Как щяха да ме тоталнат на Цариградско

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Как щяха да ме тоталнат на Цариградско

Мнение от Archangel » 22 Авг 2008, 12:11

Пфф...винаги съм чел историите на хората, как замалко да си заминат и т.н. заради нечии простотии...
Какво да ви кажа...случката се развива преди 10 мин. на Цариградско шосе.
Карам в трета лента, идвам от Младост. Вече съм минал спирката на Студентски общежития или там каквото е и съм точно на линията на хотел Плиска. От дясната ми страна изрязва да ме изпревари някаква умряла, скапана астричка с двама педераси вътре(или накратко казано - опелджии). Опелджията ме изпреварва отдясно и рязко навива волана наляво, бутва се в трета лента и си изцепва. Дотук всичко ок - още един боклук на пътя си казвам.
В този момент от средна лента, някой(не го видях), със Citroen Berlingo, или нещо такова, навива абсолютно рязко волана наляво. Много по-рязко от оня педераст с опела. Колата му завива наляво, той явно изпусна волана, зави надясно, пак наляво и започна да се опитва да я вкара в прав път, но не му се отдаде - завъртя се пак наляво, пак надясно и се шибна в мантинелата, сред пушек и пясък.
Всичко това се развива пред очите ми, Берлингото се върти точно пред мен. Набивам спирачки, ABS-a се включи и закова на място БМВто.
Евала правя на човека, който ми караше на нивото на задната врата в средната лента - намали и спря, давайки ми достатъчно дистанция да спра по средата на двете ленти, за да не се ударя в Берлингото.
Добре че зад мен нямаше коли(в двете милисекунди, които погледнах огледалото, молейки се да няма никой зад мен май видях колега на 50-60м).....
Аман от боклуци в тая държава. Като тоя боклук с Опела(от когото явно се вдъхнови другия нещастник с баничарката).
Да, КОЛАТА прави 80% от шофьора. Така е. Както вчера лелчето с Народната кошница обърна линейката, пак пред очите ми. Много ми стана за 2 дена.
Майка ви на всички гадни Опелджии и тия дето си карате служебните кошници, все едно сте сами на шибания път.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 22 Авг 2008, 12:23

Колега голям късмет имаш ......... Ходи запали една свещ,ей така за здраве ...............

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Re: Как щяха да ме тоталнат на Цариградско

Мнение от Rebel » 22 Авг 2008, 13:26

Съчувствам ти, пич, кофти е като се изпадне в такава ситуация НЕ по твоя вина, ама...

Archangel написа:Майка ви на всички гадни Опелджии и тия дето си карате служебните кошници, все едно сте сами на шибания път.

какво за майка викаш ? :roll:

Примерно и аз ги мразя тия със служебните баничарки дето се карат само в червените, дори в най-тесните и оживени улички... ама трябва ли са да кажа "Да му е*а м***ката* на всеки дето има служебна кола ?! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 22 Авг 2008, 13:59

Само не разбрах какво ти е виновна дадена марка кола, дали е опел, голф или някоя служебна баничарка. Всичко идва от този който е в колата, а не това което е под капака. През ден има теми, новини и прочее негативни изцепки на хора с BMW, даже ми се струва че са повече от другите ;)

Радвай се че си жив и здрав и не споменавай майките на другите ;)
В повечето случаи не е никак възпитано
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Авг 2008, 14:07

Zapa написа:Само не разбрах какво ти е виновна дадена марка кола, дали е опел, голф или някоя служебна баничарка. Всичко идва от този който е в колата, а не това което е под капака. През ден има теми, новини и прочее негативни изцепки на хора с BMW, даже ми се струва че са повече от другите ;)

Радвай се че си жив и здрав и не споменавай майките на другите ;)
В повечето случаи не е никак възпитано

Явно е афектирано момчето. В такава ситуация, когато си караш нормално, пък някой некадърник застраши живота ти и колата ти е нормално да си изпусне нервите. Ясно е че е до шофьора....

Archangel написа: Пфф...винаги съм чел историите на хората.....

Ето това е важното в случая според мен- да разберем , че историите на хората много лесно могат да се превърнат в наши истории.... затова си ги разказваме, за да сме по-внимателни и да се сещаме че никой не е застрахован от лошотиите...

