Как селото попадна в града
Модератори: mitaka7, Общи модератори
ivantchoG написа:svetko написа:... ЦЯЛАТА МЪРША НА ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗСИПА В СОФИЯ ...
Айдеее, поредния "кореняк" се изказа![]()
Я си въведете пак местожителството, ама да го имат само кореняци (3 поколения), а пришълците да плащат тройни такси. Я че си остаИм магарЕтата на Княжево, и пА че сврЪшим работа
. А ако тУрим бариерата на Драгичево?
Яко "комплексна" тема
Ако тУриш бариерата на Драгичево половината Перник че остане безработно народ и че изпука от глад

Overburner - NX написа:svekto от колко дауеко бре ? Апа и ти взе да говориш колко яка е София,а ?
За мен най добре пък си е във ВТ района и по скоро на село.Щото ми е чисто,няма кат,няма гневни съседи
и си се разхождам посред нощ
без да ме е страх от скапани наркози и пияндета.Общо взето си е свободен живота там
.
п.с. Оправих темата
Кво да ти кажа
''Въпрос на вкус казало кучето и си облизало .........''
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
svetko написа:...Ако тУриш бариерата на Драгичево половината Перник че остане безработно народ и че изпука от глад...
А за кореняците си трайкаш, нали

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хумористична тема с висока художествена стойност
Самата основа на спора е корозирана с факта че да се спори град и село,трябва да имаме "град" от едната страна
А София е подобие на жалка пародия на град...меко казано
Аре със здраве 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
Mr.White написа:Еми аз съм 3-то поколение и...? какво променя това?
За теб нищо, но ако 95-те процента от съседите ти (щото ти си капка в морето

Яко "комплексна" тема

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

ivantchoG написа:svetko написа:...Ако тУриш бариерата на Драгичево половината Перник че остане безработно народ и че изпука от глад...
А за кореняците си трайкаш, нали.
За жителството съм 100% за ма кат гледам надали ще стане.
Не съм трето поколение кореняк само второ съм за жалост, ма нищо данъците ще си ги плащам колкото и да ги дигнат.
Да сложат и винетка за центъра и нея ще си я плащам.
Да сложат и винетка за София за пришълците,нищо че кмета на Варна каза че и тои щял да сложи лятото,и кмета на Бургас да сложи и кметовете на Пловдив,В.Търново,Русе и Плевен да сложат пак ще си ги плащам.
И като затегнат прегледите както трябва и въведът изискване за изгоелите газове тогава ще се оправи движението.
А дотогава ''Качило се секо на кола и писка''
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
А дали могат да го разберат? 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
svetko написа:...
Ее, ти си батка и плащач.
A като си толкова ангажиран с проблемите на столицата и столичния трафик що караш камион, който заема място за 2-3 коли, а не мини купър 1.6Д примерно?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
alx написа:ма то е много просто - не вижам защо се палите толкова...
хората дойдоха от селата във големите градове защото няма работа.
а няма работа защото няма канали за изкупуване на продукцията.
няма канали за изкупуване защото за да се реализира печалба трябва да има "икономия от количество" - демек да се произвежа в голямо количество. със една градинка от 20 кола домати няма да стане.
търсене за голямо количество във бг няма защото сме една каруца хора. търсене навънка няма защото си предадохме позициите защото последните 10 години нищо не свършихме. а там битката е нон-стоп. кат си "ноу-шоу" във "нон-стоп" няколко години и си губиш позициите. допълнително европейския съюз ни филтрира защото не сме в час със условията да продаваме във него.
и последно - мързи ни. едно време на село се е работело защото хората не са знаели че може и да не се работи. сега има телевизия. има интернет. и никъде във тях не се указва че със тежък полски труд може да се направят страшни пари.
младите... да не са луди?
ето ви задачката. сега всички дето се тръшкат че града им е наводнен със селяни- да измислят соцялното решението и да го приложат.

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
айде стига толкова и по тази...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
проблема-спора идва от там,че много които идват във Софето не им понася и създават проблеми на себе си и околните- тук съм роден-еми обичам миризмата на асфалт-на бензин-шума хаоса-свикнал съм и да живея в апартамент-защо ги изброявам-живях в едно село до Враца 5м-ми тишината и спокоиствието ме дразнеха-тея животни там също/ебати петлите/ мръсни мърляви дворове/не е нужно да си богат да си го окосиш-ебаси/-мисля,че ако си от село-винаги ще те дърпа на там-а във София,Пловдив-ще се мъчиш-е аз не мога да живея на село-всичко там ме дразни-най вече тишината....