Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от n316i » 13 Юни 2008, 23:40

Голяма работа къде е било,тази скорост не е малка за този аутобан!!!Тва исках да кажа!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 14 Юни 2008, 1:08

grnka написа:
gecko написа:Сънувало е нещо момчето определено.Ще е много жалко обаче , ако наистина е факт.Аз също съм на 18 , от 4 месеца имам книжка , с по мощна кола съм и пак не съм си позволявал това.Само 1 път на абсолютно прав и идеален път без абсолютно никакви коли.Всичко си е до човека и до самосъзнанието.Жалко , че хората като него са в изобилие и заради това се отнемат невинни , човешки живота.Жалко е и за полицаите , които са подминали всичко това.За жалост това е нашата майка България.Незнам вече какво да кажа...такъв мерак имах да карам преди да взема книжка , а сега вече не искам и да се качвам , но ми се налага.Наистина се замислете като гледате клипчетата от поста по-горе...УЖАС! :( :(

де да бяха всичките българчета като тебе :shock: ...казваш че си на 18 но мнението ти е по-скоро на улегнал човек за което поздравявам родителите ти първо че те възпитаха както трябва и на тебе същото..още веднъж браво! :D :ok: :bowdown:

Благодаря за комплимента , ако мога така да го нарека :D Но всичко си е факт нали ? БОГ ДА НИ ПАЗИ :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 14 Юни 2008, 20:26

Най-интересното е ,че на такива пишлимета мама и тате им купуват колите и книжките ....и те ги смазват със 200 + и после нямат проблем
да се качат на следващата си нова количка и да продължат да карат все така застрашително за останалите участници в движението!
Е тва на това лайненце е трябвало един добър пердах,който няма да реши нищо в краина сметка ....и то защото не е само един !
Просто това е проблем на цялата ни скапана държава ....и именно ,че всеки си прави каквото иска и минава по тънката лайсна ....пак 3 месеца са ти малко....
В интерес на истината и брат ми е колкото тебе има книжка от 5 дена и той ,но поне има акъл в тикванта ....
Дано си прочетеш усраната тема и да ти влеза малко мозък в кухата картуна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 15 Юни 2008, 15:31

Първо, да кажа добър ден!
За 3 дена нямам интернет и какво да видя, 30 нови поста. Е няма да ги изчета всичките, защото са еднакви.
На няколко пъти написах, че това е скорост на магистралата в участъка след МкДоналдс (ПАЗАРДЖИК!)
По повод последния пост. Мама и тате отворко, са ме заебали още от доста малък и живея при настойници, благодаря че се изказа неподготвен! И в интерес на истината от 16 човека на изпита минахме само аз и още едно момче. Всички бяха скъсани. И не мама и тате.. не ми купиха книжката. Разбира се, дай хората имат Е46. Значи са богаташи. Значи той неможе да кара. Значи те са му купили книжката. Преди да взема книжката съм карал достатъчно, че след като я взема, мойте настойници от първия ден, да ми поверяват детето си, да го водя и взимам от детска градина. А когато карам аз те спят спокойно в колата. Това че съм имал от 5 дни книжка незначи че съм некадърен!

@Maverick_VS, благодаря пич, ама нали знаеш трудно се чете, като искаш да си част от тълпата и да не се отделяш от другите защото ще те увикат че си различен. Разбира се всички тук са праведни шофьори и повече от 50 градско не вдигат в това може да сме абсолютно сигурни.
Някъде по долу четох пост, че бих се осрал от страх и т.н
Незнам само от къде ме познава като характер и човек, че да ми кажеш че ще ме е страх. Но човека сигурно ме познава по-добре дори от самия мен.

От цялата работа си взех една поука! Следващия път, като карам така ще съм сам в колата! Предпочитам да ритна камбаната сам. Част от вас все пак ме накараха да се замисля по този въпрос.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 15 Юни 2008, 16:03

sk. написа:Първо, да кажа добър ден!
За 3 дена нямам интернет и какво да видя, 30 нови поста. Е няма да ги изчета всичките, защото са еднакви.
На няколко пъти написах, че това е скорост на магистралата в участъка след МкДоналдс (ПАЗАРДЖИК!)
По повод последния пост. Мама и тате отворко, са ме заебали още от доста малък и живея при настойници, благодаря че се изказа неподготвен! И в интерес на истината от 16 човека на изпита минахме само аз и още едно момче. Всички бяха скъсани. И не мама и тате.. не ми купиха книжката. Разбира се, дай хората имат Е46. Значи са богаташи. Значи той неможе да кара. Значи те са му купили книжката. Преди да взема книжката съм карал достатъчно, че след като я взема, мойте настойници от първия ден, да ми поверяват детето си, да го водя и взимам от детска градина. А когато карам аз те спят спокойно в колата. Това че съм имал от 5 дни книжка незначи че съм некадърен!

