Браво на...........
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Браво на...........
Браво на колегата от Пловдив,който кара червената Е36 купе(предполагам двойка).Приятелю ако четеш форума аз съм този дето се напъваше вчера на магистралата покрай теб с тъмносинята цетка.Поздравявам те за хубавото каране(направо съжелих,че не тръгнах с BMW-то)а на оня с Тойотата му разплакахме майката
Жалко ,че слезе на Пловдив иначе до софия нямаше да разбера кога ще стигнем(Стара Загора-Пловдив под200 не сме паднали) Брравоо! 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Страхотна история. Чакай и аз да питам тук ли е Пешо от долни дъбник с който се засекохме на магистралата преди 8 години и ме изпредвари със 150 и не можах да го настигна щото москвича дига най много 130 и почва да се рзпада 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
horhef написа:Страхотна история. Чакай и аз да питам тук ли е Пешо от долни дъбник с който се засекохме на магистралата преди 8 години и ме изпредвари със 150 и не можах да го настигна щото москвича дига най много 130 и почва да се рзпада
Що не земеш да млъкнеш ве братчед... Кога пък стана моралист и ти ??? Земете млъкнете с тия тъпи реплики и дуплики че сте леко далеко смешни...
- horhef
- младши ентусиаст
-
SaSo написа:horhef написа:Страхотна история. Чакай и аз да питам тук ли е Пешо от долни дъбник с който се засекохме на магистралата преди 8 години и ме изпредвари със 150 и не можах да го настигна щото москвича дига най много 130 и почва да се рзпада
Що не земеш да млъкнеш ве братчед... Кога пък стана моралист и ти ??? Земете млъкнете с тия тъпи реплики и дуплики че сте леко далеко смешни...
Нещо да не ме познаваш случайно та прецени дали съм моралист или не? И за какъв морал говориш тук не разбрах ? Коментирам, че историята беше "страхотна" и го иронизирам. И айде да не ми казваш кога да млъкна става ли?
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
horhef написа:SaSo написа:horhef написа:Страхотна история. Чакай и аз да питам тук ли е Пешо от долни дъбник с който се засекохме на магистралата преди 8 години и ме изпредвари със 150 и не можах да го настигна щото москвича дига най много 130 и почва да се рзпада
Нещо да не ме познаваш случайно та прецени дали съм моралист или не? И за какъв морал говориш тук не разбрах ? Коментирам, че историята беше "страхотна" и го иронизирам. И айде да не ми казваш кога да млъкна става ли?
Кво лошо има в тва човека да потърси някои с които е карал 1?!!!!!
It`s party time !
Спомням си едно подобно преживяване имах с един колега с черно е34(моето е сиво).Та една вечер си пътувам към варна по магистралката от бургас и си карам полека гледам отзаде фарове, изпреварват ме, гледам е34 и си викам "е дай да си карам с него сега" и гас обаче и той яко надува и двамата се пънем, обаче там надолнище и малко или много стоповете присветваха тук там,
минаваме надолнищети следва моста и двамата яко на гаста и след моста лекинко се оказа че моята повече върви
. Минах го и като стигнахме до табелата и двамата си продължихме с културна скорост, ама не се запознахме така или иначе
обаче изпълнението беше много добро, 2 е34-ки в битка за слава
на магистралата.Ако някой от вас има подобен спомен нека се обади, ще ми е кеф да си побъбрим, и да не се притеснява че е паднал не му е издухана колата просто моята си вирви повече
.

- horhef
- младши ентусиаст
-
Кво лошо има в тва човека да потърси някои с които е карал 1?!!!!

В тоя форум гледам доста тъпи теми така че ако взема да пиша само да си вкарам мнения ще стане тъпо....
Аре пийс и толкоз....

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: Браво на...........
ivo gazcom написа:Браво на колегата от Пловдив,който кара червената Е36 купе(предполагам двойка).Приятелю ако четеш форума аз съм този дето се напъваше вчера на магистралата покрай теб с тъмносинята цетка.Поздравявам те за хубавото каране(направо съжелих,че не тръгнах с BMW-то)а на оня с Тойотата му разплакахме майкатаЖалко ,че слезе на Пловдив иначе до софия нямаше да разбера кога ще стигнем(Стара Загора-Пловдив под200 не сме паднали) Брравоо!
Охооо, някой се е върнал във форума

ПС Свърши ли "хоней монта"?

