Ще ми реже гумите а???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Ще ми реже гумите а???
Снощи реших да разходя малко нафтовия компот по Кранево. и понеже ходя често там обаче с другата кола и си имам място където спирам винаги.. И така спирам аз БМВ-то излизам си и отиваме компанийката на една механа... По едно време се усещам че съм си забравил телефона в колата и си викам да отида да го взема, че българите се знаем к'ви сме и да не ходя при застрахователите за стъкла.. И така де отивам аз към колата и гледам някакъв ми се навел до джантата и гледа.. цъквам аз алармата оня става обръща се и гледам в ръката му нож и ми вика: Твоя ли е колата? Викам да, защо?
и оня продължава: Що си спрял така... гледам аз най нормално си спирам за 30-ти път сигурно.. А оня продължава.. ако не беше дошъл щях да ти срежа гумите... И мен както ми кипва бавно викам: Чакай сега ще ти покажа как се режат гуми.. Влизам аз в колата а оня тръгва с ножа към мене ама аз си знам къде ми е газовия.. вадя го и оня се отдръпва и почва със заканите.. Ще те намеря ще ти е.а майката на колата и още от тоя род.. обаче бяга назад.. викам: Бягай от тука че броя до 3... а оня се кани кани и така и не се появи после.. Обаче спретнахме на туристите егати шоуто там,
Егати хората.. като не им изнася няма да ти кажат на теб ами директно ще ти правят нещо на колата... ако бях дошъл 10 секунди по късно и да ми беше срязал гума... щях в момента да съм в полицията да пиша как съм му наврял газовия в устата и съм изхабил цял пълнител..
и оня продължава: Що си спрял така... гледам аз най нормално си спирам за 30-ти път сигурно.. А оня продължава.. ако не беше дошъл щях да ти срежа гумите... И мен както ми кипва бавно викам: Чакай сега ще ти покажа как се режат гуми.. Влизам аз в колата а оня тръгва с ножа към мене ама аз си знам къде ми е газовия.. вадя го и оня се отдръпва и почва със заканите.. Ще те намеря ще ти е.а майката на колата и още от тоя род.. обаче бяга назад.. викам: Бягай от тука че броя до 3... а оня се кани кани и така и не се появи после.. Обаче спретнахме на туристите егати шоуто там,

Егати хората.. като не им изнася няма да ти кажат на теб ами директно ще ти правят нещо на колата... ако бях дошъл 10 секунди по късно и да ми беше срязал гума... щях в момента да съм в полицията да пиша как съм му наврял газовия в устата и съм изхабил цял пълнител..
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
Трябваше поне да го натупате там компанията.Аман от такива тъпанари!И аз си имам проблеми с такива селяни! 

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
компанията беше в заведението на 10 мин пеша ама докато отида и ги викна оня пак щеше да си избяга... сега следя доста да го мерна в кранево щото си личи че си е тамошен...
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
acer написа:Предпочитам гумите отколкото мадамите да ме режат.
Що? Гумите за по 100+ кинта, пък мадамите са без пари!
По темата-> Колега, я пусни една жалба че се е опиталда ти открадне и/или повреди колата, а като си го хванал на място те е нападнал (ти вадиш пищова при самозащита) и после те е заплашвал. Свиделети ако има, още по-добре. Ако не друго поне ще го разбереш кой е. После ти си знаеш.

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
t060 написа:acer написа:Предпочитам гумите отколкото мадамите да ме режат.
Що? Гумите за по 100+ кинта, пък мадамите са без пари!
По темата-> Колега, я пусни една жалба че се е опиталда ти открадне и/или повреди колата, а като си го хванал на място те е нападнал (ти вадиш пищова при самозащита) и после те е заплашвал. Свиделети ако има, още по-добре. Ако не друго поне ще го разбереш кой е. После ти си знаеш.![]()
RESPECT
by t060
проблема е че свидетели на курорт бол ама върви сега ги търси... аз подочух там че работел в заведението отсреща и днеска ще му отида на гости.. ще разказвам довечера какво е станало
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
верно щом ти се е сопал с нож в ръка можеше спокойно да си го стрелнеш в крака примерно... тряаше да го напрайш 

- Hard
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 730
Kambe написа:верно щом ти се е сопал с нож в ръка можеше спокойно да си го стрелнеш в крака примерно... тряаше да го напрайш
С газовия-направо го утрепа

Добре е направило момчето,знаеш ли на колко ракий е или теглича е тоя с ножа.
Не разбрах кво толкова си му пречил де?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Hard написа:Kambe написа:верно щом ти се е сопал с нож в ръка можеше спокойно да си го стрелнеш в крака примерно... тряаше да го напрайш
С газовия-направо го утрепа![]()
Добре е направило момчето,знаеш ли на колко ракий е или теглича е тоя с ножа.
Не разбрах кво толкова си му пречил де?
и аз не разбрах... ама след 30 мин ще разбера...
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4