Изгубих година и половина
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Защо всички жени нападате младежа Evelin Cotsev ? По-точно защо никой мъж освен мен не го подкрепя ? За мен младежа не е казал нищо лошо, просто си изказва личното мнение което е базирано на видяното и изживяното от него. То може би защото в Пловдив малките п*тки са шаврантии мисли така , пък вие у шопско може да сте друга поста... 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Незнам за колегите но аз нямам нищо против жените от форума. Даже сутринта като идвах на работа, ми се мерна една много голяма сладурана с един компот и беше много нахъсана. Абе много се кефя като видя някоя сладурана в БМВ направо ми пълни очите.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
emo_pld написа:Защо всички жени нападате младежа Evelin Cotsev ? По-точно защо никой мъж освен мен не го подкрепя ? За мен младежа не е казал нищо лошо, просто си изказва личното мнение което е базирано на видяното и изживяното от него. То може би защото в Пловдив малките п*тки са шаврантии мисли така , пък вие у шопско може да сте друга поста...
Оо повярвай ми и тука при нас малките са от всякъде свлечове, навсякъде само баджанаци

- Kregec
- ентусиаст
-
Баце на всякаде малките мрасници са супер глупави, имам предви м-телския набор. Те гледат само каква кола караш и т.н. и колко пари имаш и въобще не са наясно какво да правят повечето.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
аиде стига вече писна ми простотии да си говорим.
се едно те като ни виакт че сме прасета ние да викаме такива сме номрлано е да се защитават па кои е по стока като се замислих е спорен въпрос 

It`s party time !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Richmond написа:emo_pld написа:Защо всички жени нападате младежа Evelin Cotsev ? По-точно защо никой мъж освен мен не го подкрепя ? За мен младежа не е казал нищо лошо, просто си изказва личното мнение което е базирано на видяното и изживяното от него. То може би защото в Пловдив малките п*тки са шаврантии мисли така , пък вие у шопско може да сте друга поста...
Оо повярвай ми и тука при нас малките са от всякъде свлечове, навсякъде само баджанаци![]()
Казвам го от личен опит

It`s party time !
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Мишел написа:Evelin Cotsev написа:шси хоим каде си искам
Почваш да ме кефиш!!! Ти си най-големия...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей, побърках колегите ми, бе. Скъсвате ме от смях

Но иначе наистина е глупаво да стигаме до такива крайни заключения! Да, наистина масово жените са златотърсачки, но не ги упреквам за това! Може би, защото с такива индивиди не се занимавам, а и защото едно на ръка, че в тая мизерна държавица всеки се спасява, както може, защото хора с акъл и няколко висши продават домати на пазара, а амеби, намерили от някъде начин да вкарват контрабандни дрехи, се ширят на воля в апартаменти и коли, НО най-вече, защото смятам, че едно куче като го научиш да гони пръчка, то като метнеш следващия път пръчка най-вероятно то ще я донесе!!! Не, че искам да сравнявам жените с кучета (макар да има някои големи кучки

Да, малкото останали свестни мъже си обираме пешкира, заради другите дебили, да, вече е по-трудно да намериш свестна жена, но И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!!! Ако някой се надява, че ще я намери на масата в Биад...еми то аз като мина с колата пред Биад и навигацията почва да квичи WRONG WAY!!! От мен да знаете - риба има във водата, а не по дърветата...
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
acer написа:Бе, нз кой ква стока е, ама сега не бих отказал някоя да ми намачка раменете.
маи ти е време да го препляскаш

It`s party time !
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Я се съберете на една маса и се разберете
Ясно е, че всеки си има мнение по даден въпрос и друг не може да го промени.

Ясно е, че всеки си има мнение по даден въпрос и друг не може да го промени.
Ба, утре ще лъжа една девойка
Питбул не съм съгласен с теб за вишистите, те са прецакани от прехода, не знам що трябва да обвиняваш находчивите легални хора. Познавам куп инжинери на 40+, които само се блъскат в гърдите и не могат да завържат един нормален разговор без да се похвалят. Единият от тях имаше супер заплата, служебна кола (няма собствена), костюм, тел и т.н. НО НЕ, не му беше достатъчно и почна да се бърка в на шефа работата, уволниха го и ся бачка като строител с неговото вишшо. Та, искам да кажа, че много от тях са предубедени и само се мислят за умни, ако бяха такива щяха да избягат от тая държава или изобщо да не се захващат за нещо, което няма приложение тук. Сори, че го казвам, знам че са прецакани от системата, но много ме дразнят с тяхната предубеденост и дървена мисъл

Питбул не съм съгласен с теб за вишистите, те са прецакани от прехода, не знам що трябва да обвиняваш находчивите легални хора. Познавам куп инжинери на 40+, които само се блъскат в гърдите и не могат да завържат един нормален разговор без да се похвалят. Единият от тях имаше супер заплата, служебна кола (няма собствена), костюм, тел и т.н. НО НЕ, не му беше достатъчно и почна да се бърка в на шефа работата, уволниха го и ся бачка като строител с неговото вишшо. Та, искам да кажа, че много от тях са предубедени и само се мислят за умни, ако бяха такива щяха да избягат от тая държава или изобщо да не се захващат за нещо, което няма приложение тук. Сори, че го казвам, знам че са прецакани от системата, но много ме дразнят с тяхната предубеденост и дървена мисъл
- Kregec
- ентусиаст
-
Баце не съм съгласен с теб за вишистите. Има много такива които могат да завържат повече от пет лафа.