Urban Legends и простотията им!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
предлагам да се видим някъде на някоя бензиностанция, маса или където и да било но на живо щото от писане ръцете ме заболяха, някой които нямаха вина за случката ( мафията примерно ) ще ми е трудно да ги погледна защото ги набедих но предпочитам общуването на живо 

SuPeR_FLY написа:mafia тук си напълно прав и няма да споря, ама за 50 метра каране нищо не е случилоПовече не мисля да пиша по темата, тея неща не са за форумите, а трябва да се разберете лично и трябваше отдавна да се заключи
![]()
Питай MAD MAX, точно на ОМВ-то горе какво му се случи на него и на автомобила му....ще ти дам жикер, калибра+надъхан тийн без книжка.

Последна промяна Turbolan на 13 Мар 2007, 0:19, променена общо 1 път
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибра
Както казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора 

Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибраКакто казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора
Кво да не те бъркаме, тийн ли си

- kocta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 540i/6
- Мечтае да кара: същото аа турбо
Turbolan написа:Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибраКакто казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора
Кво да не те бъркаме, тийн ли сиНадъхан ли си
Около 17 ли си...
Кара ли в/до ОМВ-то
По какво се различаваш
![]()
А да не си с Калибра...
АЗ СЕДЯХ ДО НЕГО ПОДЯВОЛИТЕ!
Той караше с 2км/ч нали ще дръпна ръчната и за 1 сек колата ще спре!
Не вадете вода от 10 кладенеца,моля ви момчета...
ShoxXx написа:Велко написа:Аз мисля, че тука се вихри някъква скрита война между ПЕЖО сектанти и БМВ сектант !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Или по-точно казано първите нападат НЕчестно втория..........ама съм сигурен, че вие сте сговорна дружина и планинКА ще повдигнете (в случая ПЕЖО сектантите)
![]()
Ся ше ви издам една малка тайна...ПЕЖО клуб си правят всяка неделя среща пред Ал. Невски ама няма да кажа в колко часа за да бъде по-интересно!!!!!!!![]()
А ти дето едно мерси не каза днес не мисля да те коментирам, щото Пежото те закара да си купиш маркуч за кофата! И като не си бил някъде недей да коментираш, въпреки, че знам как обичаш да си на всяка маджа мерудия!
Ти па кво се изнерви бе?? Гледай, че се майтапя...

kocta написа:Turbolan написа:Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибраКакто казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора
Около 17 ли си...
Кара ли в/до ОМВ-то
По какво се различаваш
![]()
А да не си с Калибра...
То веднъж става, и не вадим от 10 кладенеца вода. А ви обесняваме един вид, че "водата е мокра".

Vendetta написа:ама нали като дръпнеш ръчната, въпреки, че колата е била на 1 цилиндър![]()
до колкото разбрах
ще вземе да дрифтне
и да си е...бе макята...
![]()
Това направо става за реклама, кажи че си карал с някаква добавка, и колата се е движела на 1 цилиндър, и пак остави след от гуми.

- kocta
- кандидат ентусиаст
-
Turbolan написа:kocta написа:Turbolan написа:Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибраКакто казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора
Около 17 ли си...
Кара ли в/до ОМВ-то
По какво се различаваш
![]()
А да не си с Калибра...
То веднъж става, и не вадим от 10 кладенеца вода. А ви обесняваме един вид, че "водата е мокра".
Мир да има само...

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
Turbolan написа:Ivan Petrov написа:тогава мисля че въпросното момче беше на 17 и автомобила му беше калибраКакто казах на тая тема няма да споря защото смятам че сте прави но при положение че повече от 40 до ОМВ не съм дигал и като влезнах на бензиностанцията карах на полусъединител без газ ви моля да не ме бъркате с други хора
Около 17 ли си...
Кара ли в/до ОМВ-то
По какво се различаваш
![]()
А да не си с Калибра...
Да нямам 18, Не съм надъхан, карах до ОМВ-то, различавам се по тва че родителите ми са ме възпитали и са ме научили да мисля и да отговарям за постъпките си, да прецениям кое може и кое не, както и къде може и къде не

- kocta
- кандидат ентусиаст
-