Urban Legends и простотията им!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 12 Мар 2007, 23:38

SuPeR_FLY написа:Какво значение има кой на колко години е а :?: Възрастта изобщо не определя какъв и колко голям ентусиаст си :confused: Познавам и фенчета на по 10-11 години, които са много запалени и кво сега да ги игнорираме и да ги караме да си стоят вкъщи ли :?: :roll: не така момчета :nono: трябва да се толерират по-малките, защото именно те ще продължат това, което сме започнали ние :!: И ако го имате за гордост това така да се гаврите с по-малките това изобщо не говори добре за вас :confused:

А когато малките се помислят за големи...и почнат да карат без книжка...почнат да те псуват по телефона, защото такива, като теб са ги надъхали, какво правим :?: :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от Astra GSi » 12 Мар 2007, 23:38

Всичко може да се визуализира с едно синонимно клипче :idea:
http://vbox7.com/play:dd190f81
Айде 2 :mhihi: - ама първото и музиката му беше хубава :mhihi:
http://vbox7.com/play:73d91175

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 23:45

Turbolan написа:
SuPeR_FLY написа:Какво значение има кой на колко години е а :?: Възрастта изобщо не определя какъв и колко голям ентусиаст си :confused: Познавам и фенчета на по 10-11 години, които са много запалени и кво сега да ги игнорираме и да ги караме да си стоят вкъщи ли :?: :roll: не така момчета :nono: трябва да се толерират по-малките, защото именно те ще продължат това, което сме започнали ние :!: И ако го имате за гордост това така да се гаврите с по-малките това изобщо не говори добре за вас :confused:

А когато малките се помислят за големи...и почнат да карат без книжка...почнат да те псуват по телефона, защото такива, като теб са ги надъхали, какво правим :?: :roll:

всяко нещо си има изключения и можеш да говориш с t0sh колко пъти съм можел да дойда с BMW-то на еко и колко пъти съм дошъл или по правилното е дали изобщо съм дошъл :idea: Прекрасно знам че си има полигони за каране :idea: като не ме познаваш предлагам да не говориш неподготвен ;) А за псуването, ако искаш аз да ти разкача така колата и да ти се смея 3 часа и да събера групичка за цирк пък да видим дали само с псуване ще се отърва :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 12 Мар 2007, 23:51

Ivan Petrov написа:
Turbolan написа:

всяко нещо си има изключения и можеш да говориш с t0sh колко пъти съм можел да дойда с BMW-то на еко и колко пъти съм дошъл или по правилното е дали изобщо съм дошъл :idea: Прекрасно знам че си има полигони за каране :idea: като не ме познаваш предлагам да не говориш неподготвен ;) А за псуването, ако искаш аз да ти разкача така колата и да ти се смея 3 часа и да събера групичка за цирк пък да видим дали само с псуване ще се отърва :idea:

Не визирам само теб. ;) Айде не ми обяснявай да не пускам тука да гледат Ivan_p i Gogo's movie. ;) Въобще да си знаете "превъзбудата е враг номер 1", Ваньо всяко нещо с времето си, след 18 като изкараш книжка, цял живот ще си караш...за да не се повтаря подобна случка, идвай с някой, към който имат респект. ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 12 Мар 2007, 23:52

Turbolan написа:

Това дали кара с или без книжка си е лично негова работа и той си поема отговорността и той ще си плаща актовете, а не ти :idea: Пък и книжката не кара колата :idea: ;) А защо псува :?: На тоя въпрос си отговори, но първо се постави на негово място :idea:

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 12 Мар 2007, 23:55

виж сега, за пореден път ти казвам че съм карал не повече от 50 метра от резиденцията до омв, не съм правил някакви дивотии и тн, а относно момчето което караше, може да не кара най великата кола, но успя да сложи турбо на вартбурга си заради което поне моя респект го спечели, че каза и я направи колата въпреки че можеше да си вземе друга доста по хубава :idea:
незнам, може би в твоите очи респект заслужават само хората с много пари без значение по какъв начин са дошли тия пари и тн... нищо, българина яко го влече лъскавината няма сега кво да се правим че не е така
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 12 Мар 2007, 23:59

Аз мисля, че тука се вихри някъква скрита война между ПЕЖО сектанти и БМВ сектант !!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Или по-точно казано първите нападат НЕчестно втория..........ама съм сигурен, че вие сте сговорна дружина и планинКА ще повдигнете (в случая ПЕЖО сектантите) :D :D

Ся ше ви издам една малка тайна...ПЕЖО клуб си правят всяка неделя среща пред Ал. Невски ама няма да кажа в колко часа за да бъде по-интересно!!!!!!! :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 13 Мар 2007, 0:00

Ivan Petrov написа:виж сега, за пореден път ти казвам че съм карал не повече от 50 метра от резиденцията до омв, не съм правил някакви дивотии и тн, а относно момчето което караше, може да не кара най великата кола, но успя да сложи турбо на вартбурга си заради което поне моя респект го спечели, че каза и я направи колата въпреки че можеше да си вземе друга доста по хубава :idea:

Добре де, ама ти виж и малко миналото...какви си ги вършил...пусни си филмчето да си припомниш...така ще ти е по-лесно, и сега пак караш макара и 50 метра+малко на резиденцията....е променил ли си се :?: :roll: Т'ва е все едно да кажеш, че си спрял цигарите и да пушиш по 2-3 на ден... Относно момчето, което беше с теб, знаем за Вартбурга....да ти направи и Е30ката турбо, тогава и на 3 цилиндъра ще върви. :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShoxXx » 13 Мар 2007, 0:02

Първо плъх такъв ти пиша тук, защото сам пусна темата тук и явно искаш повечко хора да видят що за плъх си и колко пък по-лоши са другите.

Я ми обясни кой точно си ми ти, който ще ме анализира и който ще казва какво съм правил и какво не съм правил. Чул недочул кой ти дава право да казваш пред когото и да е било, че съ направил нещо си? Ти да не си гледал запис от камерите на ОМВ? Знам, че не си, защото си плъх!

Освен всичко твоите мнения и твоите изказвания в повечето случаи са били толерирани и сме си спестявали истинските мнения, именно защото знаем, че си на 12, а и си плъх и не искаме да те комплексираме, ама ти не се усещаш за цялото това нещо и се качваш на главата по едно време. Ние пак търпим, щото знаем, че си малък, ама като почнеш да се*еш яко никой не се кефи някакъв плъх да му се качи на главата и да се*е...

Ти дори и не уважаваш, че ти викам плъх, а не мишок! И знаеш ли защо ти казвам така?
Казвам ти така, защото си форумен плъх и представяш нещата само от едната им страна на хората в този форум като очакваш теда те подкрепят, а в очите и една дума не казваш. По форумите явно ти е силата и по локумите, затова си форумен плъх!

Пресичай на другия тротоар като ме виждаш и си реставрирай хейтмобилите...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShoxXx » 13 Мар 2007, 0:05

Велко написа:Аз мисля, че тука се вихри някъква скрита война между ПЕЖО сектанти и БМВ сектант !!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Или по-точно казано първите нападат НЕчестно втория..........ама съм сигурен, че вие сте сговорна дружина и планинКА ще повдигнете (в случая ПЕЖО сектантите) :D :D

Ся ше ви издам една малка тайна...ПЕЖО клуб си правят всяка неделя среща пред Ал. Невски ама няма да кажа в колко часа за да бъде по-интересно!!!!!!! :mhihi: :mhihi:

А ти дето едно мерси не каза днес не мисля да те коментирам, щото Пежото те закара да си купиш маркуч за кофата! И като не си бил някъде недей да коментираш, въпреки, че знам как обичаш да си на всяка маджа мерудия!

Аватар

Мнение от mafia » 13 Мар 2007, 0:06

SuPeR_FLY написа:Това дали кара с или без книжка си е лично негова работа и той си поема отговорността и той ще си плаща актовете, а не ти :idea: Пък и книжката не кара колата :idea: ;)

Дотука си траех - ама тука ще те контрирам директно ;) :idea: Защото следкато се удари някой малолетен в тебе...веднага проблема от негов става автоматично твой ;) А ако недай си боже претрепа някой :arrow: проблема вече от само твой и негов - става и на тия дето са му купили колите (в случая...едва ли е самия той) Тука ще ме контрираш , че всичко може да се случи и тва са рядкости и едва ли ще се случат...ДА ама НЕ преди години от един такъв случай с превъзбуден младеж без книжка...за една бройка една млада жена бременна в 8-мия месец щеше да роди детето си предсрочно на асвалта на същото това ОМВ , а още по-лошото е , че същото това дете можеше никога през живота си да не види баща си...защото същия онзи превъзбуден младеж с с много бърз и яростен автомобил , благодарение на многото си шофьорски опит и невероятната си увереност да се състезава на околовръстното , подхлъзна в прахта покрай островчето , мина на по-малко от сантиметър от тялото на съпруга на бременната жена , удари му крака и спря в колата му :idea: Излезе с насрана физиономия и се опита да мутрее и да подкупва , да не викат полиция (общо взето същия начин по който всеки малолетен шофьор "носи отговорност" над постъпките си) - да но живота не се купува...така , че още ли мислиш , че проблема си е лично негов дали кара с или без книжка :?: :?: :?:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 13 Мар 2007, 0:07

що не спомена нищо за случката, нещо да се защитиш ала бала щот до колкот знам и ти си изпускал предната гума :idea: Правиш ми на въпрос че съм те бил анализирал, значи аз за тва дет го направихте с колата ми трябва атомна бомба да ви пусна!? :?:
Изображение

Скрапчо
Аватар

Мнение от Ivan Petrov » 13 Мар 2007, 0:11

mafia написа:
SuPeR_FLY написа:Това дали кара с или без книжка си е лично негова работа и той си поема отговорността и той ще си плаща актовете, а не ти :idea: Пък и книжката не кара колата :idea: ;)

Дотука си траех - ама тука ще те контрирам директно ;) :idea: Защото следкато се удари някой малолетен в тебе...веднага проблема от негов става автоматично твой ;) А ако недай си боже претрепа някой :arrow: проблема вече от само твой и негов - става и на тия дето са му купили колите (в случая...едва ли е самия той) Тука ще ме контрираш , че всичко може да се случи и тва са рядкости и едва ли ще се случат...ДА ама НЕ преди години от един такъв случай с превъзбуден младеж без книжка...за една бройка една млада жена бременна в 8-мия месец щеше да роди детето си предсрочно на асвалта на същото това ОМВ , а още по-лошото е , че същото това дете можеше никога през живота си да не види баща си...защото същия онзи превъзбуден младеж с с много бърз и яростен автомобил , благодарение на многото си шофьорски опит и невероятната си увереност да се състезава на околовръстното , подхлъзна в прахта покрай островчето , мина на по-малко от сантиметър от тялото на съпруга на бременната жена , удари му крака и спря в колата му :idea: Излезе с насрана физиономия и се опита да мутрее и да подкупва , да не викат полиция (общо взето същия начин по който всеки малолетен шофьор "носи отговорност" над постъпките си) - да но живота не се купува...така , че още ли мислиш , че проблема си е лично негов дали кара с или без книжка :?: :?: :?:

иската съм си я купил абсолютно сам за разлика от някой хора, в тва можеш да си сигурен ;) За карането без книжка те подкрепям ама като тръгна да върта колата и да се права на реисър тогава ме съди щото съвсем цивилизовано докарах колата :idea: Що не спомена оямата и тн колко пъти са ми предлагали гонки и колко пъти съм отказвал :?:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 13 Мар 2007, 0:13

mafia тук си напълно прав и няма да споря, ама за 50 метра каране нищо не е случило ;) Повече не мисля да пиша по темата, тея неща не са за форумите, а трябва да се разберете лично и трябваше отдавна да се заключи :idea: 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Turbolan » 13 Мар 2007, 0:14

SuPeR_FLY написа:
Turbolan написа:

Това дали кара с или без книжка си е лично негова работа и той си поема отговорността и той ще си плаща актовете, а не ти :idea: Пък и книжката не кара колата :idea: ;) А защо псува :?: На тоя въпрос си отговори, но първо се постави на негово място :idea:

Ама наистина ли расъждаваш така :?: :roll: Актовете в случая са най-малкия проблем който може да стане...а за псуването, не визирам само конкретния случай...има много надъхани тийнове. Прочети 5-6 пъти постна на mafia , пък дано ти въздейства...

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории