Разкасче за една бимичка и едно голфченце!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Transportera написа:Точно зараси еи такива голфаджии ще турбинирам една Е30-ка,ще я направя 400-500 коняи да видим тогава голфчета ли,мерцедесчетали какво ще ми се опре!
Мечтата ми е да си карам по магистралата с тази Е30-ка и да ме изпревари новата С-класа и после да му се залепя за газа и да си умре от яд,кола на 20 и няколко си години да варви повече от чисто новия му Мерцедес
![]()
![]()

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Да ама нема колектор всичко друго намерих (вчера пъувам за село и 1 3ка пипната тип ГДР (горна диканя радомирско) ме напъва карам нормално с 80 на 4 от там 3 гас на летящ старт
Ми останаха му само габаритите в огледалото така че за голфистите на лука перата аз ше си намера колекор и ше ви сипа (ТУРБО и кулер мазето)Обещавам че намеря ли колектор ще ви наказвам яко !!!!:evil:

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
remaka написа:Да ама нема колектор всичко друго намерих (вчера пъувам за село и 1 3ка пипната тип ГДР (горна диканя радомирско) ме напъва карам нормално с 80 на 4 от там 3 гас на летящ старт![]()
Ми останаха му само габаритите в огледалото така че за голфистите на лука перата аз ше си намера колекор и ше ви сипа (ТУРБО и кулер мазето)Обещавам че намеря ли колектор ще ви наказвам яко !!!!:evil:
![]()
Успех тогава с колектора

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Бате виждаш в темата че съм карал и голф ама преди време а сега тия с гошеревците си мислят че са фанали господ за шлифера и мисли че като има чип и спорен филтър кара на монтоя DODGE-a ЗКУ-тата се сриват безвъзвратно (ЗКУ-зад кормилно устройство)
Remi Performance Garage

hartge написа:Ти сигурно си виждаш добре,ама 325 може да не са разбрали ,че се гоните.Може да ги пробваш и на магистралата някой път с най-чупливото дърво от моторите ТДИ,което караш,там май ти ще останеш точка в огледалата на 325.
Иначе за стикертунинга и за качествата на 316 съм напълно съгласен с теб,ама Е36 325,особено купе си е машина достойна за уважение отвсякъде .
http://www.vbox7.com/play:c1c60c22
Ето едно чупливо, 4 цилиндрово дърво може да се пробваш, пича не отказва, особено на 6 цилиндрови зверове

не се напъвайте толкова има и други коли, брат ми има 320 24в за звука няма да говорим, ама само с глас не става както се казвъше някъде