Властелина На Дизела взе поредната си жертва :)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Re: Властелина На Дизела взе поредната си жертва :)

Мнение от nakoone » 01 Окт 2010, 12:19

Alexi написа:разбира се че съм писал и като съм падал .. но темите ми са стари от 2003-2005г ,ти си бил предучилищна :mhihi:........ :

Ако това е за мен,то ще трябва да те черпя. :bchug: :mhihi: :mhihi:
Хубаво си ме подмладил. :mrgreen:
Не съм ти чел темите понеже-2003 не можех да чета. :mhihi:
Поне си презнаваш че си падал. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Мнение от e39 FEN » 02 Окт 2010, 1:42

И за пореден път се показахме като секта която не иска и да чува за други марки коли....
Кво му е лошото на форда, мен пък ми харесва, са че не е от класа на бмв не е но пък си е добра кола а и точно този варянт си върви и то доста

Колеги, всеки кара каквото му харесва и каквото може да си позволииии, стига с тая храна, фордове били, тойоти били, чак срам ме хваща като знам че и аз съм фен на марката, после защо се носи такава слава на БМВ и бмв-истите в България... сами си отговорете...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 03 Окт 2010, 10:30

властелина на дизела вдигнал 180 кмч... егати властелина :mhihi:

и дръпнал лилава E30-ка... егати E30-ката :mhihi:

Alexi кани SKISA на дуел :bang:

голеем смеех... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 03 Окт 2010, 12:39

...
Последна промяна Milcho на 03 Окт 2010, 23:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 03 Окт 2010, 13:35

Абе я вие се осъзнайте малко! :kuku: Какво очаквате!?! Пускате в БМВ-форум как некаква кола, от друга марка бие кола от марката, ма незнайно каква! И темата е написана за заяждане, едва ли е реална, съвсем случайно човека се дръпнал с лилаво е30, че те се прескачат тия лилавите :lol: Ае пробвайте същата схема в некой друг форум, да видиме какво ще стане :mhihi: Аз не съм влезнал в тоя форум да се радвам на Мондеота, Аудита и други кошници, има си други форуми за целта!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Мнение от e39 FEN » 03 Окт 2010, 15:14

Ми според тебе като е с цел заяждане, ми оставете го да се заяжда, защо му скачате веднага, смешно е, от страни изглежда все едно се избиват комплекси на поразия, незнайно защо. Има една приказка - "убий глупака с мълчание" ( да не се убижда автора, само пример давам за колегата според който автора се заяжда)

Още един пример колега: когато кажеш на някого че колата ти е по бърза от неговата и той почне да се тръшка и нервира, и ти дава примери от рода на : ее да ама еди коя си е по бърза от твоята.. въпрос, няма ли да ти направи кеф че ти се дразни, ще ти направи разбира се, така и сега вие правите кеф на автора при положение че той се заяжда както повечето мислят...

И да, в другите форуми ще се получи същото, ми щот хората са един дол дренки за тва, всеки се убижда че друг е "накърнил" марката на която той е ПРОСТО фен и кара кола с такава марка. На мен пък ми ДРЕМЕ че някой не харесва БМВ, че убижда БМВ, че кара по бърза кола от БМВ, ми НЕ МИ ПУКА.. Аз харесвам тази марка, другите могат да си харесват и карат квото си искат, могат и да говорят квото си искат, свобода на словото??? Или в БМВ форума все още сме в социализма?
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 03 Окт 2010, 15:45

@ndro написа:властелина на дизела вдигнал 180 кмч... егати властелина :mhihi:

и дръпнал лилава E30-ка... егати E30-ката :mhihi:

Alexi кани SKISA на дуел :bang:

голеем смеех... :mhihi:

ма аз отговорих за дуела. нема да ида с Е30ката ,щото се едно участваме в различни състезания....ще дойда с големия бензинов кораб и пак ще му нашляпам дизеловото недоразумение....

а иначе за марките....! аз освен БМВ харесвам адски много и Сузуки,ма Булевард ,както и Порше и Ферарари.... нещо останалите марки малко не ме влекат.
и не! аз не се дразня. просто смятам ,че разказаното не показва нищо ,не дава реална представа за нещата и не е меродавно. само това. иначе много добре знам ,че мойта 5ца е по-убава от едно мондео или авенсис-комби. мене за тва жокер ми не трее...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 03 Окт 2010, 19:43

пхахаха направили ме на нищо .. кой .. аз още в началото писах че не искам разни пишлемета регнали се тука преди 3-4 месеца ,я карали БМВ я не да ми пишат в темата ама не слушат ... аз съм по голям БМВ фен от всички вас новорегистрираните лапенца ... карал съм БМВ 10 години почти ,къде съм аз къде сте вие ? пътувам много и имам нужда от нова кола а нямам пари за ново БМВ за това карам кола от друга марка но темата не беше за заяждане ама като сте комплексирани и се заядохте .. Скица .. ти си в друга графа ... Е60 с 200 коня струващо близо 50 бона не е лъжица за моята уста то е ясно .. ,кво се напичаш и ти не знам .. може би щото отскоро имаш и ти Е30 и изведнъж стана голям фен на Е30 .. прекален светец и Богу не е драг ! айде със здраве ! катинара !

Аватар

Мнение от SKISA » 03 Окт 2010, 20:32

я па чак и катинара.....!!
на мене ми се пише.
е60ката ми я продавам за 28 бона! ако искаш земи я. не е 50.
отскоро имам "новото" си Е30 иначе Е30 съм имал преди 20г. та некакси не ми е за пръв път ,а се намесих в разискването ,щото написаното просто не показва нищо. се едно да напишеш -мноо са тъпи бензинките -задминах една зелена!! ма ква зелена ,що зелена,къв мотор.....нема значение! просто си задминал една Е30ка. тва нищо не показва нито за Е30ките ,нито за бензиновите, нито за дизеловите коли.......
къде си ти ,Боже ,къде сме ние - светците.....!!!!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 03 Окт 2010, 22:15

Чичкаа, не се дърви на печките! :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 04 Окт 2010, 0:21

Alexi написа:...но темата не беше за заяждане ама като сте комплексирани и се заядохте ...

на мен темата ми хареса. стана гот, посмяхме се, поразпалиха се страстите...

но защо всъщност я написа и то с това крещящо за една съвсем обикновена случка заглавие?

ако е било, за да разпалиш безмисления спор "бензин срещу дизел (и то на различна от BMW марка)" наистина успя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 04 Окт 2010, 2:00

...а една електрическа количка за голф ви изпревари с 350 на дрифт.....
То па страшната страхотна история дето станала.Ясно е че дизелите не са това което бяха,ма е ясно и че има лилави :shock: Е30ки 1,6 на газ :mhihi: дето да падат от дизелите.
Изображение Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Окт 2010, 7:24

и други лилави ,да не кажа виолетови Е30ки ,които наказват повечето печки.

Zagy написа:Чичкаа, не се дърви на печките! :mhihi:

чичин....! поглеждаш си кво караш,след тва се сещаш ората кво карат и отиваш да ревеш в ъгъла.... 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 04 Окт 2010, 8:17

баце гледам я стягаш Е30ката ,да вземеш и един мощен бинокъл да си купиш и да го сложиш в жабката за всеки случай :mhihi: че нали знаеш винаги има по бърза кола от твоята :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 04 Окт 2010, 8:44

Alexi написа:баце гледам я стягаш Е30ката ,да вземеш и един мощен бинокъл да си купиш и да го сложиш в жабката за всеки случай :mhihi: че нали знаеш винаги има по бърза кола от твоята :mhihi:

има,има....! но нема да е твоята... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории