Легендарният автомобил

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Легендарният автомобил

Мнение от saleen » 10 Сеп 2008, 8:35

Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 10 Сеп 2008, 8:36

Never seen before....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Сеп 2008, 9:36

Абе това е толкова старо :!: И каде е историята в случая?!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 10 Сеп 2008, 9:39

тоя текст ме уби от истини. :mhihi:
Имам приятели голфаджии.И много от това което го пише наистина е така.Незнам защо,сигурно самата кола ги кара. :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 10 Сеп 2008, 10:00

Binev_OuT написа:тоя текст ме уби от истини. :mhihi:
Имам приятели голфаджии.И много от това което го пише наистина е така.Незнам защо,сигурно самата кола ги кара. :mhihi: :mhihi:
Голфа къни къни пода опа асфалта :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 10 Сеп 2008, 17:31

Ееее,голям смях!
Дайте,ако има и за други марки,плийс! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 10 Сеп 2008, 19:27

titto написа:Ееее,голям смях!
Дайте,ако има и за други марки,плийс! :mhihi:

Е нема ... Голфо е уникална кола :).

Това като го четох за първи път се смях със сълзи ...
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от justinmaggie » 10 Сеп 2008, 21:30

Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.

В момента върха на циганията е бмв е36 каквото и да си говорим.Вече е досадно всяка втора тема да бъде свързана с това колко скапани коли са голфовете , астрите , фордовете и т.н.

Това за ръката през прозореца цитирано от линка по горе мога да го докажа с жив пример - 4 от моя курс карат е36 и то не какви да са ами 316 , 316 , 318 и 320 с лепенки ///М3 както се подразбира са всичките.Всеки завой се взима с ръчна.Престанете , досадно е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 10 Сеп 2008, 21:53

justinmaggie написа:Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.

В момента върха на циганията е бмв е36 каквото и да си говорим.Вече е досадно всяка втора тема да бъде свързана с това колко скапани коли са голфовете , астрите , фордовете и т.н.

Това за ръката през прозореца цитирано от линка по горе мога да го докажа с жив пример - 4 от моя курс карат е36 и то не какви да са ами 316 , 316 , 318 и 320 с лепенки ///М3 както се подразбира са всичките.Всеки завой се взима с ръчна.Престанете , досадно е.

Бе незнам ама всеки циганин кара мерцедес ти еба майката селска,и то вездесъщатите 190-ки от 84-та доволно изгнили пред разпадане :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Сеп 2008, 22:03

justinmaggie написа: както се подразбира са всичките.Всеки завой се взима с ръчна.Престанете , досадно е.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти си ми новия любимец от форума...преди време имаше един пациент,който твърдеше,че на някъв светофар неговото ///Мъ-40 едва потеглило и нещо задните гуми не се движели,тътрузили се... :weed: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 10 Сеп 2008, 22:31

Направете съдържанието от линка важна тема! През 2-3 седмици се пуска 1 и също съдържание..

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Сеп 2008, 0:46

SprayMaster написа:Направете съдържанието от линка важна тема! През 2-3 седмици се пуска 1 и също съдържание..

то си има тема за тия неща :winky:

REPSECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Сеп 2008, 8:16

justinmaggie написа:Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.

А да те питам тебе, какво аджаба правиш тука? Досадно му било, ми седи си във форума на Мерцедес, Астра, Фолцваген, Ауди и прочие "велики" коли... Ма тука е весело, а? И пълно с истински готини фенове, дет шси зимат завоите както им харесва :P :P :P
А за "Върха на циганията" на Е 36 съм лично засегната !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И един урок по правопис: Интервал се слага след препинателен знак - точка, запетая и прочие, не преди, и не преди и след :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 11 Сеп 2008, 8:32

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Култово :mhihi:

П.С. Но и човека си е прав за Е36 :) Всяка 2-ра кола с пернишки тунинг и музика е Е36 :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 11 Сеп 2008, 10:06

Apassionata написа:

А да те питам тебе, какво аджаба правиш тука? Досадно му било, ми седи си във форума на Мерцедес, Астра, Фолцваген, Ауди и прочие "велики" коли... Ма тука е весело, а? И пълно с истински готини фенове, дет шси зимат завоите както им харесва :P :P :P
А за "Върха на циганията" на Е 36 съм лично засегната !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И един урок по правопис: Интервал се слага след препинателен знак - точка, запетая и прочие, не преди, и не преди и след :mhihi:

Аз също съм засегнат наистина.Добре го нареди нареди нс ляп- браво :D.Ти с мерджана-само да ти кажа че има много качествени Е36-ци.Не са само курници със пеленки ///М.Има наистина красиви и стойностни екземпляри(ако не вярваш виж някоя галерия на някои истински фен в форума).А за селянията-брат ми стига се прави на моралист и ти.Всеки АПСОЛюТНО всеки се е показвал като селянин,простак и така нататък.Това са отделни състояния които се случват на човека във един напрегнат ден на пътя и на работата и къде ли не.Такаче недей се прави на нещо повече от нас - защото не си!
Съз здраве :)
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории