Drift day Премеждия.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Drift day Премеждия.
Аз ще Ви разкажа как се събрахме в 7:30 сутринта на Лук Оил след караулката на Пловдивската магистрала на 19.07.08 за да отидем на Писта Дракон в Калояново на дрифт митинга, и моя милост реши че ще се повърти с на bavareca_86 колата на паркинга за тирове на бензиностанцията където бе празно широко и спокойно за подобен род извръщения. След като се повъртях и му върнах колата той отиде да зареди и да потеглим все пак към уговорената дестинация. В момента в който се приближи на около 30 метра от колонките с колата си излезе от някъде един мъж малко над средната възраст и започна да ръкомаха срещу колата на тошко. Отначало си помислих че се познават след като видях че нашето момче излиза от колата и си слага ръка на рамото му. И буквално след миг Тошетп го водеше за ухото на някъде из бензиностанцията. Учевидно не ставаше дума за приателски разговор. Успях да стигна след 30 секунди (буквално ми се свлекоха панталоните
) Пораздърпахме го малко след като извади щанга от колата си и удари с нея тошето 2,3 пъти. Истината е че го понатупа прилично бавареца даже му зе и щангата и му я завря почти в носа. ха сега кажете колко са ненормалниците
Единственото което повтаряше лекето след като тошко му цепна нослето "аз съм загубил син от такива състезания" тоест мойте донътчета с 5 км.ч
И понеже е много морален успя да удари Тошето с някаква щанга или нещо от сорта докато дотичам.
Дай като е загубил той и другите да мрът .....
не беше управител и не беше редно да удря Тошко по никакъв повод ,аз не мисля постъпката ни за геройчна ,но и не смятам че някой от вас би си оставил приател в такъв момент. Неразбрах какво става затичах се и в опитите си да ги разтърва съм ударил човека и другите без да искам. Нито е било пред камера ,нито пък който и да било сопол ще вади пистолет за това че 2-ма човека се опитваме да махнем дебелака от тошко. Който и каквото и да си приказва ,аз не смятам че ми е нужно опръвдание или че си вдигам рейтинга с подобни постъпки ,написах го ясно ,като е изгубил близък - какво сега и нас да погуби.... Аз лично отидох след това сам да му се извиня за това което той си мислеше че тошко е направил . А той продължи да налита ,е познайте кой го остави да се пеняви сам насред бензиностанцията???? Ща схрускам
П.П. и това бяха 2 донъта на паркинга на широката част ,не ми четете морал! Не го правя за пръв път и предполагам няма да е за последен!
Това е просто история която исках да споделя ,защото все по често ми се случват подобни неща в които обикновенно дори не съм замесен ; Освен когато не карам умишлено след някой който си го е поискал Evil or Very Mad

не беше управител и не беше редно да удря Тошко по никакъв повод ,аз не мисля постъпката ни за геройчна ,но и не смятам че някой от вас би си оставил приател в такъв момент. Неразбрах какво става затичах се и в опитите си да ги разтърва съм ударил човека и другите без да искам. Нито е било пред камера ,нито пък който и да било сопол ще вади пистолет за това че 2-ма човека се опитваме да махнем дебелака от тошко. Който и каквото и да си приказва ,аз не смятам че ми е нужно опръвдание или че си вдигам рейтинга с подобни постъпки ,написах го ясно ,като е изгубил близък - какво сега и нас да погуби.... Аз лично отидох след това сам да му се извиня за това което той си мислеше че тошко е направил . А той продължи да налита ,е познайте кой го остави да се пеняви сам насред бензиностанцията???? Ща схрускам
П.П. и това бяха 2 донъта на паркинга на широката част ,не ми четете морал! Не го правя за пръв път и предполагам няма да е за последен!
Това е просто история която исках да споделя ,защото все по често ми се случват подобни неща в които обикновенно дори не съм замесен ; Освен когато не карам умишлено след някой който си го е поискал Evil or Very Mad
Последна промяна Shondy на 20 Юли 2008, 9:44, променена общо 1 път

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
в неговите очи историята започва по друг начин ... нещо от сорта
"тия лайнари ми писна от тях да се вартят тука"
ПП:да не вземете да се засегнете нещо, тва е образно казано
"тия лайнари ми писна от тях да се вартят тука"
ПП:да не вземете да се засегнете нещо, тва е образно казано
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Това в 7.30 сабахлем ли бре....за физарядка!???
Евала на Тошето,че го е смлатил! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Re: Drift day Премеждия.
Shondy написа:Аз ще Ви разкажа как се събрахме в 7:30 сутринта на Лук Оил след караулката на Пловдивската магистрала на 19.07.08 за да отидем на Писта Дракон в Калояново на дрифт митинга, и моя милост реши че ще се повърти с на bavareca_86 колата на паркинга за тирове на бензиностанцията където бе празно широко и спокойно за подобен род извръщения. След като се повъртях и му върнах колата той отиде да зареди и да потеглим все пак към уговорената дестинация. В момента в който се приближи на около 30 метра от колонките с колата си излезе от някъде един мъж малко над средната възраст и започна да ръкомаха срещу колата на тошко. Отначало си помислих че се познават след като видях че нашето момче излиза от колата и си слага ръка на рамото му. И буквално след миг Тошетп го водеше за ухото на някъде из бензиностанцията. Учевидно не ставаше дума за приателски разговор. Успях да стигна след 30 секунди (буквално ми се свлекоха панталоните) Пораздърпахме го малко след като извади щанга от колата си и удари с нея тошето 2,3 пъти. Истината е че го понатупа прилично бавареца даже му зе и щангата и му я завря почти в носа. ха сега кажете колко са ненормалниците
Единственото което повтаряше лекето след като тошко му цепна нослето "аз съм загубил син от такива състезания" тоест мойте донътчета с 5 км.ч
И понеже е много морален успя да удари Тошето с някаква щанга или нещо от сорта докато дотичам.
Дай като е загубил той и другите да мрът ,изрод мръсен .

И ти не си бил прав и Тошко не е бил прав. Това че си правил извращения на "безопасно" според теб място не е оправдание.
И не той е лекето, а вие двамцата. Сега по-големи мъжкари ли се чувствате? Само не влизай в подробности за твое оправдание. Щото това е неизбежно.
Е, Шунди извинявай, ама след тази случка направо ми падаш в очите и то МНОГО. Изпитвах много голямо уважение към теб но вече НЕ.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Всичко ок, ама що трабвше да го биете човека? Сега се чудя кой по-тъп, той или вие. Като го "обезвредихте" не можеше ли да си поговорите. Тъкмо следващия път оня няма да скача на бой, а ще си каже: "Въртят, въртят, пък ще спрат!"
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Тошко от където и да го погледнеш си е прав
Когато тръгна към колконката за зареждане,мъжа буквално застана пред колата и го спря ,и от начало отвори вратата и почна да блещи някакви глупости.От там той излезна и го пита какво иска.След което човека пак си блещеше някакви глупости,и от там Тошко най-културно го отмести и човека почна да се бута.И това доведе до отговор от страна на Тошко,нямаше как просто
От там се затичах.И Shondy а пък той до мен и като хвърли якета глупости,колана,гащи а ве сичко му падна и до като стигне от някъде се изръсиха и пистолетите
От там аз тръгвам да ги разтървавам ( oт там и аз изядох един ритник де ..... ) обаче през това време дъртака беше извадиш една железна тръба . След което Shondy без да иска отцепи една и на човека
От там като се изправи ... сичко беше кървища
После пък докато дойдат и другите колеги некакво аверче извади един револвер , и започна да го размята на ляво на дясно с думите "ей бързо да се махате ,че ше ви заключа сичките !!! Знаете ли кой съм аз ? "
От там колегата _BoBI_ " а ве ей мълче ве,че сме 30 човека още,да не дойдем ". И тоя си затрая де
След което се разотидох ме и видях ме кой какви поражения има
После се извинихме културно на човека,че не е прав и ,че не е това начина по който трябваше да постъпи,обаче той пак си знаеше неговото и подканваше с думите " Айде де ,айде удари ме още ... "
И момци общо зето ден изпълнен с емоции и адреналин ... останах си доволен
Shondy братле нема такъв като тебе
На връщане,като се лепна зад тоя
Със 180 през дупки скачаш 

И момци общо зето ден изпълнен с емоции и адреналин ... останах си доволен

Shondy братле нема такъв като тебе

Последна промяна ///vlado на 19 Юли 2008, 22:45, променена общо 2 пъти
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
И сега пича с тръбата ако вземе записите от бензиностанцията ще ви стъжни животеца на всичките с тая геройска постъпка...поне да го бяхте дръпнали настрани 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Нали се сещаш,че в най-лошия случай ще си го отнесе за този,на който е посегнал...а останалите,които са се "притекли" на помощ така могат да я гризнат тръбата,че ти е бедна фантазията 

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5