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- horhef
- младши ентусиаст
-
SaSo написа:horhef написа:Кво лошо има в тва човека да потърси някои с които е карал 1?!!!!![
А няма нищо лошо просто казах, че не е от най страхотните истори. И даже ми беше смешно и пуснах малко майтап, обаче пича по горе реши, че трябва да съм млъквал, само не разбрах на какво основание точно той ще ми го казва.
Ми не познаваш човека който го е писал така че ставаш смешен... Човека е писал доста преди тебе в тоя форум така че не си ти човека който ще го иронизира... Щот отстрани изглежда леко смешно ...
И какво е това рино испейс...![]()
![]()
![]()
В тоя форум гледам доста тъпи теми така че ако взема да пиша само да си вкарам мнения ще стане тъпо....
Аре пийс и толкоз....
Пич айде няма какво да ми коментираш мненията. Това, че човека е по отдавна във форума е така спор няма. Значи ние който сме по отскоро нямаме право на мнение ли какво? И за какво да ставам смешен? Пуска някакви смешни истори и аз трябва да съм длъжен да му ракопляскам ли? Тази тема ми прилича на обява по скоро ; търся еди кой си карал еди къде си и т.н.;
А по въпроса за какво е това което карам ти отговарям на Български рено еспейс! Някакви порблеми ли имаш, че карам още една кола? и че е рено примерно? Извинявай, че не е още едно бмв и представяш ли си карам някаква друга марка. В момента ти си смешния, че ме иронизираш каква кола съм карал допълнително
- SaSo
- старши ентусиаст
-
horhef написа:SaSo написа:horhef написа:Кво лошо има в тва човека да потърси някои с които е карал 1?!!!!![
А няма нищо лошо просто казах, че не е от най страхотните истори. И даже ми беше смешно и пуснах малко майтап, обаче пича по горе реши, че трябва да съм млъквал, само не разбрах на какво основание точно той ще ми го казва.
Ми не познаваш човека който го е писал така че ставаш смешен... Човека е писал доста преди тебе в тоя форум така че не си ти човека който ще го иронизира... Щот отстрани изглежда леко смешно ...
И какво е това рино испейс...![]()
![]()
![]()
Аре пийс и толкоз....
Пич айде няма какво да ми коментираш мненията. Това, че човека е по отдавна във форума е така спор няма. Значи ние който сме по отскоро нямаме право на мнение ли какво? И за какво да ставам смешен? Пуска някакви смешни истори и аз трябва да съм длъжен да му ракопляскам ли? Тази тема ми прилича на обява по скоро ; търся еди кой си карал еди къде си и т.н.;
А по въпроса за какво е това което карам ти отговарям на Български рено еспейс! Някакви порблеми ли имаш, че карам още една кола? и че е рено примерно? Извинявай, че не е още едно бмв и представяш ли си карам някаква друга марка. В момента ти си смешния, че ме иронизираш каква кола съм карал допълнително
Ти ли беше оня дето цвилеше като девойка в продава и те храниха хората бе ПИЧ...

- horhef
- младши ентусиаст
-
Ти ли беше оня дето цвилеше като девойка в продава и те храниха хората бе ПИЧ... Отделно с това ти гледам пък че твойте мнения са само в ИЗВЪН ТЕМАТА, Продава и някви такива... Тоест ти нямаш грам мнение в технически подфорум.. Тоест какво значи това ? Че си общо взето паразит в тоя форум... Само ходиш мрънкаш и такива... Никой не те кара да четеш всички теми... Особенно пък и да ги коментираш ПИЧ! Вземи се стегни стига ходи и цвили по темите на хората щото преди това и модератор ти каза че може това да ти е едно от последните мнения във форума...
хахаха много си зле незнам някой да ме хранил в някоя тема още повече да ме е предупреждавал модератор, че ще ми е последното мнение във форум. Но явно си гледал къде имам мнение и къде не. Не те знам къв си що си ама почваш да ме дразниш вече сериозно. Не ти искам мнението. Ако имаш някави проблеми ходи си ги решавай не е нужно тук да ревеш какъв съм бил аз. И не е нижно да ми отговаряш или ако го направиш гледай да си напишеш домашното по добре

- SaSo
- старши ентусиаст
-
horhef написа:Ти ли беше оня дето цвилеше като девойка в продава и те храниха хората бе ПИЧ... Отделно с това ти гледам пък че твойте мнения са само в ИЗВЪН ТЕМАТА, Продава и някви такива... Тоест ти нямаш грам мнение в технически подфорум.. Тоест какво значи това ? Че си общо взето паразит в тоя форум... Само ходиш мрънкаш и такива... Никой не те кара да четеш всички теми... Особенно пък и да ги коментираш ПИЧ! Вземи се стегни стига ходи и цвили по темите на хората щото преди това и модератор ти каза че може това да ти е едно от последните мнения във форума...
хахаха много си зле незнам някой да ме хранил в някоя тема още повече да ме е предупреждавал модератор, че ще ми е последното мнение във форум. Но явно си гледал къде имам мнение и къде не. Не те знам къв си що си ама почваш да ме дразниш вече сериозно. Не ти искам мнението. Ако имаш някави проблеми ходи си ги решавай не е нужно тук да ревеш какъв съм бил аз. И не е нижно да ми отговаряш или ако го направиш гледай да си напишеш домашното по добре
Приятелю ти не ме познаваш... Ако ти имаш да си пишеш домашно аз тая работа съм я правил преди около 15 години...Схващаш ли за кво ти говоря... Ти ако си някъв недорасъл пубер който оня ден си е взел няква кошница и има причина да пише във тоя форум, тоя човек който се пробваш да иронизираш е правил доста за самия форум да е такъв сега... Като незнаеш земи се наври в няква дупка млъкни че ми ходиш по нервите ... бати смотаното леке....
П.С : И земи си помисли над думите че съм бил зле.. Смешник аз ако съм зле ти си просяк ве пич... Ужас кви лекета взеха да влизат във форума .. .Ще зема да спра да пиша скоро че ми ходят по нервите такива като тебе ...
- horhef
- младши ентусиаст
-
оффф спирам да се занимавам с теб то е ясно, че тъпаци не може да се разговаря. Ти освен да обижадш май друго неможеш
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2