не само мъжете праиме глупости...!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

не само мъжете праиме глупости...!!

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 10:56

по повод жените-шоферки...!!! има некои даже толко са си повервали ,че правят простотиите на мъжете!! сътрента при ловният парк -посока семинарията си чакаме чинно 200 коли и по едно време гледам един мерджан ЦЛК нещо си се изреза в насрешното...!! ма тва не горе от завоя ,а почти от гара пионер...!! след него една корсичка-бяла и се заглеждам в платното да вида и тамън поглеждам и гледам брат ми как идва отсреща с мотора и аха да се удари в корсата и едва спре и за малко да изпусне мотора на земята. познах го по каската и излетех като тапа от мойта и тичам и му викам дръж го бе,а корсата леко се изхлузи ,ма мина около 100м напред и нема накъде повече!викам си -край тоя ше го утрепаме,ма като стигнах до брат ми и той вика-мани я тая-неква кифла беше- кво да я биеме...!!! върнах се обратно ,той си изправи мотора и айде по живо ,по здраво... ако не беше колежка щяхме да наказваме,щото там го правят редовно тоя номер в насрешното и жена ми също преди време я качил некъв катил на тротоара ,за да се разминат...!! правят се грешки на пътя ,ма тва си е наглост!! и аз се случва да нарушавам правилника,ма гледам да не преча на останалите участници в движението...!! сички бързаме,ма некои са по-тарикати от останалите...!! поне се е насрала като е видела да изскача един от колата да я гони и тоя с мотора ,че спира..!!! офцъ!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 18 Авг 2008, 11:07

Женицата се е объркала, аз не мога да ги разбера тея хора, защо си мислят, че са безсмъртни. А днес покрай катастрофата на "Тракия" всички сме се наредили в лява лента посока София с 20 км/ч докато минем мазалото и в дясната лента с-класе задминава с над 50, ама министерски ли беше какъв... не знам - щеше да отвее катаджията. :confused:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 11:41

Christoff написа:Женицата се е объркала, аз не мога да ги разбера тея хора, защо си мислят, че са безсмъртни. А днес покрай катастрофата на "Тракия" всички сме се наредили в лява лента посока София с 20 км/ч докато минем мазалото и в дясната лента с-класе задминава с над 50, ама министерски ли беше какъв... не знам - щеше да отвее катаджията. :confused:

бе да ти кажа тва не е объркване да виждаш как две колони чакат и ти да се изстреляш в насрешното...!!! просто си е българска,свинска наглост!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Авг 2008, 13:07

Вие пък.. мене точно на семинарията преди около година, седя и чакам трамвая и съм седнал на тротоара.. типичен тинейджър и си говоря с гаджето. Не следя обстановката и изведнъж едно Порше щеше да ми мине през крачетата :mhihi:
За тези които незнаят, на Семинарията (София) трамваината линия минава покрай оградата на самата Семинария, а от другата страна на линията има ограда висока около метър. Пътят е след оградата, тоя що се правеше на трамвай незнам :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Авг 2008, 13:26

Баце на въпроса ти има прост отговор, щото маняка кара Порше и се мисли за безмъртен и ако има едно лесно ще кара само полинията да е*а. Имаше преди една стаия в дир.бг някво порше спряло на място което е забранено и отишъл човека да му слага скоба пробвал един път и се отказа щото скобата не може да влезе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :lol: голем смех. Такива дето карат поршета и фераритта не ги закачат даже господата кукери като ги видя се обръщат с гръб към тях все едно не са го видели като са профучали с 100 покрай тях. Така че отговора е ясен. А ти баце sk. къде се изгуби че нещо не съм меркал в форума скоро?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 21 Авг 2008, 19:30

По тоя повод един виц:
"Звъни един в КАТ и пита:- Извинете току що сгазих две кокошки, кажете какво да ги правя?!
- Ами какво изхвърлете ги в канавката!
- А, мотора им какво да го правя?"

Мисля обаче, че това не е само проблем заради пола, а начин на мислене по-принцип!

Потребител
Аватар

Мнение от unfall » 22 Авг 2008, 11:50

аз също съм на мнение че не е важен пола щом си зад волана а кфо имаш ф тимберицата 8) жените кат сгафат казват "ти знаеш ли кой е баща ми" а мъжете се опраат по мъжки "некъф проблем ли има че не моа разбера" :shock: секи луд с номера си та някои и с цял репертоар :roll:
Drehmoment ist nicht alles!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 22 Авг 2008, 14:13

unfall написа:аз също съм на мнение че не е важен пола щом си зад волана а кфо имаш ф тимберицата 8) жените кат сгафат казват "ти знаеш ли кой е баща ми" а мъжете се опраат по мъжки "некъф проблем ли има че не моа разбера" :shock: секи луд с номера си та някои и с цял репертоар :roll:

