Случката с НСО...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Сеп 2007, 17:41

Mollov написа:Мани го тоя, нема сми да се хабиш.... той веднъж ще се прибие и ще му е за последно... кой мислил - мислил :) За другите - жито, свещи и дървен костюм и т'ва е... щото така става, кат се правиш на "състезател" без да имаш покритие ;)

добре ве да го еб*, ти откъде си толко сигурен че няма покритие искам да ми кажеш :!: :!: :!: :evil:
п.с.:молям одовете вече да затриват темата щото вече е нетърпимо.
п.п.с.:а моля шАфОрите да не говорат много много как се кара,щото ги виждам тия с 20-30 години опит кви изпълнения правят :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Сеп 2007, 18:17

VesoPesaW123 написа:
Mollov написа:Мани го тоя, нема сми да се хабиш.... той веднъж ще се прибие и ще му е за последно... кой мислил - мислил :) За другите - жито, свещи и дървен костюм и т'ва е... щото така става, кат се правиш на "състезател" без да имаш покритие ;)

добре ве да го еб*, ти откъде си толко сигурен че няма покритие искам да ми кажеш :!: :!: :!: :evil:
п.п.с.:а моля шАфОрите да не говорат много много как се кара,щото ги виждам тия с 20-30 години опит кви изпълнения правят :evil:

Ко значи покритие бре любими. Двайсе страници акъл написах, чак на себе си станах досаден, те пак покритие.
На рали като отидеш, отцепват района, оптимизират пистата ,идват линейки, пожарни, има всякаква сигнализация, идеални автомобили и специално пригодени пътни условия. И пак стават катастрофи ичесто има смъртни случаи. Справка: последното рали в Сливен.
Тука некви си карат из града, на дупки и светофари, стари хора и деца и нови и стари шофьори, за които дори и с 80 години шофьорски стаж не можеш да си сигурен кой как ще реагира. Тея карат из града със 200 и "имали подготовка". Знаели и къде се монтират турбините и можели сами да си сменят гумите за 90 сек.
Подготовка.
А акъл имат ли е въпроса.
Дано ги фанат скоро тея. Макар че за човек без чувство за отговорност едва ли книжката е ограничение.
А къв е номера на колата на Боби? СА 3991 КР - това ли?

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 24 Сеп 2007, 18:45

Добре бе питам ви вас вие какво ще направите когато зад вас са се залепили НСО и ви притискат а вие няма къде да се приберете защото в средната лента е пълно с коли, отговоретеми на въпроса после ме съдете.
Карате в лява лента и какво ще направите, няма къде да се приберете :?: :evil:
Аз не съм извършил геройство а нямах избор кога ще го разберете като хора на какъв език да го напиша вече.
Отговорете ми на въпроса какво бихте направили в моя случаи, като средната лента е тотално заето от хора прибиращи се от работа защото е по това време общо взето питам ви.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Сеп 2007, 19:07

Абе не можеш да ме убедиш,че в 21.00 на бул.България е било фулл с коли в средна лента и ако си пуснел десен мигач никой е нямало да те пропусне..тия ги разправяй на баба си и дядо си,дето живеят на 2 туби бензин от софия и незнаят как стоят нещата тука..недей мен да ме лъжеш..най-малкото ако ми беше НАД НИВОТО нямаше да пуснеш тая тъпа тема,в която се видя кой какво и кого...следващия път,когато застане кола на нсо зад теб си помисли коя реакция би била по-адекватна и не мисли първосигнално като рацерче в градски полеви условия ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 24 Сеп 2007, 19:11

Ами баба ми и дядо ми живеят от софия но това няма връзка с случая ;)

Да представи си че нямаше къде карфица да пуснеш.Ако не си забелязал напоследак в 9 вечера на българия има задръствания дори камоли място в средна лента ако не си го видял значи не си карал тия дни ;)
Никой не ме пускаше защото колите бяха една зад друга, това че не вярваш е друга тема.
вярваш или не нямаше къде да ида, просто искаш да се заяждаш усетих те

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 24 Сеп 2007, 19:13

Отговорете ми на въпроса най-сетне вие какво бихте направили на мое място ;)
От НСО правили са да постъпват така като ми се лепят и не ми оставят избор.Да караш леко не е избор тези хора са способни да ме изблъскат от пътя и да го нарекат формалност

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 24 Сеп 2007, 20:20

Еееее Боби, Марто- и двамата ви познавам и сте ми приятели-аре СТИГА моля ви се! За кво праите тука кефа на семкарите кат се карате-спора е ясен, така че предлагам да се видиме примерно утре в 21.00 на ОМВ в Дружба 2 и да пием по питиенце! Става ли?
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 24 Сеп 2007, 20:28

еееее много моралисти много нещо иначе некой от "наще" като напише ква глупост е направил всички евала... :evil:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 24 Сеп 2007, 20:46

D3BEP написа:
VesoPesaW123 написа:

Ко значи покритие бре любими. Двайсе страници акъл написах, чак на себе си станах досаден, те пак покритие.
На рали като отидеш, отцепват района, оптимизират пистата ,идват линейки, пожарни, има всякаква сигнализация, идеални автомобили и специално пригодени пътни условия. И пак стават катастрофи ичесто има смъртни случаи. Справка: последното рали в Сливен.
Тука некви си карат из града, на дупки и светофари, стари хора и деца и нови и стари шофьори, за които дори и с 80 години шофьорски стаж не можеш да си сигурен кой как ще реагира. Тея карат из града със 200 и "имали подготовка". Знаели и къде се монтират турбините и можели сами да си сменят гумите за 90 сек.
Подготовка.
А акъл имат ли е въпроса.
Дано ги фанат скоро тея. Макар че за човек без чувство за отговорност едва ли книжката е ограничение.
А къв е номера на колата на Боби? СА 3991 КР - това ли?

така,любими,покритието ти го спомена за това ти трябва да обясниш какво точно визираш с тази дума :idea:
второ там за ралитата дето имало толко предпазни мерки и глупости и ето на пали сливен пак има инцидент е кво да спрем ралитата тогава или да заповядаме на пилотите да карат с 20 на завойте :?:
трето примера който даде с ралито е неумерстен защото това не са реални условия там няма цивилни коли,светофари ит.н. :idea:
четвърто това което Боби каза за познанията си нямаше никаква връзка със случката,а ти го набъркваш :!: не съм сигурен че е много коректно :!:
пето акъл и да имат и да нямат то си е за тях,при положение че няма прако влияние върху тебе нямаш думата :!:
шесто искаш да ми кажеш че караш навсякъде в града според ограниченята :?: и да го кажеш никой няма да повярва ;)
и последно какво общо има номера на колата на Боби та и него мешаш :?:

п.с.:колегата голдфиш много добре е написал :clap:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Сеп 2007, 20:51

VesoPesaW123 написа:пето акъл и да имат и да нямат то си е за тях,при положение че няма прако влияние върху тебе нямаш думата :!:

Много е готино да четем между редовете....утре тоя паляк като мине на някое червено със 160 и аз се окажа на перпендикулярната улица и ме претрепе,пак ли няма да има пряко влияние върху мен???незная в ролята на адвокат или кво се вписваш в цялата картинка,но определено не разсъждаваш правилно...ма то клавиатурата изтърках от писане,никой не разбира..трошете си главите,но без последствия за други хора,че тогава незнам как бихте спали ако оцелеете... :winky: :winky:
п.с. думата си я имам навсякъде..живея в свободна страна и мога да правя каквото искам
п.с.2 не ДЗВЕР-а ти говореше за покритието..толко си му обърнал и внимание...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 24 Сеп 2007, 21:11

///MapTo написа:
VesoPesaW123 написа:пето акъл и да имат и да нямат то си е за тях,при положение че няма прако влияние върху тебе нямаш думата :!:

...

моя грешка за която се извинявам,колегата mollov го е написал

а за минаването на червено,ти от къде знаеш че ще мине :?:
първо мисля че си от мъжки пол и си доста под 80 и кусур години та да минеш за васкръсналата баба Ванга(мир на праха й) ;)
са да не земеш да ми се убидиш ;)
айде предлагам вече да престанете наистина защото почва да изглежда че е лично и че Боби не ви е много лицеприятен,вместо да се разиска истинската тема,а именно културата и други работи на голяма част от работещите в нсо.
айде наистина заровете томахавката щото и да не е все още накрая ше земе верно да стане лично което няма е да приятно за всички ;)

Предишна

Назад към Страхотни истории