Жена шофьор има ли такова животно ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 02 Сеп 2008, 20:15

uricatoli написа:...

Сещам се за една история, която ми разказаха преди време. Светва лампата за антифриза. Мацката спира, вдига капака, налива вода, сваля и продължава. По някое време колата прегрява.
Отива в сервиза.
Въпрос на майстора: - Нали видя, че прегрява?
Жената отговаря: - Да.
М: - Е защо не наля вода?
Ж: - Налях ето тук! - и посочва казанчето за вода за чистачките ...
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 02 Сеп 2008, 23:20

Особенно една моя позната.. решила да сипе сама масло да долее :mhihi: по едно време започнало да пуши от към двигателя... излизаме вадя пожарогасител.. отварям капака.. и какво да видя.. около капачката на маслото избива масло... пада на колекторите и пуши.. Викам и колко масло сипа? а тя ми отговаря.. ами не знам взех 2 литра и ги сложих... а маслото било малко под максимума..

:D Карах една Тигра, дето ми гореше литър масло на 1000 км. Не само сама си доливах масло и за антифриза се грижих, и за течността за чистачките, и гума бих се пробвала да сменя(ако имах необходимите атрибути в колата :mhihi: ) Така, че според мен всичко е до зора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 03 Сеп 2008, 1:19

isa написа:
Особенно една моя позната.. решила да сипе сама масло да долее :mhihi: по едно време започнало да пуши от към двигателя... излизаме вадя пожарогасител.. отварям капака.. и какво да видя.. около капачката на маслото избива масло... пада на колекторите и пуши.. Викам и колко масло сипа? а тя ми отговаря.. ами не знам взех 2 литра и ги сложих... а маслото било малко под максимума..

:D Карах една Тигра, дето ми гореше литър масло на 1000 км. Не само сама си доливах масло и за антифриза се грижих, и за течността за чистачките, и гума бих се пробвала да сменя(ако имах необходимите атрибути в колата :mhihi: ) Така, че според мен всичко е до зора.
на една бензиностанция видях една госпожица да си сипва те4ност за 4иста4ки в радиатора :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 03 Сеп 2008, 1:58

на една бензиностанция видях една госпожица да си сипва те4ност за 4иста4ки в радиатора :mhihi:

Ми объркало се е момичето... Не я оправдавам, може би е трябвало да попита, но случват се такива неща. Аз като ми се наложи нещо и питам как да го направя, досега е нямало случай да ми покажат и да ме оставят 8) всички мъже сте джентълмени и помагате, браво! Гледам кое как става и ако съм сама някой път колкото мога да се оправям, че знае ли човек... Иначе съм си нежничка и ако има кой, не се натискам.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 05 Сеп 2008, 9:02

Вярно е.. повечето жени са така ... но както казаха някои найстина има и добри карачки .. аз дори взех книжка преди 2 години от жена инструктор ... маниашко беше :mhihi: сега дори и Ц категория дава .. луда работа
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 05 Сеп 2008, 9:55

колега мисла че има изключения.иначе по принцип повечет о са шаш и паника в кофти ситуации

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 05 Сеп 2008, 12:11

колега мисла че има изключения.иначе по принцип повечет о са шаш и паника в кофти ситуации

Хайде, стига! Има сума дядовци по пътя, дето ако им свирнеш и ще се забучат в канавката. И ситуации съм имала. Имах инцидент и с кон даже :shock: И тогава бях шофьор от има-няма месец. Трепериха ми крачетата после, но на пътя не се паникьосах. По някакви правила, жените се водят некадърни шофьорки. За себе си мога да кажа, че съм повече от внимателна, докато карам, защото ме е страх. Айде пробвайте как се кара, докато някой турбо-гъзар ти обикаля колата и ти сече пътя с цел свалка. Много сте интересни мъжете. В стремежа си да се покажете като велики и да ви се обърне внимание, създавате напрежение на пътя. Нищо лично към аудиторията ;) Просто споделям трудностите от това да си жена-шофьор...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 05 Сеп 2008, 12:52

isa написа:По някакви правила, жените се водят некадърни шофьорки. За себе си мога да кажа, че съм повече от внимателна, докато карам, защото ме е страх.

Ами това е една забележка, която мога да направя на почти всичките ми познати шофьорки - повече от внимателни са. Тия месеци няколко пъти сме пътували заедно с една позната - ми тя не изпреварва, ако насреща няма поне един километър прав и чист от коли участък. Лошо няма да си внимателен шофьор, но нейното беше леко прекалено. Подобно презастраховане просто показва, че е много несигурна в преценката си, което вече не е хубаво.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 05 Сеп 2008, 13:23

Бе не съм от 'прекалено' внимателните :mhihi: Виж и аз се дразня, когато някой ми се пречка на пътя, а аз бързам например, но по-добре да се внимава повече, отколкото да се чудиш къде да се свреш, щото някакъв оптимист ти изкача отпред, изпреварва си и се хили даже. Редовно карам на прохода между Обзор и Слънчев бряг и такива колкото искаш. Не питай за цялото лято колко катастрофи стават там :shock: И какво като са сигурни в преценката си?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 05 Сеп 2008, 13:27

VT5602AK написа:
isa написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 05 Сеп 2008, 13:52

isa написа:Бе не съм от 'прекалено' внимателните :mhihi: Виж и аз се дразня, когато някой ми се пречка на пътя, а аз бързам например, но по-добре да се внимава повече, отколкото да се чудиш къде да се свреш, щото някакъв оптимист ти изкача отпред, изпреварва си и се хили даже.

Че трябва да се внимава и да се съобразяваме с другите не споря. Нито пък съм те виждал как караш, така че не го приемай лично. ;) Не казах, че всички шофьорки са така, а че съм виждал доста. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 05 Сеп 2008, 15:26

абе той пътя от обзор до варна е хубав
аз бачкам в обзор и мога да кажа ,че пътя е супер но има доста трафик понякога.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 05 Сеп 2008, 15:30

http://www.vbox7.com/play:d57ea30d нема такъф смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 06 Сеп 2008, 9:02

И това не е лошо:

http://www.vbox7.com/play:49488183 :mhihi:
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 06 Сеп 2008, 10:13

SnaiPeRisT0 написа:Вярно е.. повечето жени са така ... но както казаха някои найстина има и добри карачки .. аз дори взех книжка преди 2 години от жена инструктор ... маниашко беше :mhihi: сега дори и Ц категория дава .. луда работа

жената МЪЖ баце, не пропускай този не толкова маловажен факт :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории