Движение....за права и свободи.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Движение....за права и свободи.
да се различава от другото движение на доган....!!!
знам ,че рискувам раздяла ,ма ше рискувам.
имало едно време ....то и са го има едно прекрасно място с хубави хора!
повечето хубави! и тва място било любимо за най-различни момчета и момичета от всички краища на кралството ,а и от други кралства през 9 планини в 10..! хората от тва място си говорели като всички хора-за какво ли не. обединявало ги ,че обичат някакъв произведител на коли ,ма той не бил обикновен ,а най-.....люБимия! и тези хора като нормални хора освен за люБимите си коли си говорели и за какво ли не друго...като сички хора! понякога ,обаче имало стражи-също добри хора,но взели прекалено навътре стражуването си и те не давали на тия хора да си говорят за много различни неща....!!правилата били-като не се харесва на стражите-начи е забранено! да ,ма то мястото в кралството съществувало ,защото тия млади и стари хора ,които си комуникирали в него били в него!!
И понеже ми омръзна тия дни да говоря с метафори и заобиколки –почвам направо...!!
Много се надявам хората,които модерират и управляват форума и клуба да не се обидят ,а да влязат в дискусия и да спорим и да се убеждаваме в нещата ,в които вярваме и смятаме за правилни.
А аз вярвам ,че понякога се стига до излишна цензура! Когато се видим на сбирка не си говорим само за биели и лагери и главини ,а и за какви ли не други неща... ! И е нормално същото да се случва и във форума. Тук хората си споделят мъки и радости,премеждия и питания...!! И тва се случва и в реалният живот-а форума е отражение на живота. Това ,че понякога се закачат и се смеят и се бъзикат е най-нормалното нещо. Никъде няма място ,в което да се говори само и единствено за тематиката на форума...! Особено пък в извън темата. Чувал съм вече много доводи ,но не мога да ги разбера... ако смятате ,че примерно от многото писане ще се запълни сървъра-дайте да съберем пари и да вземем нов!?!? Ама и парите ще се съберат като има рекламите във форума,като има членският внос,като го има изобщо клуба...т.е. хората ,които го харесват и искат да са част от него. Другата теза,че това е частен форум е също толкова ....как да го кажа по-меко..... изтъркана! Когато отвориш заведение и казваш на всеки клиент:”Тва си е мое –аз определям правилата!” и го правиш често просто в един момент ще си останеш сам в заведението.
Още една съшита теза-старите членове и новите....! Всеки някога е бил нов член!Все някога е бил! Няма такава заслуга-аз съм по-отдавна! Има по-полезни ,или по-умни –няма по-дърти. Кой може да си присвои любовта към наща марка или да каже-аз съм най-от отдавна...аз съм човека!!?!?
Означава ли тва ,че може би аз като съм човека ,когато най-отдавна има бмв от всички тука трябва да кажа ,че съм най-заслужил!?!?
аз модерирането го разбирам така: няма никой право да обижда директно човек или да отправя заплахи или нецензурни изрази!
никой няма право да пуска заблуди или да подвежда хората с цел да се облажи!
никой няма право да словоблудства с малките или да насочва внимание към това
никой няма право да пуска супер-нецензурни снимки или думи ,щото се пак има и малки...
никой няма право да се възползва от положение и да обижда,говори нецензурно и да се саморазправя...
така си мисля аз!
иначе кво!?!? що да не си говорат хората!
Ма трябвало дисциплина!!! Ми трябва ,ма не чак такава и толкова цензурирана. То като комсомолско събрание/за тия,които знаят кво е/. Вижда се също ,че избирателно/не говоря за мен,говоря това ,което виждам на други хора по темите/ се модерира. Усеща се!
Ако решите да поговорим-убаво! Аз го правя и пиша ,за добро-не за да се скарам с вас...
Нека се изложат и на двете страни мненията и вижданията-мисля ,че това ще е полезно и за всички хора ,които пишат,защото ще се ориентират в нещата....!
Не е въпроса да се нападаме или да се ядем-всеки може да извади кирливите ризи на другите. И аз имам трески за дялане-особено след 16,30...! Нека направим така ,че форума и клуба да са желани и хубави за колкото се може повече хора. Тва не е елитарна структура-справка всички форуми по света на марките. Нека обединим усилията си ,за да сме най-големите!! А не да гледам как по списанията има по 3стр за алфи или във всеки брой за сааб....
