Бой по тиквата...хаха
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Бой по тиквата...хаха
Колеги тъкмо се прибирам и веднага ви пиша... става дума за следното:
Ходих да си измия, изчистя колата до автомивката иии се прибирам към нас... карам си по булеварда тука в люлин пред пощата 'този булевард' ии пускам мигача да правя ляв завой.. от тази пряка .. където ще завивам се появява няква червена кола .. не видях марката, видя ме че ще завивам на ляво ии да мине преди мен тръгва, обаче не се огледа дали от неговата лява страна има някой
ии от насрещното ми идва едно БМВ
седан черно или тъмно синьо
нещо такова ии тоя ще се нацепи в него от там нашия човек (с БМВ-то) пълен ляв колата ще се обърне
минава в мойто платно ии се разминава с тоя дето толко бърза да не завия преди него
та минават и двамата завивам си аз на ляво ии се чува свирене на гуми и свистене на Турбо
поглеждам в огледалото и гледам 2-мата момци в бавареца са направили обратен ии фиуу към тоя с червената кола... Бяха 2-ма гологлави момченца с черни очилца и намусени физиономии

Ходих да си измия, изчистя колата до автомивката иии се прибирам към нас... карам си по булеварда тука в люлин пред пощата 'този булевард' ии пускам мигача да правя ляв завой.. от тази пряка .. където ще завивам се появява няква червена кола .. не видях марката, видя ме че ще завивам на ляво ии да мине преди мен тръгва, обаче не се огледа дали от неговата лява страна има някой

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ееее, ти най-важното не разказа, кво сега, стана като в тия сериали дет епизода свършва на най-интересното? Какво стана после, или ти си продължи? 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
///M3-E36 написа:Мечо, нещо не схващам какво си написалАйде научете се на правопис малко де, МОЛЯ ВИ!!!
Абе май го дешифровах ама не е сигурно.

П.п А грешка, явно наистина е завил на лево, ама станаха много леви бе деа, викам един десен се трябваше да има.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
rever написа:///M3-E36 написа:Мечо, нещо не схващам какво си написалАйде научете се на правопис малко де, МОЛЯ ВИ!!!
Абе май го дешифровах ама не е сигурно.Нашия човека ще завива на ляво, обаче някакъв във устрема си да мине преди нашия човек, не е погледнал отляво дали идва кола - а от там е идвало БМВ-то, което е карало направо, но е направило извънреден завой на дясно, автора явно се бърка с негово ляво, щото ако БМВ-то беше тръгнало на ляво щеше да се надени в "ония". Пък и ако е завил на ляво е нямало нужда да обръща щото щеше да е в посоката на "ония" ! АМИН !
Сложно е бе деа.. требе си чертеж тука.
Но накратко, някакъв е взел предимството на БМВ-то, и са му спукали хармониката няколко минути по-късно.
П.п А грешка, явно наистина е завил на лево, ама станаха много леви бе деа, викам един десен се трябваше да има.
Пич мисля че съм го написал много правилно и разбираемо

А "m3 e36" не говори на мен а на "МЕЧО" който е написал мнението си мн на бързо и не е проверил няколкото объркани букви.... Ако искаш да имаш повече мнение пиши нещо за което знаеш и има смисъл .. не просто да има нещо !

- Garribaldi
- ентусиаст
-
Надявам се сега да го разбереш и повече да не пишеш тъпи мнения с левъ завой и деснъ завой и кои завои са станали нного

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
и ти малко бързо си написал мнението, но след
второто четене се разбира. Искам да добавя, че
"чертежа" на случката кърти, интерсно как ти и
другият шофер сте си пуснали мигачите
второто четене се разбира. Искам да добавя, че
"чертежа" на случката кърти, интерсно как ти и
другият шофер сте си пуснали мигачите

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Garribaldi написа:Надявам се сега да го разбереш и повече да не пишеш тъпи мнения с левъ завой и деснъ завой и кои завои са станали нного
Ще ме уморите с тея обяснения и рисунки

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Garribaldi написа:Надявам се сега да го разбереш и повече да не пишеш тъпи мнения с левъ завой и деснъ завой и кои завои са станали нного
Има си модератори да решават кое мнение е умно като твоето и кое тъпо като моето. Някой хора не минават през това Т образно кръстовище всеки ден и не знаят къде се намира. Мислех че става въпрос за нормално кръстовище където червения (по твоята схема

Следващия път обясни по-добре случката преди да злобееш за умни мнение към хора който не могат да разберат какво си писал.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
rever написа:Има си модератори да решават кое мнение е умно като твоето и кое тъпо като моето. Някой хора не минават през това Т образно кръстовище всеки ден и не знаят къде се намира. Мислех че става въпрос за нормално кръстовище където червения (по твоята схема) продължава напред, защото не си написал че и той завива на ляво - и си извадих извода че ако бмв-то е завило наляво, а червения е продължил напред то е бмв-то е нямало нужда да прави обратен... и Същото БМВ има голяма вероятност да удари червения ако се опита да го избягва от ляво отколкото отдясно
След като прочетох "минава в мойто платно ии се разминава с тоя дето толко бърза да не завия преди него", което явно съм пропуснал и си едитнах мнението, че наистина БМВ-то е завило наляво
Следващия път обясни по-добре случката преди да злобееш за умни мнение към хора който не могат да разберат какво си писал.
Kолега не съм злобеял!! Или поне съм нямал намерение .. това което се случи днес ми беше интерестно и набързо го написах тук да се посмеем заедно исках просто всеки да го прочете разбере и да е смешно ама... знам че не съм го написал мн мн разбираемо но се старах да е такова.. просто цялата случка няма как по друг начин да се обясни .. за това и създадох това творение на изкувството

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Значи не съм само аз нервен и проблема не е в мен след като и аз като колегите върта обратен и газ след поредния рацер.На мен днес ми се случи подобна случка на едно не регулирано кръстовище и бързашия го сполетя счупен нос и някой друг шут в ребрата.
За сажъление по пътищата се нагледах на всякакви тапънари и за в бъдеще нещата ще стават още по-зле. За това се моля ГОСПОД да ме пази от такива некадърници.
За сажъление по пътищата се нагледах на всякакви тапънари и за в бъдеще нещата ще стават още по-зле. За това се моля ГОСПОД да ме пази от такива некадърници.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2