Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
момчета и момичета, аз отскоро притежавам БМВ:) но това е една от колите,които най-много ме кефят, и купето е супер като дизайн, и мотора е един малък самолет:) това просто не е кола, то е БМВ, и не смятам че някой комплексиран пубертет ще ни докаже, че голфа или ладичката му върви повече от нашите "пътни хулигани", щото когато БМВ са правели автомобили Голфа е бил само бледа утопия на инжинерите на фолксваген:) другото което е, че аз никакво внимание не обръщам на такива пътни селяни:) просто ги оставям да си амортизират количките, които мама или тати са им купили за аборигенската:) друг е вече въпроса ако пичовете са работили, за да изкарат пари за дадена колица, щото аз карах москвич и бачках яко за да събера пари за БМВ:) но тая кола съм я купил с резултата на собствения си труд и никой комплексар не може да ми докаже 4е мойта Е21, която е на 20+ години е по-лоша от голф2ка или 3ка;) това е мое мнение:)защото който си е купил колата от собствената си заплата, умее да цени колата си и да я пази, а на да се изцепва с нея на пътя:)евала на пичовете,които сами са си купили колите:) който го кефят голфовете, да си ги кара, ама чак пък да си избива комплексарщините на нас-шофьорите на БМВ...за мен си е селяния:)независимо дали живееш в града или в селото...да си избиваш комплексите на другите е чиста проба селяния;) чао засега;)икономична и безаварийна;)
evans написа:Е незнам мен всяка сутрин ме возят до универстиета с 111-ка ,машината е тип лимонизна,меко вози,на 190-ка само веднъж съм се качвал,но моя модел е по-добър и много здравabdulcho написа::OT: ама да Ви кажа 190 е най най най анти мерцедес!!!
ама си прав де - то по- елитно си е да се возиш на 111 отколкото на 190

а, и още нещо - WV превод - народна кола:)
сладко, а?

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
Брато,кво ме занимаваш с глупости,та чак ми превеждаш какво означава wvabdulcho написа:evans написа:Е незнам мен всяка сутрин ме возят до универстиета с 111-ка ,машината е тип лимонизна,меко вози,на 190-ка само веднъж съм се качвал,но моя модел е по-добър и много здравabdulcho написа::OT: ама да Ви кажа 190 е най най най анти мерцедес!!!
ама си прав де - то по- елитно си е да се возиш на 111 отколкото на 190...
а, и още нещо - WV превод - народна кола:)
сладко, а?

- pantata
- младши ентусиаст
-
И не само тва ми си и джигит от класа(запомни последното)evans написа:Курвите му се лепятboost написа:abdulcho написа:а, и още нещо - WV превод - народна кола:)
сладко, а?
Ти да не си мислиш че като караш бмв и си нещо повече????![]()
![]()

Истината е,че простия човек,като се качи на хубава кола(но най-вече на BMW)е вече в по-малка степен прост и в по-голяма надменен,завистлив и твърдоглав!Ако някой от вас си мисли,че като кара баварец е на върха на хранителната верига и всички останали на пътя са нищожества,то значи има сериозни проблеми с главата и единственото решение е нейната ампутация!:evil:
ВСЕКИ има право да бъде на пътя-от стареца с магарешка каручка,дошъл в града да продава грънци,до п*д*раса с corvette C6(:mhihi:),решил да демонстрира какви пари се изкарват от свирки!!!
Жалко е,че има такива новоизлюпени "царе на пътя" които си мислят,че на тях принадлежи абсолютното право да раздават собствено правосъдие и да се присмиват на онези с по-скромни възможности от тях!Искрено се надявам да обидя много от вас,но и да ви накарам да се замислите следващия път,когато някое по-голямо говедо от вас,с по-хубава и мощна кола,ви смаже самочувствието на пътя!(Да видим тогава дали някой ще пусне тема "Как един ОПЕЛ ме направи смешен...")
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
pantata-1234 написа:И не само тва ми си и джигит от класа(запомни последното)evans написа:Курвите му се лепятboost написа:abdulcho написа:а, и още нещо - WV превод - народна кола:)
сладко, а?
Ти да не си мислиш че като караш бмв и си нещо повече????![]()
![]()
е-ати хорота - не е истина

Трабва да има линч - видно е:)
4akala написа::wtf:
Истината е,че простия човек,като се качи на хубава кола(но най-вече на BMW)е вече в по-малка степен прост и в по-голяма надменен,завистлив и твърдоглав!Ако някой от вас си мисли,че като кара баварец е на върха на хранителната верига и всички останали на пътя са нищожества,то значи има сериозни проблеми с главата и единственото решение е нейната ампутация!:evil:
ВСЕКИ има право да бъде на пътя-от стареца с магарешка каручка,дошъл в града да продава грънци,до п*д*раса с corvette C6(:mhihi:),решил да демонстрира какви пари се изкарват от свирки!!!
Жалко е,че има такива новоизлюпени "царе на пътя" които си мислят,че на тях принадлежи абсолютното право да раздават собствено правосъдие и да се присмиват на онези с по-скромни възможности от тях!Искрено се надявам да обидя много от вас,но и да ви накарам да се замислите следващия път,когато някое по-голямо говедо от вас,с по-хубава и мощна кола,ви смаже самочувствието на пътя!(Да видим тогава дали някой ще пусне тема "Как един ОПЕЛ ме направи смешен...")

Макар сюжета да е малко изтъркан и да сме го наблюдавали в телевизионната новела " робинята Изаура"...
Гледай какво брато, не ми е на мене работа да те уча за разни неща в живота но има едно правило което гласи - "по силният печели" - това само мога да кажа!
На мен пък не ми понясат скромни хленчести хорица...
И още веднъж и на теб ще кажа както на 100 чаовека в тази тема преди - преди да се наемеш да обсъждаш чети внимателно...
4akala написа:Явно си се припознал в образа на свиркаджията
P.S.какво точно спечели,като подмина момчето с Голфа,че и аз съм си харесал една Дачия,тука пред блока?!
не четеш... не четеш... прочети пак!
А ти ако искаш подминавай всчки спрели коли в София, само спазвай благоприличен тон.
В какво си силен???abdulcho написа:4akala написа::wtf:
това беше най- най- най- прочувственото нещо което съм чел някога!!!
Макар сюжета да е малко изтъркан и да сме го наблюдавали в телевизионната новела " робинята Изаура"...
Гледай какво брато, не ми е на мене работа да те уча за разни неща в живота но има едно правило което гласи - "по силният печели" - това само мога да кажа!
На мен пък не ми понясат скромни хленчести хорица...
И още веднъж и на теб ще кажа както на 100 чаовека в тази тема преди - преди да се наемеш да обсъждаш чети внимателно...