Легендарният автомобил
Модератори: mitaka7, Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Легендарният автомобил
Никой не мое ма връне на селу!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
тоя текст ме уби от истини.
Имам приятели голфаджии.И много от това което го пише наистина е така.Незнам защо,сигурно самата кола ги кара.

Имам приятели голфаджии.И много от това което го пише наистина е така.Незнам защо,сигурно самата кола ги кара.

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Голфа къни къни пода опа асфалтаBinev_OuT написа:тоя текст ме уби от истини.![]()
Имам приятели голфаджии.И много от това което го пише наистина е така.Незнам защо,сигурно самата кола ги кара.![]()

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ееее,голям смях!
Дайте,ако има и за други марки,плийс!
Дайте,ако има и за други марки,плийс!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.
В момента върха на циганията е бмв е36 каквото и да си говорим.Вече е досадно всяка втора тема да бъде свързана с това колко скапани коли са голфовете , астрите , фордовете и т.н.
Това за ръката през прозореца цитирано от линка по горе мога да го докажа с жив пример - 4 от моя курс карат е36 и то не какви да са ами 316 , 316 , 318 и 320 с лепенки ///М3 както се подразбира са всичките.Всеки завой се взима с ръчна.Престанете , досадно е.
В момента върха на циганията е бмв е36 каквото и да си говорим.Вече е досадно всяка втора тема да бъде свързана с това колко скапани коли са голфовете , астрите , фордовете и т.н.
Това за ръката през прозореца цитирано от линка по горе мога да го докажа с жив пример - 4 от моя курс карат е36 и то не какви да са ами 316 , 316 , 318 и 320 с лепенки ///М3 както се подразбира са всичките.Всеки завой се взима с ръчна.Престанете , досадно е.
- Polgargaist
- кандидат ентусиаст
-
justinmaggie написа:Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.
Бе незнам ама всеки циганин кара мерцедес ти еба майката селска,и то вездесъщатите 190-ки от 84-та доволно изгнили пред разпадане

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
justinmaggie написа: както се подразбира са всичките.Всеки завой се взима с ръчна.Престанете , досадно е.

Ти си ми новия любимец от форума...преди време имаше един пациент,който твърдеше,че на някъв светофар неговото ///Мъ-40 едва потеглило и нещо задните гуми не се движели,тътрузили се...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
SprayMaster написа:Направете съдържанието от линка важна тема! През 2-3 седмици се пуска 1 и също съдържание..
то си има тема за тия неща

REPSECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
justinmaggie написа:Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.
А да те питам тебе, какво аджаба правиш тука? Досадно му било, ми седи си във форума на Мерцедес, Астра, Фолцваген, Ауди и прочие "велики" коли... Ма тука е весело, а? И пълно с истински готини фенове, дет шси зимат завоите както им харесва

А за "Върха на циганията" на Е 36 съм лично засегната !!!

И един урок по правопис: Интервал се слага след препинателен знак - точка, запетая и прочие, не преди, и не преди и след

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Apassionata написа:justinmaggie написа:Добре де колеги , както вие , така и аз съм голям фен на марката БМВ , но това вече е прекалено!Вие се едно някакви комплекси избивате - голфове , астри и т.н.Айде престанете вече с тия пернишки голф , софийска астра и т.н.
А да те питам тебе, какво аджаба правиш тука? Досадно му било, ми седи си във форума на Мерцедес, Астра, Фолцваген, Ауди и прочие "велики" коли... Ма тука е весело, а? И пълно с истински готини фенове, дет шси зимат завоите както им харесва![]()
![]()
![]()
А за "Върха на циганията" на Е 36 съм лично засегната !!!![]()
![]()
![]()
![]()
И един урок по правопис: Интервал се слага след препинателен знак - точка, запетая и прочие, не преди, и не преди и след
Аз също съм засегнат наистина.Добре го нареди нареди нс ляп- браво

Съз здраве

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4