не е стархотно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

не е стархотно

Мнение от ka4i » 09 Сеп 2008, 22:16

http://vlascone.com/blog/?p=210
Много е кофти.Не го пожелавам на никого.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 09 Сеп 2008, 23:12

:shock: Дано да се оправят!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 10 Сеп 2008, 0:13

Пази боже :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 10 Сеп 2008, 10:02

Дано наистина да се оправят :( :( :( :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 10 Сеп 2008, 12:47

Еми кофти ще е :!:
Тийнеджър се удари жестоко с BMW в уличен стълб в ж.к. Дружба 3
(10.09.2008 07:54)

Снощи около 20 часа шестнадесет годишен неправоспособен водач на бяло BMW - трета серия се удари жестоко в уличен стълб до бл. 36 в ж.к. Дружба 3.
...
Вследствие на възникналото пътно-транспортно произшествие непълнолетния водач е получил фрактура в областта на лявото бедро, а пътуващият с него в автомобила 17-годишен младеж от гр.Добрич е получил фрактура на черепа. Двамата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ – Добрич, съответно в отделението по ортопедия /15-годишния/ и в ОАРИЛ /17-годишния/. Пострадалите са били без поставени обезопасителни колани, съобщават от ОД на МВР Добрич в информационния си бюлетин.

Едит: Забравих да спомена че така наречения участък "сравнително хубав път", въобще не е такъв, такива ендеци няма никъде другаде!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 11 Сеп 2008, 23:00

Познавам се и с 1то момчета и минах 5 минути след сблъсака. Много грозна гледка. Момчето, което кара колата не му е за първи път, но се надявам да му е за последен, докато не вземе съответния документ разрешаващ му това (макар и това вече да не е гаранция). Много може да се каже ама всичко ше се повтори потрети и т.н. Дано се оправят момчетата, че и са малки още и спортистчета и хубави момчета. Много жалко. :(
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 12 Сеп 2008, 6:42

Ебасиии майката, без книжка, без колани, нямат годините?? То оставаше да са пияни или дрогирани! Айде поне ще им е за урок!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 12 Сеп 2008, 9:27

кофти е верно,ама не му е зад волана мястото.ами ако беше убил някой,тогава кво?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 12 Сеп 2008, 11:04

rever написа:Еми кофти ще е :!:

Снощи около 20 часа шестнадесет годишен неправоспособен водач на бяло BMW - трета серия се удари жестоко в уличен стълб до бл. 36 в ж.к. Дружба 3.
...
Вследствие на възникналото пътно-транспортно произшествие непълнолетния водач е получил фрактура в областта на лявото бедро, а пътуващият с него в автомобила 17-годишен младеж от гр.Добрич е получил фрактура на черепа. Двамата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ – Добрич, съответно в отделението по ортопедия /15-годишния/ и в ОАРИЛ /17-годишния/. Пострадалите са били без поставени обезопасителни колани, съобщават от ОД на МВР Добрич в информационния си бюлетин.

Едит: Забравих да спомена че така наречения участък "сравнително хубав път", въобще не е такъв, такива ендеци няма никъде другаде!

Аз съм от дружба 2 и разбрах за инцидента ! Моля , Ви не карайте без книжки и без колани опасно е ! Но кой ли ще ме чуе :confused: :evil:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 12 Сеп 2008, 16:00

е тва е заради скапаната държава ,не изкарал още книжка тръгнал на тарикат да се прави......според мен като хванат такъв трябва да има забрана поне 10 години на няма прави да изкара книжка ........а не 20 кинта на катаджиите и аре после пак да дрифтим :evil: ама те и родителите са виновни,баща ми така ме е възпитал че без него не барвах колата(не си и помислях) преди да имам книжка ,карах само с него на много кратки разтояния ;) и мога да кажа че в момента сум един от разумните водачи на мпс,ама е тва е възпитание му се вика 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 12 Сеп 2008, 18:16

CheFs написа:
rever написа:Еми кофти ще е :!:

...

Аз съм от дружба 2 и разбрах за инцидента ! Моля , Ви не карайте без книжки и без колани опасно е ! Но кой ли ще ме чуе :confused: :evil:

Това е в Добрич......не в Софето...
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 12 Сеп 2008, 19:17

Ааа начи съм се обаркъл ... Все тая ... Неправоспособни шофьори всякакви :confused:

Назад към Страхотни истории