Поредната катастрофа...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Поредната катастрофа...

Мнение от stef-- » 31 Авг 2008, 20:00

Здравейте колеги, това което ще напиша нито е страхотна история, нито нищо. Точно напротив - става въпрос за много тъжна случка, случила се по пътищата в страната ни.
Днес, докато си седиме няколко приятелчета на НДК и си се смееме, телефона на 1 приятел звъни. Вдига той и след 5 секудни усмивката му изчезва. Затвори и го питам "Какво стана?", при което той отговаря, че наша съученичка е катастрофирала и е останала на място. Аз залитнах, краката ми се подкосиха и веднага клекнах и се подпрях на земята. Зави ми се свят, през главата ми минаха милион мисли за по-малко от секунда. Как се смяхме заедно в час, как ми даваше да препиша и изведнъж си се представих на нейното място в автомобила.
А зад волана стои майка и, която е с книжка от 1 месец и не е успяла да удържи Фолксваген-а... Елена Михайлова (съученичката ми) е със 2 счупени ръце и откъсната глава... И защо? Защото просто майка и е искала да стигне до морето с 30 или 40 минути по-рано...
http://news.club.bg/177993.html <--- ето линк. И моля ви не ме криткувайте, не ме интересува дали съм имал грешки (правописни или пунктуационни). Благодаря за вниманието.
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Потребител
Аватар

Мнение от barcode » 31 Авг 2008, 20:17

Съжалявам за това което е станало..
bmwpower-bg.net <- моят начин на живот..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 31 Авг 2008, 21:04

Е това наистина е страхотна история много сажелявам за голямото нещастие ама не е за този раздел
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 31 Авг 2008, 21:06

ееее много гадна работа .....наистина, и аз съжалявам за момичето ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 31 Авг 2008, 21:08

:bcry: :bcry: :bcry:
ужасна история съвалявам за случилото се :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 31 Авг 2008, 21:19

Има една поговорка дето на БГ не ми звучи така добре както на EN "Everything's hapend for a reason" .Возиш ли някой който и да било в шибаната си кола, живота му е в ръцете ти, мислиш за него както за себе си.Майка и сега какво ще прави, цял живот гледаш едно дете как расте и накрая за да стигнеш някъде си с 20-30мин по рано..... няма какво да кажа повече тука няма място за критики, ама поне тея дето сте живи помислете с няколко кадъра напреде какво би станало, ако видиш много коли пред тебе на тая магистрала с по ниска скорост от твоята намаляй от по рано, има ли завой не бързай да влизаш в него, изпреварване без видимост НЕДОПУСТИМО и такива неща дето не се учат на листовки а от практиката са важни да се чуят от по опитни щофиори.Аз също съм бил с книжка на 1 месец и знам какво е чувството да се мислищ за недосегаем ама не си.И докато не се утрепе някой никой не се замисля.Ето сега неща и в колата си да се кача заради тая случка дето я каза, а трябва да се прибирам на 15км.Повече дано никой който не заслужава да не умира така.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 31 Авг 2008, 21:50

трагедия :confused: :confused: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 01 Сеп 2008, 3:07

ТстСТстс много жалко ,но докато всички си мислиме че сме най-добрите щофьори и на нас не може да ни се случи нещата за съжаление ще изглеждат по този начин.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 01 Сеп 2008, 6:37

Това го видях снищи по новините и си помислих: "Как ще живеят родителите й след това"? Абе няма какво да се говори, голям ужас. Загинало е младо момиче, не ми се мисли повече.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 01 Сеп 2008, 9:55

Наистина случката е много кофти. Просто всеки ден чета новините във всички саитове и всеки ден съобщават за поне две катастрофи наи малко. Аз лично съм потресен от тезо случки тези хора как карат и не преценяват ли ситуацията, кога могат да изпреварят и кога не абе незнам. За момичето е много кофти и наистина незнам маика и как ще живее, просто не ми се мисли. Само мога да кажа лека и пръст и нека да бъдем по разумни по пътищата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 01 Сеп 2008, 11:01

Ужасно :bcry: Много съжелявам за случилото се ! Какво да се направи в този несправедлив свят ... всичко се случва без да си и помислиш... :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 01 Сеп 2008, 11:14

ужас ,,ужас ....нека ни е за урок..
да не се самозабравяме...аз като гледам кво става ми идва да зема щаига с камьни и да хвьрлям по колите дето се праят на 2,5...не сме сами на пьтя...има писти изоставени пьтища гонете се там

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от justinmaggie » 01 Сеп 2008, 11:37

Момчета , страгедията е страхотна , видях момичето - ужасна е гледката а е хубаво момиче.Мислете.

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 01 Сеп 2008, 12:09

Лошото е че Българина не се стряска от това !!!!! тои си казва: Това на мен неможе да се случи !!!! но се случва на секи !!!!!
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от justinmaggie » 01 Сеп 2008, 20:35

Ако нямах съвест щях да я снимам и да я направя в най-големия размер и да дам на всеки и да има винаги 1 на ум.ПОЛОВИНАТА ЛИЦЕ И ГО НЯМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Следваща

Назад към Страхотни истории