Падна ми гюм на колата...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Падна ми гюм на колата...

Мнение от Azidaha » 18 Авг 2008, 0:52

Изображение
Случката се разви, преди около два часа в тази спокойно неделна вечер.
Возим си се аз и приятелката, при което решаваме да спрем някъде, да поседем и побъбрим. За отдачно място избрах - едно училище. Спирам аз пред стъпалата към двора на училището с муцуната на пред и задяваме на седянка на едно от стъпалцата. Стъпала стръмни и многобройни, около тях зеленинка и стръмен склон обрасъл в шубраци и дървета. Сядайки, започвам да се любувам на моята красавица, която днес бях измил и утре щях да пастирам. Чиста, чиста..красива, красива..лъскава, лъскава - СТРАХОТНА.
Както си седим обаче, уви чуваме някакви трясъци и лумкане от към уж гъстата "горичка" из веднъж какво да видя - на погледа ми се спря малък жълто-зелено боядисан УЛИЧЕН ГЮМ, който със заплашителна сила и скорост, хвърчеше към предницата ми! Ставам аз и започвам да се моля крещейки - Не колата! Не колата! Не колатааааааааааааааа....ПРАССССССССС! Падна на предният капак!
Погледнах към небето изръмжах силно, стиснах зъби, притаих очи. В този знаменит момент, чувам няколко мъжки гласа "Ххохохо, как яко го 'фърлихме!", "Мухахаха как трясна само!", "ОХохохох баси якото!" три броя, мъжки гласчета, които приближаваха към мен, слизайки по въпросните стълби.
В тоз' момент трима симпатяги блеснаха като звездички пред погледа ми - майкоу че страстна гледка - ЯЛА ЧЕ МИ ТРЯАААШ!
Само едно попитах - Кой хвърли гюма?
..и повече не питах - БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! Жената ме пусна :mhihi: Малей - тук последва ама много бой :twisted:
Изморих се вече, пък и около 5минутки активно ги млатя. Спрях. Поканих ги да седнат - така и направиха както се досещате...Пак започнах учтиво
- Кой хвърли гюма?
- Ъъ, ъъ, ама, ъъ...
Питам втория:
- Кой хвърли гюма?
- Мм, мм, ама, мм....
Питам третия...
- Кой хвърли гюма?
- Оо, уххх, аххх.....
- Добре, звъня на полицията...
Хващам си аз телефончето и кротко отивам до колата да огледам щетите. Брех, за голям мой късмет, бяха хвърлили само ламариненият кош, без бетонната основа на гюма, която ако ме беше връхлетяла - щеше да ми разкаже играта. Казвам си, така и така щетите ми са нищожни - драскотина, две..я по-добре да си поиграя още със жертвите, пък и така и така тая агресия в себе си, трябва да се поуспокоя някак...При което - светлина в тунела! Единият от тях проговори!
- Един друг го хвърли!
- Кой мама, кажи ми кой и нежничко го хващам за вратлето. Кажи на бачо си Иван, кой хвърли гюмчето?
- Един!
- Това вече ми го каза, кажи ми кой е той?
- Ами един там, той избяга.
- Имаш ли му номерчето, я му звънни да се върне.
- Имам го, зззззвъння мммму.

..

- Ало, Илияне! Вввръщай се, че удари еддддна кола с ггггюма!!!
Дръпнах телефона и започнах аз..
- Илиянчо мама, я ела се върни тук при гюмчето, да ти покажа аз какви чудни работи изпаднаха от него. Моля те!
...ти-ру-ри....ти-ру-ри...затвори ми..

Въздъхнах тежко, отидох до колата, махнах металният кош от капака, влязох, запалих я, прикарах я до уличната лампа и започнах да оглеждам щетите - нищо работа, драскотинка-две.
Върнах се при тримата бандити и ги "помолих" да ми покажат, аджаба кой точно гюм са изхвърлили. Показаха го - както и се молех - само коша основата си стоеше на мястото. Благодаря ти Господи!

Викам си, лошо постъпих - момчетата уж невинни, а аз ги сцепих от бой. Лоша работа, не бива така. При което седнах пак до тях. Единият стана - прояви инициатива да ми огледа щетите. Отива до колицата и вика

- Оо, той ти я е поожулил! Гадноооооо!
Ех мама, пак изби агресията в мен :twisted:
- Верно ли бе идиот!? Аз ще ти е*а мамата аз на теб сега!
Бой, бой, бой, бой!
- Кола пастирали ли сте някога?
..мълчат
- Кажете бе!
- Да, веднъж на тати.
Машала, това и се надявах :lol: Пък и да не бяха, щях да им покажа за секунди :mhihi: Отидох до багажничето, извадих пастир пастичката, взех парцалчето, накъсах го на 3, раздадох им ги - и хоп, за секунди колицата бе пастирана - добре се справиха! А така и така имах намерения утре да я пастирвам :mhihi:
Пратих ги да си ходят поядосвах се още известно време, но пък се и чудех - да плача ли, да се смея ли? Хора, кажете ми..що за младеж е това днешното. Това нормални младежи...то мъже, на по 20години, тази година завършили и тримата, биха ли го направили? И умни момчета бе, умни! С очилца бяха двама от тях! Интелигентни, възпитани..за какво им е било да я правят тази хулиганщина - Колата ми надраха, боя си изядоха, че и 30мин кола пастираха...
Това нашето не е държава! Не останаха нормални хора...

