Drift day Премеждия.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Drift day Премеждия.

Мнение от Shondy » 19 Юли 2008, 19:55

Аз ще Ви разкажа как се събрахме в 7:30 сутринта на Лук Оил след караулката на Пловдивската магистрала на 19.07.08 за да отидем на Писта Дракон в Калояново на дрифт митинга, и моя милост реши че ще се повърти с на bavareca_86 колата на паркинга за тирове на бензиностанцията където бе празно широко и спокойно за подобен род извръщения. След като се повъртях и му върнах колата той отиде да зареди и да потеглим все пак към уговорената дестинация. В момента в който се приближи на около 30 метра от колонките с колата си излезе от някъде един мъж малко над средната възраст и започна да ръкомаха срещу колата на тошко. Отначало си помислих че се познават след като видях че нашето момче излиза от колата и си слага ръка на рамото му. И буквално след миг Тошетп го водеше за ухото на някъде из бензиностанцията. Учевидно не ставаше дума за приателски разговор. Успях да стигна след 30 секунди (буквално ми се свлекоха панталоните :mhihi: ) Пораздърпахме го малко след като извади щанга от колата си и удари с нея тошето 2,3 пъти. Истината е че го понатупа прилично бавареца даже му зе и щангата и му я завря почти в носа. ха сега кажете колко са ненормалниците :mhihi: Единственото което повтаряше лекето след като тошко му цепна нослето "аз съм загубил син от такива състезания" тоест мойте донътчета с 5 км.ч :mhihi: И понеже е много морален успя да удари Тошето с някаква щанга или нещо от сорта докато дотичам. :evil: Дай като е загубил той и другите да мрът .....

не беше управител и не беше редно да удря Тошко по никакъв повод ,аз не мисля постъпката ни за геройчна ,но и не смятам че някой от вас би си оставил приател в такъв момент. Неразбрах какво става затичах се и в опитите си да ги разтърва съм ударил човека и другите без да искам. Нито е било пред камера ,нито пък който и да било сопол ще вади пистолет за това че 2-ма човека се опитваме да махнем дебелака от тошко. Който и каквото и да си приказва ,аз не смятам че ми е нужно опръвдание или че си вдигам рейтинга с подобни постъпки ,написах го ясно ,като е изгубил близък - какво сега и нас да погуби.... Аз лично отидох след това сам да му се извиня за това което той си мислеше че тошко е направил . А той продължи да налита ,е познайте кой го остави да се пеняви сам насред бензиностанцията???? Ща схрускам

П.П. и това бяха 2 донъта на паркинга на широката част ,не ми четете морал! Не го правя за пръв път и предполагам няма да е за последен!
Това е просто история която исках да споделя ,защото все по често ми се случват подобни неща в които обикновенно дори не съм замесен ; Освен когато не карам умишлено след някой който си го е поискал Evil or Very Mad
Последна промяна Shondy на 20 Юли 2008, 9:44, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 19 Юли 2008, 20:23

в неговите очи историята започва по друг начин ... нещо от сорта
"тия лайнари ми писна от тях да се вартят тука"

ПП:да не вземете да се засегнете нещо, тва е образно казано

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 19 Юли 2008, 20:26

Браво на Тошко :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 19 Юли 2008, 20:35

Това в 7.30 сабахлем ли бре....за физарядка!??? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Евала на Тошето,че го е смлатил! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Мафиозо!
Аватар

Re: Drift day Премеждия.

Мнение от rado_rf » 19 Юли 2008, 20:40

Shondy написа:Аз ще Ви разкажа как се събрахме в 7:30 сутринта на Лук Оил след караулката на Пловдивската магистрала на 19.07.08 за да отидем на Писта Дракон в Калояново на дрифт митинга, и моя милост реши че ще се повърти с на bavareca_86 колата на паркинга за тирове на бензиностанцията където бе празно широко и спокойно за подобен род извръщения. След като се повъртях и му върнах колата той отиде да зареди и да потеглим все пак към уговорената дестинация. В момента в който се приближи на около 30 метра от колонките с колата си излезе от някъде един мъж малко над средната възраст и започна да ръкомаха срещу колата на тошко. Отначало си помислих че се познават след като видях че нашето момче излиза от колата и си слага ръка на рамото му. И буквално след миг Тошетп го водеше за ухото на някъде из бензиностанцията. Учевидно не ставаше дума за приателски разговор. Успях да стигна след 30 секунди (буквално ми се свлекоха панталоните :mhihi: ) Пораздърпахме го малко след като извади щанга от колата си и удари с нея тошето 2,3 пъти. Истината е че го понатупа прилично бавареца даже му зе и щангата и му я завря почти в носа. ха сега кажете колко са ненормалниците :mhihi: Единственото което повтаряше лекето след като тошко му цепна нослето "аз съм загубил син от такива състезания" тоест мойте донътчета с 5 км.ч :mhihi: И понеже е много морален успя да удари Тошето с някаква щанга или нещо от сорта докато дотичам. :evil: Дай като е загубил той и другите да мрът ,изрод мръсен .

