Ето това е късмет !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Ето това е късмет !
случката е на баща ми
От 12 години откакто колата е в нас няма случей да не запали. Но онзи ден и това се случи. Става сутринта баща ми - ще се дърпа до сервиза. Един негов приятел идва връзват се какво правят и тръгват. На 1-2 километра близо до хотел Балкан (Габрово) така нареченият 'приятел' издърпва по-рязко бимата и познайте... изтръгва теглича (или там както му се вика) и след теглича падат бронята ... бъбреци фарове
Маската била огъната , трябвало да се изчуква... Както и да е - закарали са го до сервиза и се връщат. Днеска баща ми отива на работа с другата кола - Skoda Felicia пикап. Спукал гума някъде по пътя. Сменил я с резервната. На връщане пък спукал резервната. И ся кФо ?!
От 2 коли - пеша ходи.
Мен ме заболя като ми каза за бимата ...
И това ако не е каръкщина ...
От 12 години откакто колата е в нас няма случей да не запали. Но онзи ден и това се случи. Става сутринта баща ми - ще се дърпа до сервиза. Един негов приятел идва връзват се какво правят и тръгват. На 1-2 километра близо до хотел Балкан (Габрово) така нареченият 'приятел' издърпва по-рязко бимата и познайте... изтръгва теглича (или там както му се вика) и след теглича падат бронята ... бъбреци фарове

Мен ме заболя като ми каза за бимата ...

M - The most powerful letter in the world
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
///MapTo написа:На мен пък днеска ено пиле ми се изака на предното стъкло на колата,докато карах с вратите напред...е кажете ми,честно ли е това
кофти работа като си сложиш чистачките на страничните джамове предните остават без...

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
аз я видях бимата-сив седан.
Тогава минавах от там.щетите не бяха кои знае какви,за няколко часа работа.
Тогава минавах от там.щетите не бяха кои знае какви,за няколко часа работа.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
150 лв. за да пали отново... сега е в друг сервиз на Междене ... Там пък чарколаците да му изчукат и монтират...
Аз съм авто паралелка в Механото. Да се надяваме да има полза за напред от средното ми образование
Аз съм авто паралелка в Механото. Да се надяваме да има полза за напред от средното ми образование

M - The most powerful letter in the world
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Ето това е късмет !
h4ckED написа:случката е на баща ми
Както и да е - закарали са го до сервиза и се връщат. Днеска баща ми отива на работа с другата кола - Skoda Felicia пикап. Спукал гума някъде по пътя. Сменил я с резервната. На връщане пък спукал резервната. И ся кФо ?!От 2 коли - пеша ходи.
Мен ме заболя като ми каза за бимата ...![]()
Абе не знам, ма като започнат да се случват така едно след дуго подобни неща, не е добре... да хване да ходи да палне една свещичка в църква... или да се замисли защо му се случва. Няма да ме разбереш, ма карай.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
на мене така 1 след друго ми тръгна .. първо накладки и дискове .. веднага след тях шарнири и сега скорости .... то няма нищо няма нищо и изведнъж като тръгне и 1 по 1 сичко се прецака ....
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
А аз си мислех че само аз съм карък. Това лято ходих да си плащам телефона и без да искам при маневра ударих на един стар опел кадет бронят и се спука и аиде по майстори. Не са мина и 2 дена и баща ми беше взел мойта кола че неговия пасат нещо се развали и познайте като се прибира от работа на едно крастовище спира зад един бус и оная патка незнаино защо вклучва задна и с ряс назад.Удари ми с теглича маската и я беше оганала.Пак касмет че не ми счупи фара.
Хората са го казали тенекии и железа се оправят , ние да сме живи и здрави. ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО !!!!!
Хората са го казали тенекии и железа се оправят , ние да сме живи и здрави. ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО !!!!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
а да спомена и 4е от другия ден(другата година)вси4ко ми потръгна ок и да 4укна на дърво от тогава и гума несъм пукал.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vanioboy написа:...и така навръх Н.Г. свърших в син сити в компанията на стриптизьорка на повикване,Е ТОВА АКО НЕЕ КАРЪК КОЕ Е?!? И ИЗОБщО НЕПРЕУВЕЛИ4АВАМимам и свидетели
Хехе, стига бееее

Аз така преди години... с един колега, трбваше да ходим по работа някъде и първо 10 мин. не можеше да си намери ключовете колегата, после - хоп, не пали колата, паднал акомулатора... викам, дай да хванем такси, не та не, носи го някъде наблизо да го заредят набързо, палиме и изведнъж прассс, ни в клин ни в ръкав... се срути огледалото за задно виждане, как се отлепи идея си нямам... Но бях сигурна, че не трябва да тръгваме с колата... Е, тръгнахме, свършихме с там работата / някъв безмислен и безрезултатен оглед/ и после на "Сребърна" на бензиостанцията, вътре във самата бензиностанция така тъпо се ударихме / с 20 км./ч - от мойта страна/ , че не е истина! Така че... понякога някой, или нещо... просто ... ни дава знаци..."Селестинското пророчество" да сте чели?
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
шега,шега
аз след мойте изцепки сериозно се 4удех дали да сядам пове4е в кола,понякога като се замисля сам се смея,неми се вярва 4е е възможно да се слу4и на някой още пове4е в един ден и на едно място.

14 мнения
• Страница 1 от 1