Това съм го чувал и от мъже, или "ти занеш ли на кой съм човек?" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 22 Авг 2008, 14:38

bobi_maxo написа:ова съм го чувал и от мъже, или "ти занеш ли на кой съм човек?" :mhihi:

малко извън темата, ама се рабих да се смея веднъй с един приятел :mhihi:

в една дискотека, управителя прави проверка за лични карти :mhihi: и нашия си я е забравил, и оня нещо му казал че трябва да напусне дискотеката.
хубаво ама нашия не знае че тва е управилетя и му вика:
"Ти па къф си та ше ми казваш да си тръгвам?"
-Ти знаеш ли кой съм аз? - му вика оня :mhihi:
и нашия без грам да се усети какво става става завира му се в лицето и изцепва:
"А ти знаеш ли аз кой съм?" :mhihi: :shock: :mhihi:
и най-големия шок оня си замина като ощипана госпожичка :mhihi: :shock: :shock: :mhihi:

а иначе от такива отърване няма, аз още си чакам призовка, щото последния такъф каза че ще ме съди за убида :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Авг 2008, 14:40

bobi_maxo написа:
unfall написа:аз също съм на мнение че не е важен пола щом си зад волана а кфо имаш ф тимберицата 8) жените кат сгафат казват "ти знаеш ли кой е баща ми" а мъжете се опраат по мъжки "некъф проблем ли има че не моа разбера" :shock: секи луд с номера си та някои и с цял репертоар :roll:

Това съм го чувал и от мъже, или "ти занеш ли на кой съм човек?" :mhihi:
Е тва като го чуя и падам . Скоро имах конфликт с един 48-50 г дето периодично ми навлизаше в личното пространство. И аз му давам право да почне пръв и той --Ти знаеш ли кой съм.....аз му викам -се ми е тая......и той..... - Дай да забравим за случая ...По-късно разбрах ,че бил шев в полицията . :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 22 Авг 2008, 15:29

VesoPesa написа:
bobi_maxo написа:ова съм го чувал и от мъже, или "ти занеш ли на кой съм човек?" :mhihi:

малко извън темата, ама се рабих да се смея веднъй с един приятел :mhihi:

в една дискотека, управителя прави проверка за лични карти :mhihi: и нашия си я е забравил, и оня нещо му казал че трябва да напусне дискотеката.
хубаво ама нашия не знае че тва е управилетя и му вика:
"Ти па къф си та ше ми казваш да си тръгвам?"
-Ти знаеш ли кой съм аз? - му вика оня :mhihi:
и нашия без грам да се усети какво става става завира му се в лицето и изцепва:
"А ти знаеш ли аз кой съм?" :mhihi: :shock: :mhihi:
и най-големия шок оня си замина като ощипана госпожичка :mhihi: :shock: :shock: :mhihi:

а иначе от такива отърване няма, аз още си чакам призовка, щото последния такъф каза че ще ме съди за убида :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Ей, много се смях! И какво излиза? Че важното е да си повярваш че си някой..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от The_game » 24 Авг 2008, 20:23

Christoff написа:Женицата се е объркала, аз не мога да ги разбера тея хора, защо си мислят, че са безсмъртни. А днес покрай катастрофата на "Тракия" всички сме се наредили в лява лента посока София с 20 км/ч докато минем мазалото и в дясната лента с-класе задминава с над 50, ама министерски ли беше какъв... не знам - щеше да отвее катаджията. :confused:

Вия добре, че бяхте в лявата лента. Преди това си се бях засилил и хоп гледам в завоя блокада :shock: :shock: . Хак на спирачките ама пущината не спира толкова лесно от 100+ та хубаво че средната лента имаше само един камион който се отмести. :| :| :| :|

Иначе си навивах към аварииното :roll: :roll: :roll:

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 24 Авг 2008, 22:22

bobi_maxo написа:По тоя повод един виц:
"Звъни един в КАТ и пита:- Извинете току що сгазих две кокошки, кажете какво да ги правя?!
- Ами какво изхвърлете ги в канавката!
- А, мотора им какво да го правя?"

Мисля обаче, че това не е само проблем заради пола, а начин на мислене по-принцип!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Преди около осем години,ударих една овца и звънкам на приятел с който имахме уговорка да се видим:
- Здрасти пич,няма да мога да дойда щото ударих една овца...

- Къде стана тва , как............

- Еми ...............и овчаря като видял че му липсват две животни се върнал и им праснал по една гега.....и те на пътя....пред мен.......

- Аве овца ли,аз помислих че жена...
:mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 24 Авг 2008, 22:39

а там на семинарията като бях фарфалак и се возих в 94 шефа с икаруса редовно переше по трамваината чалгата на макс , цигарата в устатата , икаруса реве мани мани класика :mhihi:

Назад към Страхотни истории