започна да намалява и намалява, но не достатъчно ... и се надяна на теглича на моето БМВ. Слизам аз за да видя каква е щетата (а светофара още свети червено)и за мое най - голямо щастие ми нямаше нищо, а господина с Реното си беше разбил бронята и след като върна на заден се отчупи едно голямо парче, хихих. Слиза въпросният господи от колата и първото нещо което направи е да си сложи бялата шапка на катаджия. Погледна ме а аз ще се счупя от смях. И тои ме пита: - Какво правиме? Аз: - Какво искаш да правиме да викнем Кат ...?
След като ме изгледа адски тъпо почна да ми се оправдава, че аз съм спял рязко аз го питах защо не спазва дистанция ??? Той почна да се чуди как да ме изкара виновен а аз не спрях да се смея, а той почна много да се изнервя. И ми вика: - На теб не ти сверят стоповете, отидох и натиснах спирачката и го питам свети ли ??? А той нищо не ми отговори хихихи! След като видя че няма какво да направи започна да си събира парчетата от бронята а аз си тръгнах към Кат, за да си свърша работата. След като приключих там и си тръгвам малко преди светофара ме спира друг катаджия и едва ли не ме разпъна на кръст от проверки. Като почна: Документи, Гражданска, Актове дали имам, Какво карам в багажника, Даже гледа и грайферите на гумите, Аптечки, Пожарогасител, Даже и резервни крушки ми искаше и т.н. Аз обаче железен всичко е ми е ок! След като видя че няма какво да ми направи и ме пусна да си ходя. Виждам въпросния катаджия който се удари в мен отива при него и почна да му говори някави неща ...

А кажете ми може ли да има толкова големи гадове, които се наричат Органи на реда ???
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Мар 2009, 15:18

Хихихихи, големи скици са катаджиите, никога НЕ СА ВИНОВНИ! :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Мар 2009, 15:56

Колега, какво означава "Органи на реда" :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 11 Мар 2009, 16:27

Деба тъпото копеле просто, той виновен а на тебе проблеми ще прави трябваше верно да извикате КАТ като всичко ти е редовно да видим дали ще се прави на мъж - бой ебане и сръбска музика за такива :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Мар 2009, 16:34

стан написа:Деба тъпото копеле просто, той виновен а на тебе проблеми ще прави трябваше верно да извикате КАТ като всичко ти е редовно да видим дали ще се прави на мъж - бой ебане и сръбска музика за такива :evil:

Абе той колегата сигурно го е ядосал, щото през цялото време му се е хилил... а на финала, като не са могли да се хванат за нещо - сигурно са позеленяли от яд
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 11 Мар 2009, 16:44

Ами аз да ти кажа лично ако съм виновен за катастрофа и потърпевшия ми се хили и аз ще почна да се хиля, а няма да го изкарвам него виновен да го отнесе за неква глупост примерно дали има ножици с тъп връх в аптечката :evil: Прост милиционер :1: сложил униформата и вече е велик

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 11 Мар 2009, 17:16

Кажи му "милиционер" и повече не го обиждай!!!
Много тъпи парчета са,а па тия с белите фуражки,хептем!!! :twisted: :twisted: :twisted:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Мар 2009, 17:41

аз пък бих извикал полиция и бих се отнасял с него точно както бих се отнесъл към всеки друг... ще направя няколко снимки и ще си седя кротко и ще чакам да дойдат полицайте, да пишат каквото ще пишат и после ще дам на застрахователите да се разправят. нали затова им се плаща. нито ще предлагам пари, нито ще взимам пари, нито ще го заговарям, подигравам, обиждам и тн.
алекс
трабант 601с
разни други возила

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 11 Мар 2009, 18:41

alx написа:аз пък бих извикал полиция и бих се отнасял с него точно както бих се отнесъл към всеки друг... ще направя няколко снимки и ще си седя кротко и ще чакам да дойдат полицайте, да пишат каквото ще пишат и после ще дам на застрахователите да се разправят. нали затова им се плаща. нито ще предлагам пари, нито ще взимам пари, нито ще го заговарям, подигравам, обиждам и тн.

Е, що...по лесно е да псуваш ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 12 Мар 2009, 0:28

Браво колега добре си го наредил тоя МИЛИЦИОНЕР!

Потребител
Аватар

Мнение от ani0315 » 12 Мар 2009, 0:38

нагли са тея куки гадни мрасни в велико търново ни спират и без да казват нищо направо си просиха парите викат кво ше праим ще черпиш ли наглиии ма нали сме си габровци нищичко неможаха да намажат :twisted:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Мар 2009, 9:52

другият път/дан не става де/ ,ма ако се получи такава интрижка с полицай-пусни си телефона на запис -още по-добре ако има видео и лееекинко снимай докат се разпраате! и после у нета! и у господари...!!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 12 Мар 2009, 14:07

:wtf: И това ако са полицаи
Последна промяна saleen на 12 Мар 2009, 14:21, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

.

Мнение от ani0315 » 12 Мар 2009, 14:17

saleen написа:Какви "Господари" не ми стана ясно?! Ясно, че катаджията е бил ядосан и е гледал да му го набута и проверката е тенденциозна, но не виждам какво незаконно е направил в тая ситуация-това, че са го проверили от А до Я ли, това ли е за Господари на ефира?! Нали това му е работата, колкото и да не ни кефи понякога.
не колегата имаше в предвид за моята история да ги снимам за господари на ефира ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 12 Мар 2009, 14:19

За това съм съгласен :yes: грешката е моя
Последна промяна saleen на 12 Мар 2009, 14:22, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Страхотни истории