Archangel, иди наистина и запали една свещичка....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 22 Авг 2008, 14:43

Какво да ти кажа колега, днес един с бус от дясната лента, в момента, в който потеглях, което значи че неговия светофар е светел червено, тръгна и зави наляво на зала универсиада.
Ако не бях върнал газта щеше да ме удари.
Чудя се дали не можем да пуснем предложение да се промени закона - на всички служебни коли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има следния надпис:
"Ако този автомобил не се движи според правилата, сигнализирайте на телефон ххххх".
Това го има на някои служебни бусове.
Просто тези със служебните коли правят най-много глупости според мен. Да видим как като се обадят 10 човека за 1 седмица ще продължиш ли да си служител на фирмата.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 22 Авг 2008, 15:23

Не са виновни само служебните бусове но и тапите бакшиши. Преди два три дни един шибняк с едно такси точно на румънското посолтво се спускам от шипченски проход и съм на светофара, и ще продълажавам на доло и ония от дясната лента сече ми пътя да завива на ляво. Напрово ми бях полудял, и му бибиткам и ония не ебава. Тея бакшиши са най големите п******и и маршрутките са още по големи да ги е*а!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 22 Авг 2008, 15:26

Georgieff написа:Какво да ти кажа колега, днес един с бус от дясната лента, в момента, в който потеглях, което значи че неговия светофар е светел червено, тръгна и зави наляво на зала универсиада.
Ако не бях върнал газта щеше да ме удари.
Чудя се дали не можем да пуснем предложение да се промени закона - на всички служебни коли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има следния надпис:
"Ако този автомобил не се движи според правилата, сигнализирайте на телефон ххххх".
Това го има на някои служебни бусове.
Просто тези със служебните коли правят най-много глупости според мен. Да видим как като се обадят 10 човека за 1 седмица ще продължиш ли да си служител на фирмата.

почти същата случка , самоче при мен пича не завиваше , а просто реши да се престрои в дясната лента в която бях аз самоче гледаше наляво!!!! незнам защо , съвсем случайно погледнах в огледалото му да видя на къде гледа и скочих на спирачките , спрях до него и му свирнах , той само ме погледна учудено с поглед от сорта на : ти па ко пра'ш тук бе охлюф и това е
до автора , колега запали вярно една свещичка , може да бъде само в полза :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 23 Авг 2008, 8:42

Archangel написа:Да, КОЛАТА прави 80% от шофьора. Така е. Както вчера лелчето с Народната кошница обърна линейката, пак пред очите ми. Много ми стана за 2 дена.
Майка ви на всички гадни Опелджии и тия дето си карате служебните кошници, все едно сте сами на шибания път.

И сега какво, като карам и опел, трябва ли да ви запознавам с майка ми, за да ги почваш вече, че бая опели се движат по улиците :dunno: Акълът прави 80% от шофьора, колега. И образованието не значи акъл, тъй че книжки трябва и след тест за интелигентност да се дават.
Наскоро взех бавареца и е със софийски номер, за разлика от опела, който е с пловдивски. Наистина щеше да е забавна повсеместната проява на комплексарщина по отношение месторождение и марка автомобил, на която се натъквам всеки ден, когато се случи да карам тук опела, а в Пловдив - бмвто, ако всъщност не беше трагично колко е затъпял народът.
Да си шофьор в днешни дни означава да можеш да пазиш себе си и близките си от поредния идиот в кола (каквато и да е), за обикновения човек удоволствието просто да си кара колата е почти недостъпна привилегия.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 23 Авг 2008, 9:44

И аз вече няма да карам служебния опел... щом това е критерия... въпреки, че вчера за 10 мин. на два пъти щяха да го размажат и него - едно пунто и едно... БМВ.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от Din » 23 Авг 2008, 9:46

Kregec написа:Не са виновни само служебните бусове но и тапите бакшиши. Преди два три дни един шибняк с едно такси точно на румънското посолтво се спускам от шипченски проход и съм на светофара, и ще продълажавам на доло и ония от дясната лента сече ми пътя да завива на ляво. Напрово ми бях полудял, и му бибиткам и ония не ебава. Тея бакшиши са най големите п******и и маршрутките са още по големи да ги е*а!

:twisted: :twisted: взе да ми харесва като карам пред бакшиш да не ползвам никакви мигачи,спирам си на харабия и ги гледам нагло :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 23 Авг 2008, 14:36

Аз имам една малка тайна .... където и да ходя, каквото и да правя, не минавам по Цариградско шосе! За съжаление повечето карат по него като на магистрала, затова и там стават най-големите бели. Може да си удължа пътя, но предпочитам да мина по по-малки и спокойни улички :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 23 Авг 2008, 15:05

Радвам се, че си жив и здрав защото на Цариградско стават най лошите верижни катастрофи. Само едно ми е смешно, когато някой си пусне историята можеби около 80% от коментарите са ''И на мен ми се случи е са ше ти разправям как, къде, защо и кога'' и се започва. :gives:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 23 Авг 2008, 18:43

Така е карането по Цариградското все повече заприличва на игра на руска рулетка......а аз няма начин да го избягвам щото на него живея....

А относно бусовете и прочие един от най-добрите ми приятели е точно дистрибуторче от 10 години, философията му на каране се изразява в следния цитат: "Аз съм голям и не е мое - ич не сте ми на к**а останалите" :confused:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 24 Авг 2008, 14:50

Archangel написа:Да, КОЛАТА прави 80% от шофьора.

НЕ, колата не прави никакъв процент от шофьора. Шофьора прави колата.
Неслучайно в правилника за движение е написано, че всеки водач е длъжен да се съобразява с пътната обстановка и останалите участници в движението.

Следваща

Назад към Страхотни истории