@Maverick_VS, благодаря пич, ама нали знаеш трудно се чете, като искаш да си част от тълпата и да не се отделяш от другите защото ще те увикат че си различен. Разбира се всички тук са праведни шофьори и повече от 50 градско не вдигат в това може да сме абсолютно сигурни.
Незнам само от къде ме познава като характер и човек, че да ми кажеш че ще ме е страх. Но човека сигурно ме познава по-добре дори от самия мен.

От цялата работа си взех една поука! Следващия път, като карам така ще съм сам в колата! Предпочитам да ритна камбаната сам. Част от вас все пак ме накараха да се замисля по този въпрос.

не си постъпил правилно!
а за мненията - споко спичат всеки нов :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 15 Юни 2008, 16:45

Снимките които са пускани от катастрофи и нецензурирани са доста ужасявашти но вкарват акъл в главата. :( Караите разумно ако не искате да ви събират на части. :( Колкото до автора на темата дано си е взел поука и се поокроти малко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 15 Юни 2008, 21:40

sk. написа:Първо, да кажа добър ден!

Та ти даже не знаеш как се изкарват парите ,а си седнал да ми се обясняваш .....
Съжелявам ако съм те засегнал ,но ми писна да си отиват млади хора заради такива глупости ....както стана със брата на приятелката ми и просто не издържах да исипя това което мисля .....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 16 Юни 2008, 19:02

Даам вижда се ,че си бая превъзбуден детски гъз :mhihi: Всички сме карали и караме не съвсем по правилата и ограниченията, но ти давал ли си си сметка дали можеш да реагираш адекватно при такива скорости. Едва ли, защото и хора с много по голям стаж от твоя са се трепали. Ма утре дано не четем пак по вестниците " Младеж с БМВ утрепа семейство и избяга" ,и защо си мислиш ,че като си взел смотания изпит и можеш да караш :lol: Такива като теб срамят марката :evil:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Юни 2008, 21:08

И аз съм за!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Юни 2008, 22:20

Добър вечер!
Искам да ви питам, (тъй като съм неопитен шофьор) преди около 2 седмици на път за студенски град в около 12:00 вечерта, минавайки по бул. "Цариградско Шосе" На пътя имаше 5 коли, аз изпреварвам в лявата лента, в този момент зад мен на около 300-400м се светва на дълги светлини и аз се прибирам незабавно, защото знам колко е гадно да ти се пречи някой. В момента в който се прибрах покрай мен профуча Bugatti Veyron със скорост от над 250км/ч. (Според лична преценка), тъй като ме остави като пътен знак посредата на пътя.
Ми ако бях тръгнал да изпреварвам 10 секунди по-късно, какво правехме тогава? Пишем по вестниците, "Дългогодишен шофьор, прави катастрофа и убива 5ма младежи". Това ли? Браво на опитния шофьор! Днес един 40 годишен, щеше да ме вкара в канафката, защото докато се движа успоредно с него в съседната лента, той забравя да ме види, разбира се! И си идва в моята лента, и аз си минавам по глупавия банкет, щото съм неопитен!
Катастрофите стават от неделните шофьори предимно. От такива който не си познават колата и не си гледат шибаните огледала!
И после младите шофьори били виновни!

а бтв, от 13 годишен ми се налага да работя всяко лято като общ работник, така че ми се струва че знам как се изкарват парите. (нз кой пак се изказа неподготвен по темата с личния ми живот)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Мнение от Vlados » 16 Юни 2008, 22:59

sk. написа:На 10 май, тази година взех книжка. Сега съм на 18год. Млад шофьор, несъмнено. 5 дена по-късно, каня 2 момичета на кино, заедно с мен и с един приятел. Казвам им, че съм с 3ката на нашите и те веднага се навиха! Материални кучки! Отиваме ние с моя приятел на срещата, аз преди това съм измил колата на автомивката, изчистил, наточил етс. :D Отиваме при тях и те вместо да ходим на кино, ми викат айде сега да те видим как караш. На мен като ми щракна нещо, както бяхме на хотел Плиска, директно "Цариградско" и "Тракия" с газ до дупка. На отиване имаше трафик и нямах възможност да надувам много. 170-190.
На връщане обаче, се амбицирах. Пуснах хронометъра и скоростомера за средната скорост и газ колкото мога. Никога няма да забравя, думите на едното момиче. "Това е моята песен! Дай газ!". Песента е CocoJombo. И аз настъпвам здраво. Колата е с електрона система за сигурност и аз придобивам смелост в един от завойте. Скоростомера показва 210км/ч вътре в завоя (крайна лява - разбира се). Излизайки на правата, скороста отива към 220км/ч. Всичко ми се струва като на компютърна игра, а те са ми много лесни. Пред мен се появява камион в средната лента и бус зад него. Тръгвам към лявата лента и буса тръгва заедно с мен. Аз разбира се ги настигам прекалено бързо и решавам, че дясната лента е добър вариант. Мястото беше широко, малко след Мк.Доналдс. Имаше 4 ленти. И минавам аз от дясно, забелязвам, че стрелкта минава 220км/ч килва се към 225. И виждам бяла кола паркирала на около 1км, пред мен. Междувременно съм на дълги. Моментално настъпвам спирачките и махам дългите, ама късно чадо....
Спират ме, за изпреварване от дясно. Тоя полицай, като ме извика до колата, директно вади актовете. И като почна да ми се кара... ами тоя от камиона ако бил заспал, ако не ме очаква.. стази скорост. А аз загубих ума и дума.. сдухване от всякъде.. А той продължава да ми се кара... "ти к'во, возиш момичетата и викаш дай да ги убия..." сега ти взимам книжката за 3 месеца... в този момент имах чуството че ще ми удари шамар... и си го заслужавах... В същия момент виждам как излизат девойките от колата и моя приятел и тоя се изкраска по мен... "Махай се! Не искам да ти взимам книжката!" и аз само изцепих "Мерси! Лек ден!" и газ да ме няма! :D
Междувременно неговия колега, застанал с бинокъл, потпрял ръцете на тавана и зяпа.. :D

20 дена по-късно обаче, движейки се в 1:50 през ноща на 01.06. ме спряха едни със 106 при знак 50 и ми взеха книжката :D Шанс...

Пич, аз ако бях на тяхно място щях да пратя приятелите ти да си ходят пеша, а на теб да ти дръпна един хубав бой, след това да ти нарежа книжката и гумите на парчета... На такива "тарикати" като теб трябва да им вземат книжките доживотно и да им забраняват дори да се возят на коли. Като ти се мре, качи се на 20 етаж, викни същите приятели да те гледат и се хвърли от там, поне те ще останат живи...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E70
Детайли за колата: 3.0d "07

Мнение от 7878 » 16 Юни 2008, 23:39

sk. написа:Добър вечер!
Искам да ви питам, (тъй като съм неопитен шофьор) преди около 2 седмици на път за студенски град в около 12:00 вечерта, минавайки по бул. "Цариградско Шосе" На пътя имаше 5 коли, аз изпреварвам в лявата лента, в този момент зад мен на около 300-400м се светва на дълги светлини и аз се прибирам незабавно, защото знам колко е гадно да ти се пречи някой. В момента в който се прибрах покрай мен профуча Bugatti Veyron със скорост от над 250км/ч. (Според лична преценка), тъй като ме остави като пътен знак посредата на пътя.
Ми ако бях тръгнал да изпреварвам 10 секунди по-късно, какво правехме тогава? Пишем по вестниците, "Дългогодишен шофьор, прави катастрофа и убива 5ма младежи". Това ли? Браво на опитния шофьор! Днес един 40 годишен, щеше да ме вкара в канафката, защото докато се движа успоредно с него в съседната лента, той забравя да ме види, разбира се! И си идва в моята лента, и аз си минавам по глупавия банкет, щото съм неопитен!
Катастрофите стават от неделните шофьори предимно. От такива който не си познават колата и не си гледат шибаните огледала!
И после младите шофьори били виновни!

а бтв, от 13 годишен ми се налага да работя всяко лято като общ работник, така че ми се струва че знам как се изкарват парите. (нз кой пак се изказа неподготвен по темата с личния ми живот)

Пич, сравненията ти са неуместни в случая... не оправдавам тоя г.з Вълка като е карал така, но и все пак имай предвид че той има най-голям опит в БГ с бързите коли май :mhihi: , а и шофьорите се делят не на неделни и седмични, а на разумни и глупави... ти засега си към вторите и от теб зависи да станеш разумен шофьор. А разумен е този, който поема рискове, но премерени, защото при шофирането положението "РИСК ГУБИ" коства понякога животи. Опичай си акъла.
Човек се учи, докато е прост!
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 16 Юни 2008, 23:43

Проблема е, че той от 0-250 и от 250-0 ускорява/намаля по бързо отколото ти от 0-60 и 60-0 .. + това никога Вълка не си кара колата бързо, защото охраната му е 10 коли... къде ще се надбягва с тях :) това е било някое негово шоферче :)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 16 Юни 2008, 23:48

тука темите са все за кой как вдигал 280км/ч в тясна уличка в задръстване :) супер смях. Проблема е,че Вейрона дето е профучал с 250 може да убие 20 човека и ще му се размине,само дето на такива като нас ... ще си лежиме като стой та гледай. И не смятам че е голямата гъзария да караш в града с 200 :)
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 16 Юни 2008, 23:57

sieg написа:тука темите са все за кой как вдигал 280км/ч в тясна уличка в задръстване :) супер смях. Проблема е,че Вейрона дето е профучал с 250 може да убие 20 човека и ще му се размине,само дето на такива като нас ... ще си лежиме като стой та гледай. И не смятам че е голямата гъзария да караш в града с 200 :)

Ти не смяташ... и аз не смятам..., ама за някои (дори от тук) е страшно геройство да рискуваш живота на други хора (за тях не говорим - нека си мрат, но сами)... ама да ми падне такъв пикльо (нека да е с БМВ), ще си го ошамаря и нека се оплаква във форума, че друг с БМВ го е "нагрубил"...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории