голф 2
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
голф 2
здр.
снощи около 22:30 решаваме с приятелката ми да отскочим до Бургас на 10 минути път е.Тръгваме обаче след 2-3 км.задна лява гума много мека яено се е спукала.Пуснах авариините и отварям багажника на баварката да видя дали имам резервна гума....успокоих се имам.И почвам аз да развивам болтовете на старата гума,обаче последниа болт като каза няма да се развиа и няма.....Не се разви неговата мама.
По едно време гледам спира до мене голф 2 слиза един пич и запознахме се пита кав е проблема обясних му аз..........тои взе клиу4а и по4на да се мъчи да развие болта около 15 минути го тормозеше ама неще да се развива.по едно време извади телефон званна на някав негов познат да докара тръбен клиуч
.Пита ме помпа дали имам аз му казах че нямам званна пак и помпа порача на другото мом4е.И така донесе другото момче голфаджията взе клиуча и пак запо4на да развива ама не6то не се получи.и викам си аз ко ши прая сега.Тои остави клиуча искара помпата от колата на приателя си и започна да помпуи гумата аз му казах няма нуждаи аз ще я мапомпя ама тои все едно не ме чу.напомпи я и ми каза да се прибирам а че да не издахна пак някаде.благодарих му аз за това че помогна а тои отговори : Нищо работа здраве да е!
Нее кои знае какжа искория ама останах потресен от този с голфа.
снощи около 22:30 решаваме с приятелката ми да отскочим до Бургас на 10 минути път е.Тръгваме обаче след 2-3 км.задна лява гума много мека яено се е спукала.Пуснах авариините и отварям багажника на баварката да видя дали имам резервна гума....успокоих се имам.И почвам аз да развивам болтовете на старата гума,обаче последниа болт като каза няма да се развиа и няма.....Не се разви неговата мама.
По едно време гледам спира до мене голф 2 слиза един пич и запознахме се пита кав е проблема обясних му аз..........тои взе клиу4а и по4на да се мъчи да развие болта около 15 минути го тормозеше ама неще да се развива.по едно време извади телефон званна на някав негов познат да докара тръбен клиуч

Нее кои знае какжа искория ама останах потресен от този с голфа.
B.M.W. Motorsport
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
има и сфястни момчета които карат гоуф. Скоро и на мен ми помогнаха едни момчета с гоуф 2 , беше свършил акомулатора на един път извън града и бях с джип , нема бутане то нанагорнище , добре че спряха тея момчета та ми помогнаха да обърна и да запаля. 

It`s party time !
Като цяло съм против гоуфъджийчетата защото или ги карат килеметори (на мойте години
) или пенсионери без грам ориентация (кат дедо ми) но щат пат се срещат и много свестни хора.Вуйчоми,когато караше преди Мондеото в Испания и нещо закъсало между 2 села,той пил(те там така си карат) и не може и не може да установи какъв е проблема....Спира един пич с голф2 - непознат разбирасе и въжета няма кабели няма .... опира си предната броня в неговата задна и 5-6 километра така го е бутал да се прибере ....Можете да си представите и 2те брони на какво са приличали след това но все тая там колите от по-обикновенната им класа са в пъти по зле от наще,особенно по селата
а и сегурото им плаща всякакви щети,стига да измислят достоверна причина с която да излъжат иначе,не толкова умните застрахователи 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Няма значение колата, толкова много лайнета се навъдиха с БМВ-та че ме е срам понякога че и аз карам нашата марка
Особенно с Е36 / и аз карам Е36 /
Хората са или хора или гов..ри, марката не е критерии особенно когато БМВ се свръзва в повечето случай с лекенце, което е жалко но факт....

Хората са или хора или гов..ри, марката не е критерии особенно когато БМВ се свръзва в повечето случай с лекенце, което е жалко но факт....
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Да и аз съм имал ситуация с Голф-минаваме Котленския проход нощно време с опела (баща ми караше) и нашия тръгна да изпреварва тир-малко преди завой.Тъкмо стигна средата на тира и от завоя изкочи една голфара...
Обаче голфаджията веднага намали, минахме пред камиона и едва тогава голфа пресветна със светкавицата-ако беше го направил по време на рискованата маневра щеше да ни заслепи.
Та това според мен си беше пример за толерантност на пътя, дано има повече такива колеги и не само с голф

Та това според мен си беше пример за толерантност на пътя, дано има повече такива колеги и не само с голф

Никой не мое ма връне на селу!
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
k1k0 написа:Важен е човека не колата
100% съм съгласен с колегата
човека прави колата, а не колата - човека

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Абе има и голфаджии достойни за BMW
Ама има и много които излагат марката. 

M - The most powerful letter in the world
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
BMDrago написа:Ей много грамотна тема
Нали! Правописа е като за Гоуф 1-чка...
...иначе ентусиазма е на ниво. Явно хората с гоуфа се решили да отсрамят марката и като са видели БМВ...
Vlados написа:BMDrago написа:Ей много грамотна тема
...иначе ентусиазма е на ниво. Явно хората с гоуфа се решили да отсрамят марката и като са видели БМВ...
Абе, малко стана "Според Иванчо и кафето"

Ако беше друг вид случка с Голф, щеше да има "Тия ГоУфаджии", сега вече едва ли не "И те са хора, и между тях има и свестни".....

И за циганин да пуснем такава тема, пак недай си Боже може да се окаже според някой, че и между тях има хора и че било до човека.
Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:Vlados написа:BMDrago написа:Ей много грамотна тема
Абе, малко стана "Според Иванчо и кафето"![]()
Ако беше друг вид случка с Голф, щеше да има "Тия ГоУфаджии", сега вече едва ли не "И те са хора, и между тях има и свестни".....![]()
И за циганин да пуснем такава тема, пак недай си Боже може да се окаже според някой, че и между тях има хора и че било до човека.
Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент
Ама ти не спиш ли бре, жена? Пък и реално мислиш... явно не си на маса като мен

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
според мен лекетата си накупиха БМВ-таVlados написа:BMDrago написа:Ей много грамотна тема

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Мишел написа:Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент
Ти да не си бивша голфаджийка,че си ги къткаш така

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3