Жена шофьор има ли такова животно ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Жена шофьор има ли такова животно ?

Мнение от MICH__ » 07 Авг 2008, 23:21

Та случката става преди 5 мин.Както си ровя из нета и на паркинга под прозореца ми който е сравнително малък 10 на 10 Чувам пищена на губи и аз в екстас се надигам и гледам как фиат пунто се засилва не през изхода на паркинга а през бордюра :mhihi: и 2 метра по напред в дрво :mhihi: :mhihi: Гледам жена зад волана :help: дете на дясната седалка отзад още едно :help: и 10 човека бягат натам. Няма ранени за щастие само ламарини. Ами ако имаше човек там ами деца (то по това време не ама по принцип) Направо си настъпа педала на гаста до-долу и докато не се заби в дървото неспря :mhihi:

п.с Да несподелям и как една ме отнесе след легнал полицай на пешеходна пътека . Воубще ненамали даже ,нито спря да види как съм все едно нищо не е станало :mhihi: :mhihi: луда работа ви казвам тва жените не са хора :help:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 07 Авг 2008, 23:51

Вярно е, че много от жените се чудят докато шофират на коя приятелка да звъннат или кой грим да използват :help: Но не всички са такива, колега. Има и познавам доста опитни жени шофиори.. Малко са, но определено ги има :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Авг 2008, 23:59

Е, как ще натиснеш така педалаа ве. хахаха Предполагам килимчето и е затиснало газта. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 08 Авг 2008, 0:12

acer написа:Предполагам килимчето и е затиснало газта. :mhihi:

:mhihi: :mhihi: Чак да свирят гумите ли бре... баси килимчето. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 08 Авг 2008, 0:21

Жена шофьор и негър скиьор няма :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 08 Авг 2008, 0:47

VT5602AK написа:Жена шофьор и негър скиьор няма :mhihi:

В същия дух - жената шофьор е като НЛО - всички са чували, че съществуват, но никой не ги е виждал ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 08 Авг 2008, 0:51

псувам по пътя тъпите коли, след малко гледам вътре жена и ми става ясно!!! :help: Няма жени-шофьори, тая работа не е за тях!!! :roll: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 08 Авг 2008, 0:58

cappy123 написа:псувам по пътя тъпите коли, след малко гледам вътре жена и ми става ясно!!! :help: Няма жени-шофьори, тая работа не е за тях!!! :roll: ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 08 Авг 2008, 1:10

http://videos.streetfire.net/video/Sexy ... 142510.htm

...Нека карам като жена :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

!

Мнение от MICH__ » 08 Авг 2008, 7:02

Нормално е да има и такива който го могат :) Просо бройа им клони кам 0 :mhihi: но все пак не е абсолутна 0 :mhihi: Аз лично незнам такава а само няколко който си мислят ,че могат . На един авер жена му ни вози (понеже той няма книжка ) извънградско с 40 в лява лента :shock: при което ни изпреварваха отдясно и при всеки опит да и подскажат ,че това не е неината лента тя им сипваше :mhihi: В стил ко искаш ве тапак :kuku: А в града от 2ра с (25 км) невдига повече и естествоно във възможно най-лява лента :mhihi:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от stef-- » 08 Авг 2008, 7:09

MICH__ написа:Нормално е да има и такива който го могат :) Просо бройа им клони кам 0 :mhihi: но все пак не е абсолутна 0 :mhihi: Аз лично незнам такава а само няколко който си мислят ,че могат . На един авер жена му ни вози (понеже той няма книжка ) извънградско с 40 в лява лента :shock: при което ни изпреварваха отдясно и при всеки опит да и подскажат ,че това не е неината лента тя им сипваше :mhihi: В стил ко искаш ве тапак :kuku: А в града от 2ра с (25 км) невдига повече и естествоно във възможно най-лява лента :mhihi:

е ти си попаднал на Шумахер (в женски пол :mhihi: ), колега. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 08 Авг 2008, 9:49

затова колеги очите на 6, защото няма спасение от жените. Вече всяка втора има книжка.
ПС: 20 см са си 20 см :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: Жена шофьор има ли такова животно ?

Мнение от Benedetto » 08 Авг 2008, 10:01

MICH__ написа:Т....................

п.с Да несподелям и как една ме отнесе след легнал полицай на пешеходна пътека . Воубще ненамали даже ,нито спря да види как съм все едно нищо не е станало :mhihi: :mhihi: луда работа ви казвам тва жените не са хора :help:

Да, баце, така е. Аз досега мъж виновен за катастрофа не съм виждал.

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 08 Авг 2008, 10:43

Pitbull_Germany написа:
VT5602AK написа:Жена шофьор и негър скиьор няма :mhihi:

В същия дух - жената шофьор е като НЛО - всички са чували, че съществуват, но никой не ги е виждал ;)

:mhihi: До скоро и аз така мислех :mhihi:
Но от една седмица съм очарован от карането на братовчедка ми. Момичето си кара перфектно, и тук в Бургас дето в момента е няква лудница, и през всичките 600 км, които изминахме от Видин до Бургас просто беше перфектна без да има нито една рискова ситуация. Така, че поне аз вече смятам че има жени-шофьори, които имат поне малко капка акъл за шофиране. Е вярно е, че са редки екземпляри, но поне има :mhihi: . Също така е вярно, че на 95% от жените доживот трябва да им се забрани да шофират :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории