За украса ли са огледалата ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
grnka написа:...
Ти пък кой беше,че тръгна да храниш бе??
Комплекси ли те избиха или кво...я слез малко на земята и се поогледай...90% от тая тема е чисто озлобение...и къв е смисъла?
Нито акъл ще му дадете на човека,нито ще промените нещо..като те задмине такава кола на магистралата почваш да храниш "да ти е*а майката,засветкал си се към гроба и т.н...." и съм убеден,че това не е от моралистична гледна точка...чиста спортна злоба,бил съм свидетел на такива случай...карай си бързия фиат и не порицавай без да знаеш кой стой срещу теб в форума,в някой случаи просто не е полезно...Ще кара и с 300 ако иска,стига да не създава опасни ситуации на пътя...друг е въпроса,че такива като теб биха изкочили пред него нарочно със 110,да му убият скоростта...но някой път недай си боже ще е фаталния за теб и ще те прати теб в гроба...не ви ли писна вече да четете морал,като утре и вие ще изпъвате малолитражките в лютеницата и ще си викате "и аз мога като онова дупе..."

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
айде край по темата
обобщавам че като се кара с високи скорости тряя се внимава и да се съобразяваме с другите участници в движението и най-вече да се замисляме къде може да ни се случи катастрофата за да можем да я предотвратим по възможност.
винаги ще има по бавни коли, все пак живеем във време в което бензина и горивата като цяло са на високи цени за нас според стандарта ни , така че би могло да се каже че малолитражките са на мода
правете си сметката - и аз съм правил 200+ ама нямаше коли наоколо и пътните условия бяха перфектни на магистралата.
обобщавам че като се кара с високи скорости тряя се внимава и да се съобразяваме с другите участници в движението и най-вече да се замисляме къде може да ни се случи катастрофата за да можем да я предотвратим по възможност.
винаги ще има по бавни коли, все пак живеем във време в което бензина и горивата като цяло са на високи цени за нас според стандарта ни , така че би могло да се каже че малолитражките са на мода
правете си сметката - и аз съм правил 200+ ама нямаше коли наоколо и пътните условия бяха перфектни на магистралата.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:grnka написа:...
Комплекси ли те избиха или кво...я слез малко на земята и се поогледай...90% от тая тема е чисто озлобение...и къв е смисъла?
Нито акъл ще му дадете на човека,нито ще промените нещо..като те задмине такава кола на магистралата почваш да храниш "да ти е*а майката,засветкал си се към гроба и т.н...." и съм убеден,че това не е от моралистична гледна точка...чиста спортна злоба,бил съм свидетел на такива случай...карай си бързия фиат и не порицавай без да знаеш кой стой срещу теб в форума,в някой случаи просто не е полезно...Ще кара и с 300 ако иска,стига да не създава опасни ситуации на пътя...друг е въпроса,че такива като теб биха изкочили пред него нарочно със 110,да му убият скоростта...но някой път недай си боже ще е фаталния за теб и ще те прати теб в гроба...не ви ли писна вече да четете морал,като утре и вие ще изпъвате малолитражките в лютеницата и ще си викате "и аз мога като онова дупе..."![]()
Марто, то ти хич не си моралист, че на нас казваш. Ти... не си се спрял при това не в теми, където се развива принципен сюжет, а в теми където персонално наливаш акъл на някой си.
Прекали колегата, вярно е и много се оля.
Ама и ти говориш глупости.
Дали пък като изпсувам наум или на глас някой гламав пешеходец не му завиждам и на него? Ние му сечем пътя...
Ае защитавай си го. Твой си е. Може да станете приятелчета. Или да измислите някоя далавера заедно. Или пък да ти дадае да караш Страшилю.
Аз ... кво да разрпавям.
Много съм доволен от барачката, със сигурност може над 200.
Но не ги е вдигала, просто защото се старая да не създавам опасност на пътя където я няма.
На таквиа чукове съм се нагледал. Обикновено като искат да им направя път защото са герои, без значение аз как и дали имам право, а защо не и дали искам... получават пълен отказ от отговор, а при настояване - среден пръст.
Последния такъв герой го гоних тука из комплексите на дълги.
И съм много учтив човек, обаче към такива съм сприхав и имам тежка ръка.
Надявам се седмиците да се отбраняват добре. Иначе, мами, татета, 500 коня ако искат да дойдат, хич не ме интересува.
И... хубаво е да не забравяте, че форумът е за четене. От други хора. Че формира тяхната култура. Или тяхното разбиране за нашата. Поне ако ще се възхищавате на тез ... чоджулуци, поне не вдигайте пара после като ви насерат в другите форуми че сте хулигани, пишман бабаити и т.н.
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
то е ясно че има хора и хора..
аз чета вашия форум от доста време и както навсякъде и тук виждам нормални хора за които БМВ е начин на живот и удоволствие от шофирането...но има и такива за които БМВ е гъзарски голф....ако ме разбирате..има много културни момчета ..има и "други"...
нищо не казвам за автора на темата...не го познавам
аз чета вашия форум от доста време и както навсякъде и тук виждам нормални хора за които БМВ е начин на живот и удоволствие от шофирането...но има и такива за които БМВ е гъзарски голф....ако ме разбирате..има много културни момчета ..има и "други"...
нищо не казвам за автора на темата...не го познавам

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
Нито акъл ще му дадете на човека,нито ще промените нещо..като те задмине такава кола на магистралата почваш да храниш "да ти е*а майката,засветкал си се към гроба и т.н...." и съм убеден,че това не е от моралистична гледна точка...чиста спортна злоба,бил съм свидетел на такива случай...карай си бързия фиат и не порицавай без да знаеш кой стой срещу теб в форума,в някой случаи просто не е полезно...Ще кара и с 300 ако иска,стига да не създава опасни ситуации на пътя...друг е въпроса,че такива като теб биха изкочили пред него нарочно със 110,да му убият скоростта...но някой път недай си боже ще е фаталния за теб и ще те прати теб в гроба...не ви ли писна вече да четете морал,като утре и вие ще изпъвате малолитражките в лютеницата и ще си викате "и аз мога като онова дупе..."![]()

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
///MapTo написа:Ще кара и с 300 ако иска,стига да не създава опасни ситуации на пътя...
Три неща:
1. нашите магистрали не предлагат условия да се кара със скорости над 200 км/ч (освен новите участъци с новият асфалт).
2. Той още с първият си пост демонстрира, че с поведението си на пътя постоянно създава опасни ситуации.
3. Движението по Тракия или Хемус с подобни скорости не демонстрира мъжество или висота във владеене на колата, ми липса на здрав разум и липса на елементарно отношение към другите участници от движението - да се движиш с подобна скорост на подобни пътища при подобно движение - чиста проба егоизъм и неумение трезво да се помисли за случващото се в момента. Това, че докато караш така си мислиш, че нищо не може да се случи не значи, че си на 100% прав. Едно случайно по-голямо стъкло/пирон/остро желязо на пътя ще те опровергае напълно. И тогава и 3 тонен 750iL няма да те спаси. Ти заеби тебе, ми тия около тебе... някои вече много удачно дадоха за пример Е38-цата, дето се разцепи на няколко части на Вакарел.
Не, че не съм се силил с мойта. С мойта кола съм правил 225 на Тракия... само че около (пред/след) мен нямаше никой... използвах случая да видя колко ще вдигне колата, че ако щях да се прибия, то поне да прибия само себе си.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Смешно, смешно, та чак страшно звучи как един 22-годишен младеж, мой набор, се изказва като крайна и непогрешима инстанция.
Към младежа със седмицата - готов ли си да платиш за "кефа ти от ниското летене" с живота си, по-лошо - готов ли си да останеш инвалид до живот и най-лошо - готов ли си да убиеш друг човек?
Белите стават прекалено бързо, а доста често последствията са НЕОБРАТИМИ!
Всеки прави или е правил глупости, обаче малко се гордеят и хвалят с този факт.
Що ли Марто и Интергалос ти снаха защитници?
Към младежа със седмицата - готов ли си да платиш за "кефа ти от ниското летене" с живота си, по-лошо - готов ли си да останеш инвалид до живот и най-лошо - готов ли си да убиеш друг човек?
Белите стават прекалено бързо, а доста често последствията са НЕОБРАТИМИ!
Всеки прави или е правил глупости, обаче малко се гордеят и хвалят с този факт.
Що ли Марто и Интергалос ти снаха защитници?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Mollov
- Мародератор
-
Babuna написа:
Идеята е, че според него това едва ли не не може да се случи... той бил и моторист и скорости като 300км/ч били нещо нормално... тука е тънката лайсна...
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
BlackTown написа:Който иска да изреже 500 коня кола нека пише на лс ! много ми е интересно като дам на някой да изпъне колата ми как ще я кара с 50 или с 250 ! Ако някой иска нека пише офертата не е безкрайна
Смешник, ари да ма повозиш! К'о ли е туй да ти изпъна таралясника?

Ха нИдей ве, ние от село ги ядем доматито с колците, ма чак па толкоз. Мноу спортна кола с 3тона + ей! 16 цолови дискове - чш, алооо!

Ари селски, чао ти, че пак ма викат да копая на полето...

Power is Nothing Without Insanity
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Бе то много от нас пишат тука: "Да карал съм и аз с 200+, ма беше безопасно". Така е. Много от нас са карали поне веднъж с такава скорост, но кое й е безопасното? Както някой написа, пукаш гуми и? Друг е въпросът, че братът на моя баджанак пукна предна гума на 7-ца с 220 на Тракия. И? Даже не я е усетил
А колата сама взела да намалява, колкото и да й давал газ... Но това е друга история...
Истината е, че едни разсъждават по-трезво и успяват с разум да подтиснат желанието си да "полетят" и те. При другите страстта надделява над разума и те се понасят... Високата скорост и мощта на автомобила увличат неимоверно и те карат да се вкараш в "грях". Все едно мацка по секси бельо да ти се чекне пред теб, а ти да си женен - изборът си е твой - или се фърляш в приключение, или... си тръгваш удървен
А за тия, дето никога не са карали с 250+: Усещането е... уникално. И пътят не се събира в точка
На завоите е малко страшничко, като си с над 200, но мен лично от въртележка повече ме е шубе...
П.П. Той и баджанака пищи, като засиля повече, ма като яхнал на братото баварката и ми се хвали после как при 200 имал чувството, че не кара с повече от 120

Истината е, че едни разсъждават по-трезво и успяват с разум да подтиснат желанието си да "полетят" и те. При другите страстта надделява над разума и те се понасят... Високата скорост и мощта на автомобила увличат неимоверно и те карат да се вкараш в "грях". Все едно мацка по секси бельо да ти се чекне пред теб, а ти да си женен - изборът си е твой - или се фърляш в приключение, или... си тръгваш удървен

А за тия, дето никога не са карали с 250+: Усещането е... уникално. И пътят не се събира в точка

П.П. Той и баджанака пищи, като засиля повече, ма като яхнал на братото баварката и ми се хвали после как при 200 имал чувството, че не кара с повече от 120

It's not who You are, it's who You know...
- Mollov
- Мародератор
-
logout написа:Все едно мацка по секси бельо да ти се чекне пред теб, а ти да си женен - изборът си е твой - или се фърляш в приключение, или... си тръгваш удървен![]()
От това поне в 99% от случаите не се умира и не застрашаваш никой около теб

аз съм хисарския поп младежо

лек ден
ПП. и преди да се изкажеш неподготвен имам жилка българска тъй че очаквам смислени аргументи а не изблици на тестостерон
и да се върнем на темата добре отказвам се от моята гледна точка написана понагоре...блактаун карай с колкото си искаш...твоето време е сега...карай че утре може да няма...карай че от такива като тебе си изкарваме пари

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили