Впечатления
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе хора.... скъсахме ли гумите... СКЪСАХМЕ ГИ!
Скъсахме ли дискотеките - СКЪСАХМЕ ГИ!
Какво гласяха поздравите в дискотеката: Поздрав за всички руси и готини пички специално от компанията от БМВ Клуб България
Напихме ли се като тараби - НАПИХМЕ СЕ!
Разцепихме ли се от кеф по пистата - РАЗЦЕПИХМЕ СЕ!
Какво повече искате
Работата беше ЯКАТА! Кои не знаеше за БМВ Клуб България - РАЗБРА!
Ае стига сте се карали - кои с кого се запознал и кой с кого не!
Аз не можах да се запозная с никой щото не знаех къде се намирах през повечето време - къде от адреналин, къде от задължения, къде от умора, къде от алкохол!
Стягайте се за следващия събор и който каквото има да критикува да се фане за парцалките и да помогне следващия път, пък да видите как е!
Поздрави и се радвам за хубавото преживяване!
Какво гласяха поздравите в дискотеката: Поздрав за всички руси и готини пички специално от компанията от БМВ Клуб България
Напихме ли се като тараби - НАПИХМЕ СЕ!
Разцепихме ли се от кеф по пистата - РАЗЦЕПИХМЕ СЕ!
Какво повече искате

Работата беше ЯКАТА! Кои не знаеше за БМВ Клуб България - РАЗБРА!
Ае стига сте се карали - кои с кого се запознал и кой с кого не!
Аз не можах да се запозная с никой щото не знаех къде се намирах през повечето време - къде от адреналин, къде от задължения, къде от умора, къде от алкохол!
Стягайте се за следващия събор и който каквото има да критикува да се фане за парцалките и да помогне следващия път, пък да видите как е!
Поздрави и се радвам за хубавото преживяване!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
абе Туп Пляс пак направи дебилна тема, и аз не знам какво се обяснявам въобще, както каза косата то стана девическа история баси...

- Гост
-
Engi, не го съди толкова строго има и истина в думите му, всеки се запознава според ситуацията, аз като дойдох за пръв път на Еко един от форумците ме запозна с повечето хора (нека запазя в тайна кой е той), но явно не беше много близък с теб и др. и знаеш ли кво ми каза: "Те са малко по различно общество, по затворена дружинка" и каза че ша ви опозная с времето, но не пожела да ме запознае с вас, а аз честно казано имах респект от това какви коли карате и може би ме беше срам да се запозная с вас защото малко или много бях от пешеходните посетители на сбирките. Може би е моя грешка, но все пак опитай да погледнеш през очите на bam bam, има голяма доза смисъл в думите му, затова не го съди толкова строго, а и все пак независимо дали се познаваме, мисля че в нежда всеки от нас би помогнал на изпаднал в беда независимо дали е от форума
правилно го е казал пича спор няма

бам-бам, ти от софия ли си, че мене ми се струва, че се държиш точно като тези, за които говориш шокиран съм, че ги пишеш тия работи, харабия. Това са си лично мои впечатления В смисъл- за мене са си, ама са точно такива. Как стана това ти така, като цяла нощ четеш форума преди лягане, си придобил поведение, присъщо на тези, за които пишеш Сигурно е готино да си лимон Иначе нямам нищо против тебе, де, това са си само мой лични наблюдения
пич ... мамка му .. отвори ми очите .. неусетно как съм се заразил и аз .. и ето на скии ко стаа ... трябва да направя нещо преди безвъзвратно да съм се загубил

иначе пише от къде сам ако толко искаш да знаеш

Ей да му се не види...
фанахте ебати малоумната сръдня...да не сме в 1ви клас на първия учебен ден та да се срамуваме...аз когато отидох за първи път на сбирка бях на 18,не знаех въобще за кво става въпрос видех БМВ с човек който ме гледаше като изтребител от колата си щото пристигнах с Мазда от времето на Хитлер и отидох и му казах: " вие...такова от БМВ форума ли сте щото и аз съм фен ... ".Ти представяш ли си ме???
А сега кво,повечето нови доведени от тоя,доведени от оня,писали с некой на ЛС или айсикю и се разбрали той да ги запознае и идват на готово,а и повечето имат създадено някво мнение в другите по форумите и само трябва да кажат "АЗ съм ваща леля" и готово...ма естествено че Дум ДУм като нон стоп храни нема да го приемат готино и да му кажат : " еиййй верно ли ти си Бам Бам,ти си ебати пича".
за тфа може да се изкажат хората които беха с мен и се веселяхме мразя сам да се хваля и да се изтъквам щото безгрешни няма поне си трайкам за сметка на други

I.Voykov
Също така явно ти се струва равносилно да спасим човешки живот и да ти направим място на масата в ресторанта ама аз предпочитам да спася човек от колкото дори да си натискам копчетата по клавиатурата заради теб. И последно и аз като Наско и 30 места да имах нямаше да ти отстъпя и 1....
не е равносилно ама нали сте готините пичове и пак казвам мене ме манете аз си ве знам що за стока сте ... да бехте видели че има други неседнали които сигурно се кефеха да ве видят и да прекарат добре но уви .. леееекинко се разочароваха .. а тфа за местата да го видя с очите си ще помисля че сънувам

Тоо Cool
....
абе кога продаде колата .. ония ден я гледам свиркам кефя ти се викам си ся пак и тоя ли порасна толко и се праи че не ме вижда .. а то некои друг е карал

абе Туп Пляс пак направи дебилна тема, и аз не знам какво се обяснявам въобще, както каза косата то стана девическа история баси...
добре виновен сам ... просто исках да покажа и другата гледна точка на нещата щото не всичко е толко лъскаво както е

п.п айде лека нощ, темата може да се заключи и без тфа се оплеска доста както винаги става след всеки събор ... ама няма как това са неразделни неща от живота

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bam-bam написа:
п.п айде лека нощ, темата може да се заключи и без тфа се оплеска доста
За което можеш да благодариш главно на себе си.
Честно казано не мога да разбера какъв ти е проблема - във всяко твое мнение или плюеш БМВ-тата, или се заяждаш с някой потребител, или обясняваш как клуба не ставал за нищо, опитваш се да създаваш интриги и дразги между хората тук.... Какво правиш тук тогава?!? Като нещо не ти изнася хващай си парцалите и изчезвай. Такова инфантилно поведение може да се очаква от дете идиотче на 9-11 години. След като вашите са ти купили бавна кола, която явно не харесваш би трябвало да имаш 18 години. Бавноразвиващ се ли си? На събора не те чух една дума да кажеш или един път да извикаш нещо - тук обаче се сцепи от биене в гърдите. Сигурно се мислиш за велик - само да те светна - смешен си! Защо реши, че точно на теб трябва да ти се обръща специално внимание- всеки да идва да се запознава с теб, някой да ти пази места в ресторанта, да не те изпреварват на магистралата....
Не знам още колко ще те търпим в този форум, но мисля, че времето ти намалява с всяко изписано твое мнение. И аз от време на време изпростявам и пиша глупости из форума, но ти го правиш ежеминутно. Чувстваш се длъжен да се обадиш във всяка една тема и то с напълно неадекватно мнение. Не те знам що за човек си, но честно казано като ти чета глупостите май не съм изпуснал много...

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Offtopic mode ON:
@bam-bam:
Когато преди година и половина си разбих колата на Предела, имаше хора от София, които ми казваха "Ако имаш някакви проблеми в Благоевград звънкай на бам-бам той е точен аз гарантирам за него." Сега отношението към теб е почти на другия полюс. Незнам как и защо са се развили отношенията ви offline, имам наблюдения за развитието им online и по мое мнение причината е в теб.
Нали знаеш - каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.
Offtopic mode OFF:
За впечатления от събора - с две думи нямам думи. Голямо ЕВАЛА на организаторите, пичове благодаря ви. Специално благодаря на Дилян Пенчев, че аварийно ме снабди с дебитомер.
Offtopic mode ON:
Диляне какво правим с дебитомера - казвай цена.
@bam-bam:
Когато преди година и половина си разбих колата на Предела, имаше хора от София, които ми казваха "Ако имаш някакви проблеми в Благоевград звънкай на бам-бам той е точен аз гарантирам за него." Сега отношението към теб е почти на другия полюс. Незнам как и защо са се развили отношенията ви offline, имам наблюдения за развитието им online и по мое мнение причината е в теб.
Нали знаеш - каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.
Offtopic mode OFF:
За впечатления от събора - с две думи нямам думи. Голямо ЕВАЛА на организаторите, пичове благодаря ви. Специално благодаря на Дилян Пенчев, че аварийно ме снабди с дебитомер.
Offtopic mode ON:
Диляне какво правим с дебитомера - казвай цена.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Engi
-
Нощния ездач
-
Един написа:"Ако имаш някакви проблеми в Благоевград звънкай на бам-бам той е точен аз гарантирам за него."
до колкото си спомням, тия думи бяха мои тогава, ама сега нещо...

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
С мен се запозна преди да влезнем на пистата, аз бях зад твоята кола

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Съборът беше прекрасен, изключително масов и с почти безупречна организация. Жалко заради последвалите караници
А, ти, Бам-Пляс, прочети си последните 1500 мнения и виж дали ще можеш да откриеш десетина информативни, смислени и добронамерени поста... Е, как е? Рядко има тема без твоя твоя модерна намеса. Най-лошото е, че не го правиш нарочно.

А, ти, Бам-Пляс, прочети си последните 1500 мнения и виж дали ще можеш да откриеш десетина информативни, смислени и добронамерени поста... Е, как е? Рядко има тема без твоя твоя модерна намеса. Най-лошото е, че не го правиш нарочно.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Гост
-
.... забавлявам се за сметка на хоратаX-citer
Какво правиш тук тогава?!?

X-citer
След като вашите са ти купили бавна кола, която явно не харесваш би трябвало да имаш 18 години. Бавноразвиващ се ли си? На събора не те чух една дума да кажеш или един път да извикаш нещо - тук обаче се сцепи от биене в гърдите. Сигурно се мислиш за велик - само да те светна - смешен си!
еми тука си в голема грешка като не ме познаваш поне не казвай кои на кого е купил кола .. знаем къде се купуват колите на мамините и татините и после как киселеем по големото село

X-citer
Не знам още колко ще те търпим в този форум, но мисля, че времето ти намалява с всяко изписано твое мнение
колко време ми остава само господ знае ... едва ли имаш некфи гадателски способности да говориш така

X-citer
Защо реши, че точно на теб трябва да ти се обръща специално внимание- всеки да идва да се запознава с теб, някой да ти пази места в ресторанта, да не те изпреварват на магистралата....
защо си останал с такова впечатление че искам нещо за мене ?
аз си знам стоката и за тфа не очаквам нищо ... обясни го на ПРОСАТКА които беше доста ентусиазиран да се запознае с доста от вас но не успя .. що ли .. щото вечерта беше единствената сбирка на която бяха всички събрани на 1 место
Един
Когато преди година и половина си разбих колата на Предела, имаше хора от София, които ми казваха "Ако имаш някакви проблеми в Благоевград звънкай на бам-бам той е точен аз гарантирам за него." Сега отношението към теб е почти на другия полюс
като опреш до мене или АКО стане ще прецениш сам какъв сам ... сега мисля разбираш какво е да пишем тука едно и да се хвалим и киселеем .. а на живо да е друго .. е тфа мразя наи много и за тфа така пиша и реагирам ... човека по нагоре някъде го беше написал .. ТЕ СА ДРУГО ОБЩЕСТВО .. големата раута уеуеееее

Engi
до колкото си спомням, тия думи бяха мои тогава, ама сега нещо...
казах ти на тебе що ме издразни снощи по ИЦКто но ти не си и чул .. или така ти изнася .. а щеше да стане готин видеоматериал но уви .. аз сам от по другото общество ... борещ се селски провинциален тарикат да стане известен у големото село .. примери бол .. слави трифонов и т.н.

п.п. може ли малко тайм аут че немога да отговарям на толко хора едновремено ... съжалете ме

- Гост
-
Babuna написа:Съборът беше прекрасен, изключително масов и с почти безупречна организация. Жалко заради последвалите караници![]()
ако искаш да не засегаме темата за смислените мнения във форума че ще стане още по голямо мазало

и понеже толко ме следиш .. как така забелязваш че пиша в 2-3 теми а останалите 50-100 не пиша ... или винаги гледаме от обратната страна на нещата
другия път провери преди да пишеш

п.п. и все пак си имам ник и име .. не ми е приятно да ме прекръствате и го приемам като лична обида

- Engi
-
Нощния ездач
-
bam-bam написа:п.п. и все пак си имам ник и име .. не ми е приятно да ме прекръствате и го приемам като лична обида
я, Пляс Тряс взе да се засяга

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа:
бате преди следващия сабор те изкам на 3 седмици обу4ение 4е нещо 2рата ве4ер ,ми избега а пурвата нещо пове4е ти доидеха шотовете и текилите

- Гост
-
еми ето за това говорех .. за обратната страна на лъскавите неща ... радвам се че сега хората ще ви видят и ще преценят на кое да вярват на мазните приказки къде пишете и ми се праите на девици или на това ви държание в момента .. малко ви трябва човек да ве бъзне и си показвате рогцата ... явно е имало за какво да пиша .. кои ли ше се смее последен
аххх колко сте ми сладички едни такива злорадни лимончета
п.п. сега мога да заспя спокоен вече неможете да си представите каква усмивка 24 карата имам в момента
п.п.2 .. иначе събора си беше як които кфот да си говори въпреки неприятните моменти ... да се надявам следващия да е още по як

аххх колко сте ми сладички едни такива злорадни лимончета

п.п. сега мога да заспя спокоен вече неможете да си представите каква усмивка 24 карата имам в момента

п.п.2 .. иначе събора си беше як които кфот да си говори въпреки неприятните моменти ... да се надявам следващия да е още по як