bmw525tds vs vw polo '98'

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 525TDS///E38 728IA
Мечтае да кара: E34 M5

bmw525tds vs vw polo '98'

Мнение от mitko525tds » 25 Юли 2008, 9:04

здравейте колеги снощи се убедих за пореден път че баварците ни не прощават ;) снощи карам си аз от тунела към люлин и стигам на светофара при БИЛА тези които са от квартала го знаят,та завивам си аз и изведнъж до мен някъкво поло с мръсна газ и си казах сега ще го пробвам бях на втора подадох малко газ и го настигнах сложих трета изравнявам се с него и подадох газ от там три коли му дръпнах моментално отпуснах газта и го гледам пак идва набрал уж вече,пак подавам газ и пак го издухах и си викам айде стига ти толкоз :) не е кои знае каква история,но исках да споделя и с вас.БМВ-ТО си е БМВ :) Следващата ми баварка мечта е пак е34 но 525 бензин :) айде споделяйте и вашите историйки чета ги много.чао колеги надявам се да ви е харесала мойта скромна дръпка :)
Последна промяна mitko525tds на 01 Сеп 2008, 9:36, променена общо 1 път
Изображение
Внимание...имам нафта в кръвта ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

...

Мнение от AceMF » 25 Юли 2008, 11:57

Кефи се на колата, баце, мани ги тея пОловери, то от много зор ше земе да разплете некоя бримка през капака ;) Аз от няколко дни съм най-лежерния шофьор в София :mhihi: Не бързам за никъде, правя път на секви коли и пешеходци :lalala: За кво ми е да се дърпам с разни кошляци, като резултатът е ясен предварително?! Карам си бавно и удобно в коженото фотьойлче, който иска да се пъне, само ако може да го прави някъде по-далече.

Потребител
Аватар
Кара: A4 Avant 1.8T
Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT

Мнение от hartge » 25 Юли 2008, 12:28

И кво страхотно видя тук не разбрах само.Другия път се пробвай срещу някой Фиат Панда 650 87 г. него ще го дръпнещ с 15 коли поне.Не мога да разбера що за комплекси се избиват тук и каква може да е радостта от изпреварването на някоя малолитражка,че чак да се хвалиш по форумите.То ако всеки седне да пише всяка кола дето е изпреварил докато стигне до работа примерно ще стане ебати сагата.Баси и извода накрая БМВ си е БМВ ,щото надрало някакво си дръгливо поло.БМВ си е велика марка ,но има доста повече качества и успехи ,които я правят такава .
Радвай се на колицата си и другия път по-страхотна история , с БМВ може доста повече ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Юли 2008, 12:57

hartge написа:И кво страхотно видя тук не разбрах само.Другия път се пробвай срещу някой Фиат Панда 650 87 г. него ще го дръпнещ с 15 коли поне.Не мога да разбера що за комплекси се избиват тук и каква може да е радостта от изпреварването на някоя малолитражка,че чак да се хвалиш по форумите.То ако всеки седне да пише всяка кола дето е изпреварил докато стигне до работа примерно ще стане ебати сагата.Баси и извода накрая БМВ си е БМВ ,щото надрало някакво си дръгливо поло.БМВ си е велика марка ,но има доста повече качества и успехи ,които я правят такава .
Радвай се на колицата си и другия път по-страхотна история , с БМВ може доста повече ;)

:mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 26 Юли 2008, 7:24

А бе ти заеби ама тия кенефчета вървят, защото примерно на 900 кила са му сложили 100 коня :mhihi: ама много нестабилно ....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 27 Юли 2008, 10:36

Ми ади колегата дето вика, че нямало нищо да се пробва с малолитражка, онова така скача напред че не можеш да го видиш.Съотношението конски сили/килограми е може би доста по добро от колкото на 520 или на 525тдс.
Пример земи корса гси 700 кила 115коня. :confused: / 520и 1350кг/150коня. тая корса можеш да я минеш след 200 макар че нейния топ е 225 или 230 а на 520-ката 215 :confused:

Друго си е обаче голямо и тежко :mhihi: :mhihi: :mhihi: я ги целни една в друга.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Юли 2008, 11:37

ай пак сравнения,ама откъде тръгнаха те...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tumnia » 27 Юли 2008, 16:32

pavlin_e30 написа:ай пак сравнения,ама откъде тръгнаха те...

бургаският москвич с двигател на мазерати :mhihi: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheStig » 27 Юли 2008, 19:33

Както казаха, да те емне някоя Корса... Тогава пак пиши. :mhihi:
За кой закон става въпрос ?!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 31 Юли 2008, 10:07

Абе, прави сте за малолитражките. На жената Яго-то до 80 не мога да му се меря с БМВ-то. Това, че след тази скорост набира като ИФА, е друг въпрос...

Назад към Страхотни истории