знам ,че рискувам раздяла ,ма ше рискувам.
имало едно време ....то и са го има едно прекрасно място с хубави хора!
повечето хубави! и тва място било любимо за най-различни момчета и момичета от всички краища на кралството ,а и от други кралства през 9 планини в 10..! хората от тва място си говорели като всички хора-за какво ли не. обединявало ги ,че обичат някакъв произведител на коли ,ма той не бил обикновен ,а най-.....люБимия! и тези хора като нормални хора освен за люБимите си коли си говорели и за какво ли не друго...като сички хора! понякога ,обаче имало стражи-също добри хора,но взели прекалено навътре стражуването си и те не давали на тия хора да си говорят за много различни неща....!!правилата били-като не се харесва на стражите-начи е забранено! да ,ма то мястото в кралството съществувало ,защото тия млади и стари хора ,които си комуникирали в него били в него!!
И понеже ми омръзна тия дни да говоря с метафори и заобиколки –почвам направо...!!
Много се надявам хората,които модерират и управляват форума и клуба да не се обидят ,а да влязат в дискусия и да спорим и да се убеждаваме в нещата ,в които вярваме и смятаме за правилни.
А аз вярвам ,че понякога се стига до излишна цензура! Когато се видим на сбирка не си говорим само за биели и лагери и главини ,а и за какви ли не други неща... ! И е нормално същото да се случва и във форума. Тук хората си споделят мъки и радости,премеждия и питания...!! И тва се случва и в реалният живот-а форума е отражение на живота. Това ,че понякога се закачат и се смеят и се бъзикат е най-нормалното нещо. Никъде няма място ,в което да се говори само и единствено за тематиката на форума...! Особено пък в извън темата. Чувал съм вече много доводи ,но не мога да ги разбера... ако смятате ,че примерно от многото писане ще се запълни сървъра-дайте да съберем пари и да вземем нов!?!? Ама и парите ще се съберат като има рекламите във форума,като има членският внос,като го има изобщо клуба...т.е. хората ,които го харесват и искат да са част от него. Другата теза,че това е частен форум е също толкова ....как да го кажа по-меко..... изтъркана! Когато отвориш заведение и казваш на всеки клиент:”Тва си е мое –аз определям правилата!” и го правиш често просто в един момент ще си останеш сам в заведението.
Още една съшита теза-старите членове и новите....! Всеки някога е бил нов член!Все някога е бил! Няма такава заслуга-аз съм по-отдавна! Има по-полезни ,или по-умни –няма по-дърти. Кой може да си присвои любовта към наща марка или да каже-аз съм най-от отдавна...аз съм човека!!?!?
Означава ли тва ,че може би аз като съм човека ,когато най-отдавна има бмв от всички тука трябва да кажа ,че съм най-заслужил!?!?
аз модерирането го разбирам така: няма никой право да обижда директно човек или да отправя заплахи или нецензурни изрази!
никой няма право да пуска заблуди или да подвежда хората с цел да се облажи!
никой няма право да словоблудства с малките или да насочва внимание към това
никой няма право да пуска супер-нецензурни снимки или думи ,щото се пак има и малки...
никой няма право да се възползва от положение и да обижда,говори нецензурно и да се саморазправя...
така си мисля аз!
иначе кво!?!? що да не си говорат хората!
Ма трябвало дисциплина!!! Ми трябва ,ма не чак такава и толкова цензурирана. То като комсомолско събрание/за тия,които знаят кво е/. Вижда се също ,че избирателно/не говоря за мен,говоря това ,което виждам на други хора по темите/ се модерира. Усеща се!
Ако решите да поговорим-убаво! Аз го правя и пиша ,за добро-не за да се скарам с вас...
Нека се изложат и на двете страни мненията и вижданията-мисля ,че това ще е полезно и за всички хора ,които пишат,защото ще се ориентират в нещата....!
Не е въпроса да се нападаме или да се ядем-всеки може да извади кирливите ризи на другите. И аз имам трески за дялане-особено след 16,30...! Нека направим така ,че форума и клуба да са желани и хубави за колкото се може повече хора. Тва не е елитарна структура-справка всички форуми по света на марките. Нека обединим усилията си ,за да сме най-големите!! А не да гледам как по списанията има по 3стр за алфи или във всеки брой за сааб....
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Без да се ядосваш или да го смяташ за заяждане ,но защо пусна темата в този подфорум,а не в "Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума"???
Иначе темата е добра за дискусия!
Иначе темата е добра за дискусия!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SKISA
-
-
обяснявам: ...и изобщо не смятам да се ядосвам
защото в това,което предлагаш ше я видят 2ма човека и половина.
а тука доста повече.
ако не е за тука/а тя не е за тука/-премести я в извън темата....!!
и не я пуснах в извън темата ,за да имат време повече хора да я видят преди ключа...
а тука доста повече.
и не я пуснах в извън темата ,за да имат време повече хора да я видят преди ключа...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
SKISA с теб съм. В крайна сметка ми писна толкова години да ми слагат цензура или да ме поставят в някава категория. Вместо да се обединяваме, ние все се делим в тази държава. Делим се на нови и стари, на Софиянци и провинциалисти или на турци и българи. А истинското деление трябва да бъде на кадърни и некадърни и на добри и лоши. Относно цензурата съм много чувствителен, защото имам спомени от времето когато не можеше да изкажеш свободно мнението си.
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Абе форума нещо наистина не е както преди
Не че не ми харесва ама му има нещо . Много правилна тема 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
SKISA написа:Не е въпроса да се нападаме или да се ядем-всеки може да извади кирливите ризи на другите. И аз имам трески за дялане-особено след 16,30...! Нека направим така ,че форума и клуба да са желани и хубави за колкото се може повече хора. Тва не е елитарна структура-справка всички форуми по света на марките. Нека обединим усилията си ,за да сме най-големите!!
прав е ... много строго модериране , няма едно място .. където човек може да се посмее -- всичко кажи речи се заключва ... във фън вицове и там така ........ не могат да се коментират простотийте ... трият се мнения теми !! до колкото съм забелязал във всички други форуми има спам раздел ... и тоя проблем със "спама" (всичко несериозно е спам) ако имате проблем с пространството да ви пратя един хард да закачите ... ако немате място мнения да трупате или да доплатя хостинга да ви отпусне още някой друг мб за някое друго мнение
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ха!
СКИСА - бунтовник?
Къде е цензурата?
спи....
СКИСА, забелязваш ли абсурда, бате?
Аз ше ти го преведа, щото примери за цензура дал бог бол.
Абсурда е там, че ти искаш да няма цензура и искаш форума да си бъде както преди.
А точно тези, които правят най - активната цензура, твърдят че го правят, защото искат форума да си е както преди...
Кажи ся талибаните ли са терористи, или американците?
И кой е най - белият негър?
СКИСА - бунтовник?
Къде е цензурата?
спи....
СКИСА, забелязваш ли абсурда, бате?
Аз ше ти го преведа, щото примери за цензура дал бог бол.
Абсурда е там, че ти искаш да няма цензура и искаш форума да си бъде както преди.
А точно тези, които правят най - активната цензура, твърдят че го правят, защото искат форума да си е както преди...
Кажи ся талибаните ли са терористи, или американците?
И кой е най - белият негър?
Много правилно и добре казано SKISA ! Значи давам прост пример, вчера се зачетох в една тема със едни снимки на фолк певицата Андреа, стана голям лаф.. за 2-3 часа - 7 страници написани и после ОП айде ключ..ама какво пречи..нали все пак сме тук да си говорим на всякакви теми, ако трябва да се направи един раздел СПАМ и всеки да си пише колкото си иска и да няма залючени теми, освен, ако не излезнат много извън контрол.. поне така мисля аз.
Поздрави.
Поздрави.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Още ми е криво, че лудиягсм не пише вече в форума..
Написах още две страници текст но в краина сметка го изтрих.. Щото е излишно и напразно да задръствам форума

Написах още две страници текст но в краина сметка го изтрих.. Щото е излишно и напразно да задръствам форума
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Нужната тема просто
И то от човека който може би трябваше да е мод вече
SKISA ти ще си нашият троянски кон колега
Аз иначе мисля, че в духа в който в момента се модерира форума би трябвало да остане само раздел Основен, а тва Извън темата звучи и изглежда почти бунтарско и да изгорим всички неправилни книги
Че е консервативен форума е ясно и на първо четене, най-вървящите теми в Извън темата са: "имам рожден ден, ама никой не се сетил за мен така че ме поздравете"
+ всичко друго свързано пак с любимата марка. Абе с две думи малко казармен ред по устав ама и със собствени виждания по всеки зачекнат въпрос и проблем. А пък словосъчетанието "частен форум" звучи една идея абсурдно.
Поздрави и добре дошъл отново на ДЗВЕР

Аз иначе мисля, че в духа в който в момента се модерира форума би трябвало да остане само раздел Основен, а тва Извън темата звучи и изглежда почти бунтарско и да изгорим всички неправилни книги

Че е консервативен форума е ясно и на първо четене, най-вървящите теми в Извън темата са: "имам рожден ден, ама никой не се сетил за мен така че ме поздравете"

Поздрави и добре дошъл отново на ДЗВЕР

- SKISA
-
-
начи ако работата наистина опира до некво дисково пространство или хостинг или пари-дайте наистина да го решим проблема....
ма си мисля ,че не е тва проблема. а проблем има....! говорили сме с някои колеги от вас и е ясно ,че няма как да се отговори на всички мераци на всеки член ана форума....!!има ,обаче съотношение и мнението клони ,че не са повече доволните от другите....!
ако требва и анкета да направим....!?!? нали е плурализъм,нали е демокрация-да докажем,че наистина сме такива...!!
п.с. начи тука не искам да звучи драматично-темата е сериозна и не влагам в нея злоба или бъзик ,както в други теми....
ясно ми е ,че рискувам да не мога да пиша в любимото ми в нета място,но ако наистина продължава така,просто сигурно ще дойде ден ,когат оняма да ми е любимо-не че трябва да ви пука чак толкова за моето мнение ,но се съмнявам да е само мое....!!!
ма си мисля ,че не е тва проблема. а проблем има....! говорили сме с някои колеги от вас и е ясно ,че няма как да се отговори на всички мераци на всеки член ана форума....!!има ,обаче съотношение и мнението клони ,че не са повече доволните от другите....!
ако требва и анкета да направим....!?!? нали е плурализъм,нали е демокрация-да докажем,че наистина сме такива...!!
п.с. начи тука не искам да звучи драматично-темата е сериозна и не влагам в нея злоба или бъзик ,както в други теми....
ясно ми е ,че рискувам да не мога да пиша в любимото ми в нета място,но ако наистина продължава така,просто сигурно ще дойде ден ,когат оняма да ми е любимо-не че трябва да ви пука чак толкова за моето мнение ,но се съмнявам да е само мое....!!!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
SKISA написа:обяснявам: ...и изобщо не смятам да се ядосвам
а тука доста повече.
Значи тя не е за тука,тва ясно. Обаче няма да я преместя и няма да я заключа щото съм за свободата на словото. Но често бъркат свободата с реда,аз съм също и ред да има.Може и да няма ред,но трябва да се спазва казват някои......
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
@ SKISA, То даже аз бих казал, че форума си е разпуснат в момента. И затова много хора са против това разпищолване. Виж първите 10 страници от всеки подфорум и ще придобиеш малка представа какво беше преди. Казвам малка, защото аз примерно бях свикнал с тия 10-15 страници, четох темите нон-стоп, беше ми супер интересно. И като си свикнал с това и изведнъж видиш новите теми, които сега се четат.. просто разликата е огромна.
И преди ми беше по-интересно, даже много по-интересно. И далеч не съм единствения. Второ ако съвсем се изпуснат юздите ще стане като форума на датата. То и там е строго, но мисълта ми е че се говори там за абсолютно всичко и виждате каква е боза. Просто единственото обяснение за мен е, че на много от модераторите (в това число се пиша и мен, макар и да модерирам две не толкова активни секции) им се иска форума да се задържи колкото се може повече както беше преди. Ясно е, че не може да бъде същия 5-6 години, но поне да се приближава. Напълно разбираемо е, аз също го подкрепям. На никой модератор не му се четат мнения на дървени философи, "компетентни" на абсолютно всякакви теми (не визирам теб в това число, друг ми е на ума, то май се знае).
И пак ти казвам, като се сравни преди и сега, че е много по-разпуснат форума, отколкото си мислиш и отколкото изглежда. Ако беше затегнато, точно тия хора, за които ти казвам щяха да бъдат изритани още преди доста време, а не да продължават да пишат във всички теми (включително и в тая) мнения, които просто не са на място!

И пак ти казвам, като се сравни преди и сега, че е много по-разпуснат форума, отколкото си мислиш и отколкото изглежда. Ако беше затегнато, точно тия хора, за които ти казвам щяха да бъдат изритани още преди доста време, а не да продължават да пишат във всички теми (включително и в тая) мнения, които просто не са на място!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Както обикновенно, тука истината е някъде по средата. Просто няма как форума да си е какт ое бил в началото, защото сега потребителите за мноооого повече и са много по-различни. Тук има хора, които дори не са помирисвали бмв, но пак за фенове на марката (визирам такива като мене) но има и хора които по цял ден са в колата си и ест. форума става много разнолик.
П.С. Трябваше да внимавам повече по психология и контрол на тълпите, че сега не мога да го обесня както трябва
RESPECT
by t060
П.С. Трябваше да внимавам повече по психология и контрол на тълпите, че сега не мога да го обесня както трябва

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3