Изгубих година и половина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Изгубих година и половина

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Сеп 2008, 0:10

Година и половина бях с едно момиче . Опитвах се да правя невъзможните неща :shock: Накрая бях готов да пренебрегна моята голяма истинска любов (супер бърза е36-ца с ИС-ков мотор и две порти ) . Бях обвиняван че не правя това не правя онова . Не се сещам за това не се сещам за онова . Търпях , търпях ... Правих големи компромиси . Докато накрая момичето започна да се дразни нарочно само и само да се караме (ужс) . Накрая постигна това един ден по телефона се скарахме много грубо и сипах на нея и на един неин близък в гумата ... :mhihi: Майка му стара после ми беше ужасно тъжно . Имах шанса в 4 дни да се държа толкова романтично както никога до сега . Евалата си правя че бях човек за тези 4 дни и осъзнах някой мои грешки . Оттам ми се сервира че от един месец имало задявки с некъф друг ... Бях обвинен че когато мрънкам че около 150-60 лв телефон ми идват нагоре ,другият правел по 300 лв (и бил много добър ) . Е писна ми накрая отново бях приготвил черпака но реших да съм добър . Получих няколко обещания които в последствие се оказаха фълшиви ама както и да е дреме ми на дренката ... Леки опити да ме накара да ревнувам боли ма пак шарнира ... Смешно ми е вече :mhihi: Фъкинг к**ва - нова американска диета за пресушаване на чужди портфели . На въпроса защо съм бил влюбен в тъпата ми кола и съм давал пари за нея отговорът ми е ясен - ЕДНА ДОБРЕ ГЛЕДАНА КОЛА ВИНАГИ ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ДОБРЕ ГЛЕДАНА ЖЕНА . ТАКа че искам да ви кажа колата е важна а останалото е посредствено . Днеска имаш приятелка а утре нямаш ,заминала си е или ти си и дал реджекта . Но колата си стои отвън и ме чака (освен ако и на нея не и се случи нещо , но за всичко останало има КАСКО ) :mhihi:

И както се пее в една песен Я СВОБОДЕН , отново ще ми пушат гумите а не главата
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 10 Сеп 2008, 0:40

Истинският мъж търси най добртото и докато го намери, сменя 1 куп шаврантии.
Последна промяна SprayMaster на 10 Сеп 2008, 0:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 10 Сеп 2008, 0:41

Колега един боклук почни ли да ти се качва на главата в повера е истината,ама синини да помни още 5 години за напреред,само в главата

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Сеп 2008, 1:18

Бе прави сте,ма не можеш да наречеш боклук,човек с който си прекарал година и кусур...и аз имах 3 годишна връзка с едно девойче,което се оказа накрая,че изобщо не съм познавал...и май така се получи по-добре...на няколко пъти стигах до крайности заради нея и когато погледна сега назад във времето ми става смешно...всичко е преходно,само любовта към тия ламарини е вечна...щото втората ми кола се появи след нея,ма остана и след нея...и си я обичам все повече и повече,докато тая шаврантия я забравих доста бързичко...оттогава доста минаха през предната дясна седалка :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Сеп 2008, 6:52

....извинявай колега, ама ти на колко години си?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Сеп 2008, 6:54

Хич да не ти пука, вземат ли жените да се вземат за много голяма работа и ни се качват на главата.Освен това винаги искат още и никога не им е достатъчно и е гадно, когато се чувстваш употребен :no: Не че и колата не може да "изневери", но се отблагодарява за грижите много повече :yes:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 10 Сеп 2008, 7:27

пари ли , телефон ли , мамка им деиба сичките са долни в червата , фани я скъсаи и гъза от ебане и и кажи да си ебе маиката . То секи се лъже един път ,важното е да не се повтаря. Кажи и като и се виждат толкова малко 150 лева за телефон да ти го плаща :mhihi: мършляци мръсни като маимунките са докато не фанат нов клон никога не пускат стария.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Сеп 2008, 7:33

мама им стара в едно училище са учили сичките деа, едни и същи номера. Колега ич да не ти пука, ша намериш накрая нещо готино и свястно и ше се ожениш за него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Сеп 2008, 7:56

Аз съм го казвал и преди ама пак ще се повторя. Не казвай на гаджето си, че колата е по- важна, че ще намери някой, дето не му е толкова важна и ще му усещаш семенната течност в устата си дълго време :mhihi:
А по въпроса с изгубеното време и аз имам към 3г такова с един всеизвестен миндил :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 10 Сеп 2008, 8:25

Сега като чета темата ти, колега, много ми прилича на това, което се случи с мен преди 2 месеца и дето и тема бях пуснал по тоя случай.. Сега си ми е много по-добре без онова момиче - никой не ми опява за колата и си прая кот си искам, кат фараон съм станал :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 10 Сеп 2008, 8:40

Айде сега , слагай едни чистачки на страничните джамове и си живей живота :) Ако ти се обади, направи се на радостен, уговорете си среща на място с пясък или чакъл, отиди с бимата, покрий я с пепел, кажи й че бързаш, пак я засипваш с прах и си ходиш по живо по здраво :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 10 Сеп 2008, 8:42

хахах много добре колега, добре че аз нямам такива засега винаги аз съм ги преебвал щото се усещам отрано че е миндил и евала досега оценката не ме е подвеждала ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 10 Сеп 2008, 9:07

колега, не трябва да ти пука.. По думите ти разбирам, че си дал 110% от себе си да оправиш нещата, ама тя като си е с корава китара нищо не можеш да направиш... обаче сега ше усетиш The power of freedom :mhihi:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Аватар

Мнение от Mihmor » 10 Сеп 2008, 9:25

Винаги е така, много рядко има жени който си признават вината, предизвикват скандал и като ги питаш "защо го направи" ти отговарят "без да искам, не нарочно" и ако ти писне и им кажеш "край" почват "стига се сърди сега, дай да се разберем, недей да правиш така, не ме обвинявай и т.н." и се замисляш, че може би наистина не са искали и си ги нахранил прекалено много и им прощаваш, защото държиш на нея, допадате си и не си заслужава да се разделяте заради глупости и най-вече на мъжете им минава яда по-бързо. Мъжът обаче ако се поддаде и не си мълчи при явна грешка на жената и направи скандал, КРАЙ, няма прошка за него, няма значение защо е почнал скандала, няма значение колко се извинява после, колко съжалява, колко държи на нея и т.н., жената е непреклонна, щом тя каже край, няма значение колко е направил мъжа за нея, колко се е лишавал и колко и е помагал точно когато тя е имала най-голяма нужда, това не е от значение, важното е че тя е сърдита, никога не прави грешки и съответно направилият грешка не заслужава в никакъв случай да му се прости! Това скандала е НЕпростима грешка от нея жените са ужасени и немогат превъзмогнат страха от това мъжа да им се скара отново, не е като да я смачкаш от бой или да и изневериш или да я лъжеш непрестанно, последните 3 се прощават защото са малки грехове и явно на повечето жени даже им харесват, защото само с такива мъже се задържат и ги обичат даже. Лошото е че добри момичета, с акъл, забавни и с който човек може да си допадне и не ги ползва само за секс, мислят по същият начин :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 10 Сеп 2008, 9:32

Споко бе Mishel_Vaian ,не си загубил 1,5г. време,а година и половина си трупал опит,за да не повтряш същата грешка :winky: :yes:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории