Ето това е късмет !

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Ето това е късмет !

Мнение от h4ckED » 30 Сеп 2008, 22:40

случката е на баща ми

От 12 години откакто колата е в нас няма случей да не запали. Но онзи ден и това се случи. Става сутринта баща ми - ще се дърпа до сервиза. Един негов приятел идва връзват се какво правят и тръгват. На 1-2 километра близо до хотел Балкан (Габрово) така нареченият 'приятел' издърпва по-рязко бимата и познайте... изтръгва теглича (или там както му се вика) и след теглича падат бронята ... бъбреци фарове :| Маската била огъната , трябвало да се изчуква... Както и да е - закарали са го до сервиза и се връщат. Днеска баща ми отива на работа с другата кола - Skoda Felicia пикап. Спукал гума някъде по пътя. Сменил я с резервната. На връщане пък спукал резервната. И ся кФо ?! :evil: От 2 коли - пеша ходи.

Мен ме заболя като ми каза за бимата ... :(

И това ако не е каръкщина ... :dunno:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 30 Сеп 2008, 23:30

///MapTo написа:На мен пък днеска ено пиле ми се изака на предното стъкло на колата,докато карах с вратите напред...е кажете ми,честно ли е това :(

кофти работа като си сложиш чистачките на страничните джамове предните остават без... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 01 Окт 2008, 0:33

аз я видях бимата-сив седан.
Тогава минавах от там.щетите не бяха кои знае какви,за няколко часа работа. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 01 Окт 2008, 12:19

150 лв. за да пали отново... сега е в друг сервиз на Междене ... Там пък чарколаците да му изчукат и монтират...

Аз съм авто паралелка в Механото. Да се надяваме да има полза за напред от средното ми образование :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: Ето това е късмет !

Мнение от Apassionata » 01 Окт 2008, 12:32

h4ckED написа:случката е на баща ми
Както и да е - закарали са го до сервиза и се връщат. Днеска баща ми отива на работа с другата кола - Skoda Felicia пикап. Спукал гума някъде по пътя. Сменил я с резервната. На връщане пък спукал резервната. И ся кФо ?! :evil: От 2 коли - пеша ходи.

Мен ме заболя като ми каза за бимата ... :(

И това ако не е каръкщина ... :dunno:

Абе не знам, ма като започнат да се случват така едно след дуго подобни неща, не е добре... да хване да ходи да палне една свещичка в църква... или да се замисли защо му се случва. Няма да ме разбереш, ма карай.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 01 Окт 2008, 17:41

на мене така 1 след друго ми тръгна .. първо накладки и дискове .. веднага след тях шарнири и сега скорости .... то няма нищо няма нищо и изведнъж като тръгне и 1 по 1 сичко се прецака ....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 01 Окт 2008, 18:13

това колега е голяма каръщина :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 01 Окт 2008, 22:12

А аз си мислех че само аз съм карък. Това лято ходих да си плащам телефона и без да искам при маневра ударих на един стар опел кадет бронят и се спука и аиде по майстори. Не са мина и 2 дена и баща ми беше взел мойта кола че неговия пасат нещо се развали и познайте като се прибира от работа на едно крастовище спира зад един бус и оная патка незнаино защо вклучва задна и с ряс назад.Удари ми с теглича маската и я беше оганала.Пак касмет че не ми счупи фара.
Хората са го казали тенекии и железа се оправят , ние да сме живи и здрави. ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО !!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 02 Окт 2008, 6:46

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Мом4ета ако си мислите,4е това е каръщина,мойто какво е?!?Зна4и миналата нова година се прибирам за празника в бг. първо самолетами се въртя рекордните 4етири 4аса над летището,както и да е преживяхго,някакси с такси се добрах до враца това става то4но на 31.12. и така измъквам колата от гаража и тръгвам в посока Мездра,то4но след едно разклон4е,все пак е зима има сняг и въпреки 4е карах с около 45км.задницата се понесе и нещешли в мантинелата,викамси ОК. зарязвам я тук има каско после ще се оправям.Пак до враца вземам старата баварка,ти4ам за акомулатори както и да е подкарвам я,същевременно бързам за среща,за първа среща с една девойка,то4но минавам покрай ударената Z-ка (стойси на магистралата) и нещешли нещо излопа.спирам слизам гледам пар4ета от картера по земята,ве4а се стреснах нали и изведнъж забравям 4е колата се заклю4ва сама,както съм без яке и телефон се оказвам на средата на пътя и си гледам и двете коли и меря кра4ките на койтоса една от друга,то4но 189 :mhihi: .Както и да е вземам назаем един бус и с него проблеми,забравих капа4ката на една бензиностанция,докато стигнах до софия,девойката естествено неме 4акаше и беше изкл. телефонаси и така навръх Н.Г. свърших в син сити в компанията на стриптизьорка на повикване,Е ТОВА АКО НЕЕ КАРЪК КОЕ Е?!? И ИЗОБщО НЕПРЕУВЕЛИ4АВАМ :!: имам и свидетели :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 02 Окт 2008, 6:50

а да спомена и 4е от другия ден(другата година)вси4ко ми потръгна ок и да 4укна на дърво от тогава и гума несъм пукал.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 03 Окт 2008, 19:07

vanioboy написа:...и така навръх Н.Г. свърших в син сити в компанията на стриптизьорка на повикване,Е ТОВА АКО НЕЕ КАРЪК КОЕ Е?!? И ИЗОБщО НЕПРЕУВЕЛИ4АВАМ :!: имам и свидетели :mhihi:

Хехе, стига бееее :shock: Е, просто не е трябвало да се видиш с въпросната девойка, щото сигурно иначе ... после е щяла да ти отрови живота ;)

Аз така преди години... с един колега, трбваше да ходим по работа някъде и първо 10 мин. не можеше да си намери ключовете колегата, после - хоп, не пали колата, паднал акомулатора... викам, дай да хванем такси, не та не, носи го някъде наблизо да го заредят набързо, палиме и изведнъж прассс, ни в клин ни в ръкав... се срути огледалото за задно виждане, как се отлепи идея си нямам... Но бях сигурна, че не трябва да тръгваме с колата... Е, тръгнахме, свършихме с там работата / някъв безмислен и безрезултатен оглед/ и после на "Сребърна" на бензиостанцията, вътре във самата бензиностанция така тъпо се ударихме / с 20 км./ч - от мойта страна/ , че не е истина! Така че... понякога някой, или нещо... просто ... ни дава знаци..."Селестинското пророчество" да сте чели?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 06 Окт 2008, 18:23

Да сме живи и здрави и бог да ни пази, пък другото е шега работа!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vanioboy » 07 Окт 2008, 7:15

шега,шега :mhihi: аз след мойте изцепки сериозно се 4удех дали да сядам пове4е в кола,понякога като се замисля сам се смея,неми се вярва 4е е възможно да се слу4и на някой още пове4е в един ден и на едно място.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 08 Окт 2008, 9:15

На мен пък едно куче ми нападна колата и ми откърти лайсната на задна лява врата :mhihi:

Назад към Страхотни истории