:no: :no: :no:
И ти не си бил прав и Тошко не е бил прав. Това че си правил извращения на "безопасно" според теб място не е оправдание.
И не той е лекето, а вие двамцата. Сега по-големи мъжкари ли се чувствате? Само не влизай в подробности за твое оправдание. Щото това е неизбежно.
Е, Шунди извинявай, ама след тази случка направо ми падаш в очите и то МНОГО. Изпитвах много голямо уважение към теб но вече НЕ.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 19 Юли 2008, 20:48

Всичко ок, ама що трабвше да го биете човека? Сега се чудя кой по-тъп, той или вие. Като го "обезвредихте" не можеше ли да си поговорите. Тъкмо следващия път оня няма да скача на бой, а ще си каже: "Въртят, въртят, пък ще спрат!"

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Юли 2008, 21:31

Тошко от където и да го погледнеш си е прав :!: Когато тръгна към колконката за зареждане,мъжа буквално застана пред колата и го спря ,и от начало отвори вратата и почна да блещи някакви глупости.От там той излезна и го пита какво иска.След което човека пак си блещеше някакви глупости,и от там Тошко най-културно го отмести и човека почна да се бута.И това доведе до отговор от страна на Тошко,нямаше как просто :!: От там се затичах.И Shondy а пък той до мен и като хвърли якета глупости,колана,гащи а ве сичко му падна и до като стигне от някъде се изръсиха и пистолетите :mhihi: От там аз тръгвам да ги разтървавам ( oт там и аз изядох един ритник де ..... ) обаче през това време дъртака беше извадиш една железна тръба . След което Shondy без да иска отцепи една и на човека :mhihi: От там като се изправи ... сичко беше кървища :mhihi: После пък докато дойдат и другите колеги некакво аверче извади един револвер , и започна да го размята на ляво на дясно с думите "ей бързо да се махате ,че ше ви заключа сичките !!! Знаете ли кой съм аз ? " :mhihi: От там колегата _BoBI_ " а ве ей мълче ве,че сме 30 човека още,да не дойдем ". И тоя си затрая де :mhihi: След което се разотидох ме и видях ме кой какви поражения има :P После се извинихме културно на човека,че не е прав и ,че не е това начина по който трябваше да постъпи,обаче той пак си знаеше неговото и подканваше с думите " Айде де ,айде удари ме още ... "

И момци общо зето ден изпълнен с емоции и адреналин ... останах си доволен :mhihi:

Shondy братле нема такъв като тебе :mhihi: На връщане,като се лепна зад тоя :mhihi: Със 180 през дупки скачаш :uups:
Последна промяна ///vlado на 19 Юли 2008, 22:45, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Юли 2008, 22:07

Брао, всички сте за похвала ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Юли 2008, 22:10

И сега пича с тръбата ако вземе записите от бензиностанцията ще ви стъжни животеца на всичките с тая геройска постъпка...поне да го бяхте дръпнали настрани :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Юли 2008, 22:27

Maни бе, много е яко да сте 100 човека и да рацепиш на някой камбата, че и пистолети се вадили ... :confused: :confused: :confused:
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 19 Юли 2008, 22:28

Сега пича от бензиностанцията може да пострада ако тои е посягал с тръба то се вижда на снимките .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 19 Юли 2008, 22:30

\MITETO\ DSB написа:Сега пича от бензиностанцията може да пострада ако тои е посягал с тръба то се вижда на снимките .

Ако той първи е посегнал, едно медицинско и може лошо да изгори : ) :mhihi:

Поздрави.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 19 Юли 2008, 22:31

Нали се сещаш,че в най-лошия случай ще си го отнесе за този,на който е посегнал...а останалите,които са се "притекли" на помощ така могат да я гризнат тръбата,че ти е бедна фантазията ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Loop » 19 Юли 2008, 22:34

///MapTo написа:Нали се сещаш,че в най-лошия случай ще си го отнесе за този,на който е посегнал...а останалите,които са се "притекли" на помощ така могат да я гризнат тръбата,че ти е бедна фантазията ;)

Аммм .. самозащита? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Юли 2008, 22:36

Едвали,на помощ се стекохме само аз и Сашко,и след още 1-2 мин. дойде колега _BoBI_ .Сичкото друго беше сеир далеч отстрани ;)

Следваща

Назад към Страхотни истории