България
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Само да ви кажа на всичките хлапета, който мечтаете!
Аз съм на 33г., и не съм се спрял да работя от 8-клас. Тогава нямаше фирми както сега и съм работел на пазар"Иван Вазов" в София, работех общ работник в един малък магазин за зеленчуци.
Работил съм почти всичко, от хамал през "бакшиш" до инструктор във фитнес, и сега съм наемател на фитнес клуб.
Ще ви кажа, че никога не съм се отчайвал, винаги съм бил оптимист и, там където съм работил винаги съм се отдавал на работата си.
Но, сега съм направо отчаян, незнам какво да направя, дължа много пари, защото не ми тръгва и това е!
Никога не съм се оплаквал, бачкал съм и съм бачкал! Даже приятели ми казват че съм работохолик.
Вярвайте ми! НЕ ИСКАМ ДА ОСТАВМ ТУК (В БГ) И СЕКУНДА ПОВЕЧЕ!
ОМЕРЗЕН СЪМ ОТ ВСИЧКИ "БАРОВЦИ", НЯМА ТАКИВА ЛИЦЕМЕРИ!
КОГАТО СИ ОПРАВЯ БАКИЙТЕ СИ ВЗИМАМ ДЕЦАТА И ЖЕНАТА, И ЩЕ ИДВАМ САМО ДА ПОМАГАМ НА "НАЩЕ''. А, КОГАТО ТЕ СИ ЗАМИНАТ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ НИКОГА, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм на 33г., и не съм се спрял да работя от 8-клас. Тогава нямаше фирми както сега и съм работел на пазар"Иван Вазов" в София, работех общ работник в един малък магазин за зеленчуци.
Работил съм почти всичко, от хамал през "бакшиш" до инструктор във фитнес, и сега съм наемател на фитнес клуб.
Ще ви кажа, че никога не съм се отчайвал, винаги съм бил оптимист и, там където съм работил винаги съм се отдавал на работата си.
Но, сега съм направо отчаян, незнам какво да направя, дължа много пари, защото не ми тръгва и това е!
Никога не съм се оплаквал, бачкал съм и съм бачкал! Даже приятели ми казват че съм работохолик.
Вярвайте ми! НЕ ИСКАМ ДА ОСТАВМ ТУК (В БГ) И СЕКУНДА ПОВЕЧЕ!
ОМЕРЗЕН СЪМ ОТ ВСИЧКИ "БАРОВЦИ", НЯМА ТАКИВА ЛИЦЕМЕРИ!
КОГАТО СИ ОПРАВЯ БАКИЙТЕ СИ ВЗИМАМ ДЕЦАТА И ЖЕНАТА, И ЩЕ ИДВАМ САМО ДА ПОМАГАМ НА "НАЩЕ''. А, КОГАТО ТЕ СИ ЗАМИНАТ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ НИКОГА, НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не съм тръгнал да се заяждам,нямах предвид че конкретно на тебе ти е такава амбицията,говорех че не е хубаво човек да се задоволява с обидно възнаграждение.не ми отговори все пак за немладите и неспециалистите какво решение предлагаш,още повече че за тях емиграцията е почти невъзможна или недобра идея?Или викаш кво те интересува,мдааа,никой не го интересува,докато на падне на същия к.р,(не е към теб личноCiki написа:Bogat-Beden написа:благодаря за пожеланиятаCiki написа:Това, че за стандарта Ви на живот 1000лв. са жълти стотинки е друга тема,никога не са били жълти стотинки за мен,просто при тея цени не са база за нормален живот,а както ти то4но го каза-оцеляване,ако тва ти е основна амбиция в живота
Амбиция за живота? Спести си идеята да се хапеш за некой друг![]()
Какво за тебе значи нормален живот? колко заплата трябва да получава човек за да води нормален живот?
Щото май не, четеш това което пиша а четеш м/у редовете ....
Специално за теб ще го напиша в червено белкем ти светне лампичката![]()
Дупе знае 2 и 200
Ако случайно незнаеш как да интерпретираш тази поговорка...то не би следвало да коментираш дори в подобна тема

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Bogat-Beden написа:....говорех че не е хубаво човек да се задоволява с обидно възнаграждение.
Хубаво, лошо.....за съжаление това е положението в родната ни страна
Това се предлага тука в България и щем нещем трябва да се съобразим с фактите. Ако не ни изнася или не успеем да се реализираме и да постигнем стандарта за който мечтаем или които според нас би бил задоволителен ....варянти достатъчно за да изберем някои по който да тръгнем....Никъде не е лесно....но е по лесно, организирано и възможно от колкото в БГ
Bogat-Beden написа:не ми отговори все пак за немладите и неспециалистите какво решение предлагаш,още повече че за тях емиграцията е почти невъзможна или недобра идея?Или викаш кво те интересува,мдааа,никой не го интересува,докато на падне на същия к.р,(не е към теб лично) А болните,старите??Пътищата,социалносигурителна,пенсионна,здравна,съдебна система???а с две думи,БГ е тиня,и то не защото такива като мен го казват и "не сме опитали да направим нещо по въпроса",а всички знаем защо...Аз знам защо има хора,които стоят още в БГ,казах го ве4е страхотна природа и климат,РОДНА страна все пак,доста възможности за забавление,кръчми,дискотеки,хубави жени... и т.н.Но идва момент,в който ти писва на к.а и ..
В нормалните страни са помислили по тези въпроси и непрекъснато мислят и се стараят по един или друг начин да подобрят начина на жовот на такива хора... Тук в БГ обаче думата Нормално не се връзва нито на обстановката нито на климата нито на манталитета на Българина.
Това е една пропаднала държава за мен в която цари тотален хаос, безразличие, нехайство и елементаризъм не само по отношение на народопсихологията ни а и манталитет!
Няма оправия в тая държава и аз това отдавна съм го казал....
Която и да е наша съседна държава да вземеш като пример ще видиш, че са много по-добре от нас .....ако не в икономическо отношение то поне в начина на мислене и манталитета.
- Bogat-Beden
-
-
само за последното изре4ение няма да се съглася,шото у Сърбия е плачевна ситуацията,плаши ти се окото,като видиш пътищата и колите им 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:само за последното изре4ение няма да се съглася,шото у Сърбия е плачевна ситуацията,плаши ти се окото,като видиш пътищата и колите им
Ciki написа:.....ако не в икономическо отношение то поне в начина на мислене и манталитета.
Не забравяй, че тази държава преживя война! и въпреки това самите хора като хора са по напред като мислене от нас....Остави икономическия фактор и политическата криза в страната.... това е друга тема която е мн дълга за обсъждане.
А пък темата за колите им е много болна тема по простата причина, че те там имат супер мита за вноса на автомобили пък и те самите са производители на Застава и дали по политически или икономически съображения автомобилния им парк в национален мащаб е плачевен .....факт. Но не мисля, че в БГ малките градове ситуацията се различава кой знае колко в икономическо отношение...
Бе вие добре ли сте бе за какво спорите и спамите темата?
1000 лв за всеки човек са различни, всички сме различни хора точка.
Темата не са казва "Напишете тая държава няма управия"
И слепите могат да видят, че е зле и няма да се оправи всеки само като се оплаква. Ако ще да сте в най-лошото положение пак няма да са оправи с оплакване и мрънкане.
Вземете кажете, предложете нещо стига сте тъпчили на едно място.
Преди да промени светът т.е България променете себе си с нещо простичко като опазване на околната среда или приблизително спазване на пътните закони.
И слепите могат да видят, че е зле и няма да се оправи всеки само като се оплаква. Ако ще да сте в най-лошото положение пак няма да са оправи с оплакване и мрънкане.
Преди да промени светът т.е България променете себе си с нещо простичко като опазване на околната среда или приблизително спазване на пътните закони.
ми 2/3 то професиите взимаш 500лв харчиш 1200лв (подкупи ,кражби и продажби)като цяло не е толкова чак зле кво мислите отиаш в чужбина и там пари по улицата с вила да ги бодеш там бедни нема само вас чакат 2год седех в уса и видех че ниско квалифицирания труд и там не се цени сигурно ще караш корвет като отидеш
къдео и да отидеш изплащаш къща и коли

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Bogat-Beden написа:само за последното изре4ение няма да се съглася,шото у Сърбия е плачевна ситуацията,плаши ти се окото,като видиш пътищата и колите им
Баце незнам какво си видял,ама преди няколко месеца ходих до Италия с кола,та имах възможност да видя Сърбия и пътищата им.
Честно ти казвам,чак се зачудих американците нас ли удариха или сърбите,щото пътищата им са доста по добри от нашите!

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:Бе вие добре ли сте бе за какво спорите и спамите темата?
Стига бе...кво са палиш па ти? Виш, че си дискутираме и бистрим политиката

- Bogat-Beden
-
-
Аз околната среда никога не съм я замърсявал съзнателно или в зна4ими мащаби,пътните закони също,ама ако беше в мен проблема,БГ да е на 6 досегаacer написа:Вземете кажете, предложете нещо стига сте тъпчили на едно място.

За пътищата в сърбия-ти колега си пътувал през Хрватска и Словения,натам си е ок магистралата,тръгни към Хоргош,Унгария и пак ше говорим

acer написа:Бе вие добре ли сте бе за какво спорите и спамите темата?
Ти като най-отворения предложи нещо! Аз съм се променил отдавна, а ти променил ли си се?
Bogat-Beden написа:И нищо няма да ти попречи да вдигнеш България на крака!

Къщата ми е голяма, в нея ще октрия първия ревелюционен съюз, в избата има достатъчно място за оръжията, обаче гранатите трябва да ги държим по настрани от котела че запалят ли се... за жалост в двора има място само за 2-танка, но чух, че съседа има много декари земя така че няма да бъде абсолютно никакъв проблем.

Когато сме готови пу аз ще прегазя царя и компания.

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:Bogat-Beden написа:И нищо няма да ти попречи да вдигнеш България на крака!![]()
.....
![]()
Къщата ми е голяма, в нея ще октрия първия ревелюционен съюз, в избата има достатъчно място за оръжията, обаче гранатите трябва да ги държим по настрани от котела че запалят ли се... за жалост в двора има място само за 2-танка, но чух, че съседа има много декари земя така че няма да бъде абсолютно никакъв проблем.![]()
Когато сме готови пу аз ще прегазя царя и компания.

Ай стига тая тема се изчерпа

Обсъдихме мизерията и лошотията и дадохме да се разбере, че сме недоволни па кой ще да чете боли ме най-горноти диотче на заден леф фар