Впечатления
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Dimo написа: ...
бате, Лекс-а също е пешеходец, Петко машинката е адски уважаван в наща компания, преди въобще да има кола ( още като беше на 16 и нямаше книжка, беше неразделна част от нас ) а Мето Плешивата свиня кара трабант:) това кой каква кола кара няма кой знае какво значение сред нас, така че не е аргумент;)

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
бам-бам, ти от софия ли си, че мене ми се струва, че се държиш точно като тези, за които говориш
шокиран съм, че ги пишеш тия работи, харабия. Това са си лично мои впечатления
В смисъл- за мене са си, ама са точно такива. Как стана това:shock:
ти така, като цяла нощ четеш форума преди лягане, си придобил поведение, присъщо на тези, за които пишеш
Сигурно е готино да си лимон
Иначе нямам нищо против тебе, де, това са си само мой лични наблюдения 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Ей изпокарахте се нещо, спокойно
не може всичките да се харесваме

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Иво написа:Спокойно ние си се караме във всяка тема
Като се загледаш е точно така

Legends may sleep...but they never die!
- Иво
- шПерко
-
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Ей да му се не види...
фанахте ебати малоумната сръдня...да не сме в 1ви клас на първия учебен ден та да се срамуваме...аз когато отидох за първи път на сбирка бях на 18,не знаех въобще за кво става въпрос видех БМВ с човек който ме гледаше като изтребител от колата си щото пристигнах с Мазда от времето на Хитлер и отидох и му казах: " вие...такова от БМВ форума ли сте щото и аз съм фен ... ".Ти представяш ли си ме???
А сега кво,повечето нови доведени от тоя,доведени от оня,писали с некой на ЛС или айсикю и се разбрали той да ги запознае и идват на готово,а и повечето имат създадено някво мнение в другите по форумите и само трябва да кажат "АЗ съм ваща леля" и готово...ма естествено че Дум ДУм като нон стоп храни нема да го приемат готино и да му кажат : " еиййй верно ли ти си Бам Бам,ти си ебати пича".
фанахте ебати малоумната сръдня...да не сме в 1ви клас на първия учебен ден та да се срамуваме...аз когато отидох за първи път на сбирка бях на 18,не знаех въобще за кво става въпрос видех БМВ с човек който ме гледаше като изтребител от колата си щото пристигнах с Мазда от времето на Хитлер и отидох и му казах: " вие...такова от БМВ форума ли сте щото и аз съм фен ... ".Ти представяш ли си ме???
А сега кво,повечето нови доведени от тоя,доведени от оня,писали с некой на ЛС или айсикю и се разбрали той да ги запознае и идват на готово,а и повечето имат създадено някво мнение в другите по форумите и само трябва да кажат "АЗ съм ваща леля" и готово...ма естествено че Дум ДУм като нон стоп храни нема да го приемат готино и да му кажат : " еиййй верно ли ти си Бам Бам,ти си ебати пича".
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Impasse написа:за Явор за пореден път правилата не важаха естествено,както и за някои непалещи коли,да не говорим за спазване на някаква програма!А,бе,тоз алкохол...чак и на мен зле ми влияе!Айййй,.....
Мен ли имаш предвид?
- Иво
- шПерко
-
DrivinGGoD написа:ма естествено че Дум ДУм като нон стоп храни нема да го приемат готино и да му кажат : " еиййй верно ли ти си Бам Бам,ти си ебати пича".
Именно!

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Относно спора между Сони и Драйвърите мнението ми е че е станало недуразумение, коментарите са излезли от някъде друга приятелката на Сони си е помислила че са ги казали Драйвърите и тук се получи караницата а от нея просто няма смисъл, повечето хора тук се познаваме и уважаваме и е безмислено за дребни неща да си разваляме отношенията и да се делим на лагери...
Бам Бам ли си тъп тъп ли си не те знам къв си, за последно ще ти кажа няколко неща. Първо никой не е длъжен да се запознава с тебе, ако си имал желание да се запознаеш с някой да беше отишъл при него ти, второ като не си се е сетил да си запази места то отново никой не ти е длъжен да се смества и да ти прави място особено след като всички са ти чели помиите във форума и недей да гледаш МадПетьо и брат му затова че са направили място на Сони защото той го заслужава и не храни всичко живо във форума и не си избива дребните комплекси като теб. Относно темата която написа Косата за това което ни се случи след събора идеята изобщо не беше да се бием в гърдите (който ни познава знае това) а да дадем някакъв пример и да подтикнем хората към малко човещина. Е на тебе са ти прекалено сложни тия думи и мисли ама се някога ще ги схванеш. Също така явно ти се струва равносилно да спасим човешки живот и да ти направим място на масата в ресторанта ама аз предпочитам да спася човек от колкото дори да си натискам копчетата по клавиатурата заради теб. И последно и аз като Наско и 30 места да имах нямаше да ти отстъпя и 1....
П.С. Предопредих те да не ми даваш оценки що за стока съм....
Бам Бам ли си тъп тъп ли си не те знам къв си, за последно ще ти кажа няколко неща. Първо никой не е длъжен да се запознава с тебе, ако си имал желание да се запознаеш с някой да беше отишъл при него ти, второ като не си се е сетил да си запази места то отново никой не ти е длъжен да се смества и да ти прави място особено след като всички са ти чели помиите във форума и недей да гледаш МадПетьо и брат му затова че са направили място на Сони защото той го заслужава и не храни всичко живо във форума и не си избива дребните комплекси като теб. Относно темата която написа Косата за това което ни се случи след събора идеята изобщо не беше да се бием в гърдите (който ни познава знае това) а да дадем някакъв пример и да подтикнем хората към малко човещина. Е на тебе са ти прекалено сложни тия думи и мисли ама се някога ще ги схванеш. Също така явно ти се струва равносилно да спасим човешки живот и да ти направим място на масата в ресторанта ама аз предпочитам да спася човек от колкото дори да си натискам копчетата по клавиатурата заради теб. И последно и аз като Наско и 30 места да имах нямаше да ти отстъпя и 1....
П.С. Предопредих те да не ми даваш оценки що за стока съм....
Последна промяна I.Voykov на 10 Май 2006, 23:16, променена общо 2 пъти

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Айде и поредната (провинционална) жертва падна
както е тръгнало в най скоро време форума може да се преиминува на;
www.bmwpower-Sf.net
като ви чета караниците въобще не съжалявам,че предпочетох планинския въздух,крехко агнешко и студена биричка в компанията на е46 ///М3-пък като гледам снимките май не мога да видя по голяма точилка от тази

както е тръгнало в най скоро време форума може да се преиминува на;
www.bmwpower-Sf.net

като ви чета караниците въобще не съжалявам,че предпочетох планинския въздух,крехко агнешко и студена биричка в компанията на е46 ///М3-пък като гледам снимките май не мога да видя по голяма точилка от тази

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.......
Уникалната.......аааааааа..най-уникална КОЛА!!!!!!!!!!!
ЕВАЛА АДАШ!
ЕВАЛА АДАШ!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!