Селянията у нази
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Селянията у нази
Значи ако очаквате някаква история за състезания и скорости на 250-500
може да не четете нататък спокойно.
Та онзи ден пътувам си аз кам Пловдив по шосе Асеновград-Пловдив , и си карам най нормално към 100-120 все пак вече е пълно с куки а и движението си е доста натварено (пък и патувам кам аква ленда малко да починем с сестра ми и 1 приятел) .. пред мен по 1 време се задава камион .. който естествено решавам да подмина поглеждам назад няма нищо ... поглеждам напред нищо , пускам си мигача и тръгвам да изпреварвам , точно с камиона застъпваме на 1 и 1 , и 1 селски голф 2-ка ГТИ или нещо подобно повча да ми свети отзад и започва 3-но изпреварване при положение че отсреща трафика си е доста голям ... та викам си аз бахти селянията щото беше с няква кърджалийска регистрация натварен до няма и каде... ядосах 5-4-та 160 и вече далеч от камиона и си намалявам отново на 120 , та оня голфа го гледам настига ме едвам едвам и ме изпреварва .... и от колата гледам в голфа се накичорили 5- момчета некфи доста клошарско изглеждащи ... та 1-ния среден пръст ми показва ... това вече ме вбеси тотално настигнах го минах го и почнат леко да убивам скороста ... той тръгва да изпревара но не му давам път накрая вече се движим с около 50-60 нарочно ... правено от мен и му давам авариики да спреме да се разберем ... онези явно нещо не им хареса идеята та като видяха че спирам и отбивам леко в дясно веднага вкара скорост изпуши яко дим и едвам едвам ме мина... при положение че карах с 50-60 .. готов за спиране пред Лукоил точно . Това го казвам защото е пълно с шофиори който нямат опит та дори незанят правилника ... но се напъват и правят на карачи което адски много ме дразни ... Селянията вече е общество в България за мен !
Пазете се хора ...

Та онзи ден пътувам си аз кам Пловдив по шосе Асеновград-Пловдив , и си карам най нормално към 100-120 все пак вече е пълно с куки а и движението си е доста натварено (пък и патувам кам аква ленда малко да починем с сестра ми и 1 приятел) .. пред мен по 1 време се задава камион .. който естествено решавам да подмина поглеждам назад няма нищо ... поглеждам напред нищо , пускам си мигача и тръгвам да изпреварвам , точно с камиона застъпваме на 1 и 1 , и 1 селски голф 2-ка ГТИ или нещо подобно повча да ми свети отзад и започва 3-но изпреварване при положение че отсреща трафика си е доста голям ... та викам си аз бахти селянията щото беше с няква кърджалийска регистрация натварен до няма и каде... ядосах 5-4-та 160 и вече далеч от камиона и си намалявам отново на 120 , та оня голфа го гледам настига ме едвам едвам и ме изпреварва .... и от колата гледам в голфа се накичорили 5- момчета некфи доста клошарско изглеждащи ... та 1-ния среден пръст ми показва ... това вече ме вбеси тотално настигнах го минах го и почнат леко да убивам скороста ... той тръгва да изпревара но не му давам път накрая вече се движим с около 50-60 нарочно ... правено от мен и му давам авариики да спреме да се разберем ... онези явно нещо не им хареса идеята та като видяха че спирам и отбивам леко в дясно веднага вкара скорост изпуши яко дим и едвам едвам ме мина... при положение че карах с 50-60 .. готов за спиране пред Лукоил точно . Това го казвам защото е пълно с шофиори който нямат опит та дори незанят правилника ... но се напъват и правят на карачи което адски много ме дразни ... Селянията вече е общество в България за мен !
Пазете се хора ...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Да, но няма да се утрепе сам, нали? Ще утрепе 5-мата кретени в гоУфа плюс нищо неподозиращите хора в отсрещна кола...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Трябвало е като по филмите да врътнеш един геврек наляво да се чуе ''прас тряс'' и след като го изкараш от пътя да има

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Подобна история имах и аз днес на връщане от Своге. За съжаление бяха двама състезатели и за още по-голямо съжаление и двамата с БМВ-та! Който е карал по Искърското дефиле знае че не са много местата за изпреварване но тия двамата влизаха в насрещното в завои да изпреварват! Особенно тоя с черното Е30 комби, ако четеш да знаеш че не си герой!
За съжаление всеки ден ставаме свидетели на такива изпълнения....
За съжаление всеки ден ставаме свидетели на такива изпълнения....
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ами за жалост това е истината всеки се има за карач и всеки си прави каквото иска ... като мисли че винаги ще има късмет или винаги другите ще мислят за него и ще го пазят 

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Ей, винаги съм казвал, че да караш у нас е все едно да влезеш с горяща факла у склад за тротил (извинявам се към хората от Челопечене)!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Абе ако питаш мен, ти си същия селяк като тях. Това дето си го засичал и не си му давал да те изпревари си е чиста селяния.
Ами ако бяха спрели, да извадят два пистолета, ти к'во щеше да направиш? Да насереш и да си плюеш на петите. Не се правете на големи мутри, щото в наш'та държава много станАхте нещо...
А тва, че пича е карал голф, кво ти пречи? Благодарение на такива като теб БМВ и гоуф почват да се изравняват по селяния...
Ами ако бяха спрели, да извадят два пистолета, ти к'во щеше да направиш? Да насереш и да си плюеш на петите. Не се правете на големи мутри, щото в наш'та държава много станАхте нещо...
А тва, че пича е карал голф, кво ти пречи? Благодарение на такива като теб БМВ и гоуф почват да се изравняват по селяния...
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
doncheff написа:Абе ако питаш мен, ти си същия селяк като тях. Това дето си го засичал и не си му давал да те изпревари си е чиста селяния.

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4