Кофти паркиране !

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Кофти паркиране !

Мнение от Huk4o » 14 Окт 2008, 23:46

Днес (то вече вчера, ама карай) около 21.30 седя си аз с няколко приятелчета във "FACE" в студентски град, отвън понеже е задоволително топло. Аз седя и гледам към пътя, какви коли минават. По едно време идва едно БМВ 5-ца е39 сиво. Вътре две Мочете на видима възраст между 23-28 години. Хубаво, пича който кара, малко по възрастен, спира на платното, аварийни, колата зад него спира и той започва да паркира - назад. Тръгва назад, нещо не стана и се върна напред (имаше доста място, като за бус). Втори опит, тръгва, вкарва задницата изправя колата и дава назад. Аз си викам тоя сега ще спре, той не, колоната коли които го чакаше вече отминава, назад назад и Удар. Удари спрялата зад него черна Опел Корса Б. Еми случва се, Но вместо той да слезе да види какво е станало, първа, газ и избяга от там. Зад корсата беше моята кола, и можеше да се случи и на мен
Не е това начина :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 14 Окт 2008, 23:56

Сега ще засегнем и проблемите с дупките по пътищата, проблема с боклуците, проблема с мръсния въздух.... Такива винаги ще ги има в държава като тази. Всичко е до възпитание и изграждане на ценностна система. Когато го няма възпитанието ( Примерно защото бащата е бачкал по 14 часа на ден (това пък защото политиците са едисикви) и не е могъл да го възпита както трябва)). Всичко е до чувство за вина. Всичко в тая държава е една голяма бъркотия. Ще се оправим когато осъзнаем, че не парите ни правят щастливи, а това да бъдем духовно извисени/ съвестни / добри и справедливи/ себеуважение... Все думи които никой не зачита за нищо.. Това пък е така защото за да им разберем смисъла трябва да вникнем в тях дълбоко. Това не се отдава на повечето примитивни маймуни....
Гледай кви глупости ме караш да пиша в 1 сутринта :uups:
Изображение
Изображение

Назад към Страхотни истории