Като поука какво си взех - Никога повече да не спирам в близост до стръмни склонове - може да се търкулне всичко, да - ДОРИ И ГЮМ!

п.п.
Честно да Ви кажа, момчетата извадиха голям късмет - бях с Пунтото!
Ако бях с Бимката, щях да ги навра под колата да ми оценяват щетите! Ей какво щях да ги правя, мале само като си помисля ме досърбяват ръцете! Щях да ги кача в багажника, да ги стоваря пред РПУ-то и там щях да ги бия! С език щях да ги накрам да ми изближат драскотинките и после, и гумите щяха да с езичета да ми полират! Ей още по-голям бой ги чакаше! И на тях им го казах като си тръгнаха - Щастливци сте, че не бях с бумъра, че тогава живи нямаше да се отървете! Той е един зелен, избягвайте да сте около него, че него нараните ли...мамата си джаса!

Ей хора, сериозно - тухла, камък, кол, джанта, кола да беше - щях да го приживея...ама гюм, ГЮМ БЕ, ГЮМ...смях и позор. Ужас направо, ужас..... :help:
Пак късмет, че наистина една-две драскотинки които излязоха след като момчетата старателно полираха...Утре на светло ще я огледам пак дали има още нещо.
Последна промяна Azidaha на 19 Авг 2008, 2:23, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Авг 2008, 1:11

Кво е това "гюм" бе човек?Кошче за боклук ли е,кво е бе д..ба!? :mhihi: (Май го знаех,ма много стара дума... :uups: )
П.П.Друг път с жената на хотел,не по дворове и градинки,че виж кво стаа...! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 18 Авг 2008, 1:16

дано не те съдят само :confused:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 18 Авг 2008, 1:19

titto написа:Кво е това "гюм" бе човек?Кошче за боклук ли е,кво е бе д..ба!? :mhihi: (Май го знаех,ма много стара дума... :uups: )
П.П.Друг път с жената на хотел,не по дворове и градинки,че виж кво стаа...! :mhihi:

Баш такова.
Боклуджийски кош...
А иначе, наистина само си стояхме и говорихме :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 18 Авг 2008, 2:52

Те как не са те изшили тебе.. :mhihi:
има един от Плевен моторджия много не му е добре на каската.. пук що ли му викат Гюма.. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Авг 2008, 7:12

..и като се събуди - краката ти отвити. А с тоя гюм, направо ме закопа, гюм та гюм. Викам си "Аз ли изоставам с модерните течения в българския или това е нещо въз-старо".

ЕДИТ: Ааа, сетих се къде съм го чувал. Баба ми така нарича странните бутилчени съдове, в който се държи млякото на село. Едни метални такива.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 18 Авг 2008, 7:43

аз до колкото знам казват гюм на едно метално дето на село като издоят козите и овцете слагат млякото :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2008, 8:05

аве всички мноо модерни станахте, добре че не го знаете като trashcan :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2008, 9:04

Recycle Bin :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2008, 9:11

Stanchev написа:Recycle Bin :mhihi:

Рецуцле бин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 18 Авг 2008, 10:11

///peter написа:
Stanchev написа:Recycle Bin :mhihi:

Рецуцле бин :mhihi:

И после натискаме Канкел 8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Авг 2008, 10:14

в моя край пък си е казан ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от Din » 18 Авг 2008, 10:23

[steeN] написа:в моя край пък си е казан ;)

В кой от двата ти края :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Падна ми гюм на колата...

Мнение от eddiebg » 18 Авг 2008, 10:27

Azidaha написа:В този знаменит момент, чувам няколко мъжки гласа "Ххохохо, как яко го 'фърлихме!",

..и повече не питах - БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! Жената ме пусна :mhihi: Малей - тук последва ама много бой :twisted:
Изморих се вече, пък и около 5минутки активно ги млатя. Спрях. Щях да ги кача в багажника, да ги стоваря пред РПУ-то и там щях да ги бия! Щастливци сте, че не бях с бумъра, че тогава живи нямаше да се отървете!

Ти голям бой си ги бил тия тримата мъже, направо си ги размазал.

Между другото, нали това си ти на снимката?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2008, 10:41

:mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории