Такъв е животът
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Такъв е животът
Около 5 часа сутринта... Събуждам се за малко, усещайки топлото сгушено тяло на любимата жена до себе си, долавям тихото и равномерно дишане и пак се унасям в дрямка...
Малко след 6 часа-звъни телефонът и-с познатата мелодия-майка и говори в слушалката, но от малкото, което се чува в мрака, мога да разбера, че това не е говор, а ридания и неспирен поток от нечленоразделни за мен обяснения. Приятелката ми става от леглото и първото което осъзнавам е изпищяването на думата "Катастрофира!!!".
Усещам как паниката от телефонната слушалка като цунами се прехвъля към нас.Забравям всички заучени неща, как в такива моменти трябва да запазя самообладание и прочие глупости и за няколко секунди загубвам възможност за всякаква реакция.От оскъдният разказ на майката на приятелата ми, разбираме, че момчето е катастрофирало с колата си-BMW-E36-318, докарали са пред блока им купчина ламарини-зверски смачкана отзад и отстрани кола с локва кръв около ръчната спирачка.Паниката е голяма, но разбираме, че братовчед му е успял да го посети в спешният център и веднага му звъним за да разберем нещо повече.Това което получихме беше слабо казано-успокоение-"героят" бил понатъртен, с пукната глава и силни болки в лявото рамо, но без други травми, минал скенер и резулалтите били добри.
По най-бързият начин хващаме автобуса и отиваме да го видим-вече в напуснал реанимация, настанен в хирургическият блок.То това BMW ентусиастите наистина са особена категория хора, понеже видимо беше в добро състояние на духа, но за да напомнят случката над лявото му слепоочие се мъдреха няколко шева.Разправи ни накратко какво си спомня от случката-нощен живот, приятели, пийване, завой, мокър асфалт, дупка, дърво...Колата при рязката маневра се завърта и среща дърво.Не помагат нито чисто новите гуми, нито с мерак купуваните джанти, акумулатор и един куп други неща, които са купени и поддържани с фанатичен ентусиазъм.Возил съм се в тази кола и въпреки, че му създаваше проблеми, беше доста добър автомобил-толкова, че да мисли, че кара спортна кола.Всичко това е само куп ламарини вече, а за всички останаха само мрачните размисли какво е можело да се случи и дали цената да си фен на тази марка не е прекалено висока, нямам представа какво са изживяли родителите му, но това, което видях като реакция от сестра му, ми стига да не го забравя цял живот.А това, което не проумявам е, че е страхотно свястно момче, с много голям (повече от моя, много повече)опит зад волана и адски голям фен на BMW, недоумявам как изобщо се случи.
Пожелавам на всички вас и близките ви хора Никога да не изживеете това, което ние тази сутрин. И умната. Глупаво е съдбата да ти покаже такъв жълт картон за да проумееш простата истина, че животът няма цена.
Малко след 6 часа-звъни телефонът и-с познатата мелодия-майка и говори в слушалката, но от малкото, което се чува в мрака, мога да разбера, че това не е говор, а ридания и неспирен поток от нечленоразделни за мен обяснения. Приятелката ми става от леглото и първото което осъзнавам е изпищяването на думата "Катастрофира!!!".
Усещам как паниката от телефонната слушалка като цунами се прехвъля към нас.Забравям всички заучени неща, как в такива моменти трябва да запазя самообладание и прочие глупости и за няколко секунди загубвам възможност за всякаква реакция.От оскъдният разказ на майката на приятелата ми, разбираме, че момчето е катастрофирало с колата си-BMW-E36-318, докарали са пред блока им купчина ламарини-зверски смачкана отзад и отстрани кола с локва кръв около ръчната спирачка.Паниката е голяма, но разбираме, че братовчед му е успял да го посети в спешният център и веднага му звъним за да разберем нещо повече.Това което получихме беше слабо казано-успокоение-"героят" бил понатъртен, с пукната глава и силни болки в лявото рамо, но без други травми, минал скенер и резулалтите били добри.
По най-бързият начин хващаме автобуса и отиваме да го видим-вече в напуснал реанимация, настанен в хирургическият блок.То това BMW ентусиастите наистина са особена категория хора, понеже видимо беше в добро състояние на духа, но за да напомнят случката над лявото му слепоочие се мъдреха няколко шева.Разправи ни накратко какво си спомня от случката-нощен живот, приятели, пийване, завой, мокър асфалт, дупка, дърво...Колата при рязката маневра се завърта и среща дърво.Не помагат нито чисто новите гуми, нито с мерак купуваните джанти, акумулатор и един куп други неща, които са купени и поддържани с фанатичен ентусиазъм.Возил съм се в тази кола и въпреки, че му създаваше проблеми, беше доста добър автомобил-толкова, че да мисли, че кара спортна кола.Всичко това е само куп ламарини вече, а за всички останаха само мрачните размисли какво е можело да се случи и дали цената да си фен на тази марка не е прекалено висока, нямам представа какво са изживяли родителите му, но това, което видях като реакция от сестра му, ми стига да не го забравя цял живот.А това, което не проумявам е, че е страхотно свястно момче, с много голям (повече от моя, много повече)опит зад волана и адски голям фен на BMW, недоумявам как изобщо се случи.
Пожелавам на всички вас и близките ви хора Никога да не изживеете това, което ние тази сутрин. И умната. Глупаво е съдбата да ти покаже такъв жълт картон за да проумееш простата истина, че животът няма цена.
Никой не мое ма връне на селу!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
...Разправи ни накратко какво си спомня от случката-нощен живот, приятели, пийване, завой, мокър асфалт, дупка, дърво....
.... недоумявам как изобщо се случи.
В горния цитат се съдържа отговора на долния цитат!!!Съжалявам за това което се е случило ,приятел,но дано момчето си вземе поука от цялата цитуация.За колата има каско,но за него??!!
Опита зад волана,няма нищо общо с алкохола,та не се чуди много как е станало...Дано не е пил,че тогава и каското не върши работа,но важното е,че той се е разминал.Всичко останало е поправимо!!!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
леле колега... много гадно... преди 3 дена едни наши много близки катастрофираха... беше ужасна катастрофа.. за щастие се размина без жертви но с тежки контузии
счупена ръка и тежки натръртвания... това представляваше колата след катастрофата.. много лек завой идващия на среща му било станало лошо и навлиза в насрещното... Последва това:
нашите познати бяха в бялата кола...

нашите познати бяха в бялата кола...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ебаси от това роло грам нищо не е останало
Цяло чудо,че няма смъртни случай...ей затфа никога няма да си купя малка кола с тънки ламарини!

Цяло чудо,че няма смъртни случай...ей затфа никога няма да си купя малка кола с тънки ламарини!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
///MapTo написа:Ебаси от това роло грам нищо не е останало![]()
Коланитеееее коланите брат те са ги спасили... После защо толкова говорят за тях

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колата нямаше каско и още си я изплащаше, за съжаление има и алкохол-около 0,8 промила, изобщо батакът е пълен....
Ще се възстанови-аз съм сигурен, но ще му е за урок и то солен. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми добре ,че не е претрепал и други...!! щото с тоя алкохол дано му светне с тоя жълт картон и друт път да не лизва-ма требва и некой да иде да го донабие...!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
сега за тоя алкохол ще си плати...и без книжка и колата си няма да кара...но колега се хвани и ти и му налей малко акъл в тая глава,че друг път пил да не сяда...
- saleen
- старши ентусиаст
-
Мислиш ли че не съм го правил? А не само аз-всичките му близки.Някои хора докато не получат такъв урок не си вземат поука и това е-просто искат да носят много дини под една мишница-тежка работа с минимално време за почивка, нощен живот, алкохол и -черешката на тортата-с любимата кола (BMW!!!
)Пък сега е в такова психическо състояние, че нямам кураж и аз да му трия сол и не мисля, че ще повтори. Вярно е, че като са само ламарини смачкани не са болка за умиране, ама защо да е така, като можеш хем ти да си здрав, хем и возилото. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
2+2 = 4 ...
дано си направи някакви изводи след като излезе от болницата.
дано си направи някакви изводи след като излезе от болницата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
///MapTo написа:Ебаси от това роло грам нищо не е останало![]()
Ето заради това ще си купя пак БМВ и отново БМВ !

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе вие не дръжте на тия неща с коланите...щотууу познавам 2ма човеци,дето със ~200км/ч се въртяха по таван няколко пъти със една Е34-ка преди години и излезнаха и се изтупаха от колата,пък бяха без колани...верно е,че и те допринасят за сигурноста,ма като блокират и те прережат през врата,не са най-якото нещо на света...аз лично не разчитам на тях много-много,макар че извънградско винаги го слагам
А на пича,с алкохола...нищо ново под слънцето,май вече трябва да сме свикнали с тия неща...няма да се променим и да ни дойде акъла и туй то...
Оправданието "тежка работа,малко почивка..." ...абе Огиииии,аз съм на 20 години...бачкам на 2 места...и въпреки всичко като ми излезе дупка и време за приятели и пийние или си викам дринк енд драйв или излизам без кола...тфа е ебахти тъпото оправдание...

А на пича,с алкохола...нищо ново под слънцето,май вече трябва да сме свикнали с тия неща...няма да се променим и да ни дойде акъла и туй то...
Оправданието "тежка работа,малко почивка..." ...абе Огиииии,аз съм на 20 години...бачкам на 2 места...и въпреки всичко като ми излезе дупка и време за приятели и пийние или си викам дринк енд драйв или излизам без кола...тфа е ебахти тъпото оправдание...

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2