Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Случки на пътя
SKISA написа:тия па мноу обидчиви.....!!!
заобикалям пловдив откъм хасково и минавам на моста над магистралата! от далече ми светнаха за куки,антирадара работи ма си трае,намалявам чинно,гледам на слизането синьо-бялото БМВ...! и наближавам аз и ...земи таа палка! спирам!.....:
-добър диьен!
-добър ден!
-знайти ли за какво ви спирами!?
-не. не знам!
-долу прьиеди моста задминахтьие!!
викам:
-не съм задминал,коли излизаха от път без предимство и се показаха и просто ги заобиколих!
-ньие! задминахти!
-ма не съм задминавал,заобиколих им носовете ,щото се беха подали.
-ако карахтьие бавно щяхтьие да можитье да намалитиье!
-ма що да намалям -аз съм на път с предимство!?
-ън како ми са праити ,чье ние разбирати!?!?илати сига да видим како ша праим...!!!
отиам аз и виждам ,че нема да се размине и викам:
-дайте да почерпа и да бягам!
-ма нидейти така.... !
-е аре са ! да остаа да се почерпите и да бягам!
........
-върви ли туй!?!? и сочи тюрана.
-тцъ! не върви! вашто по-върви! и соча 330-ката Х-ова!
бъркам аз да остаа ,ма нъцки! само 2х2лв -останалото по 50 и по 100! викам-баси! ...ма сгънах 4те лв и ги мушнах у вратата ,оня ми даде документите и тръгвам към турандота....! и в тоа момент се оказва ,че чингьето много бързо е развило фунийката и е видяло омразните 2х2 и излита от баварката и дотичва в слонски тръс и вика:
-чакайти!
чакам аз.....
-взимьети си парити и си купьиети кафие!
зимам аз,врътвам се и си се качвам в турандота и чао.....!
обидих ги един вид ,ма кво да напраа като нямах дребни.....!
та да знаете ,че на 4лв не кълват ,ма и акт немаше! а се бех приготвил с айфончето ако почне разправия да напраа едно прекрасно клипче за господари на ефира.......и те така!
Първо на първо, не предъздаваш правилно пловдивския диалект

И за да не остана голословен към третата тема от поста ти, а именно 4те лв, аз кво да направя, че ние пловдивчаните, не сме толкова гладни като софийските куки примерно и са ще се обоснова с моята случка на пътя

Завивам на десен завой на ктъстовището на УНСС идвайки от Дианабад(Юнионауто) и на дясно към студентси. Минавам на зелено и в момента, в който вече почти съм направил завоя светва жилто, просто тряяше да имам спирачките на анимационен герой за да можех да спра и пак щях да остана в кръстовището, абе дет се вика бях си в правото. Да ама на заоя дебне една гладна кука от софийското РПУ в студнтски и прас палката. Документи там така и така и ме пита "знаете ли за кво Ви спирам ?" викам нали нееам представа, оня вика "минахте на червено" ииии аз е така

Та така..... аз кво да направа че майнишките полицаи не са толкова гладни като софийските

- Marmotinio
- Потребител
-
страшни образи има в този форум.
Варненскте калвът на турски локум и кутия сухи пасти балкан да знайте, ако сте на зор 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Скоро ми се случи следното нещо: карам си аз, на един легнал полицай спирам, пропускам пешаходците, и един от тях ми направи
. И това ме накара да се замисля какъв навик е на българина да не спира на пешаходните пътеки, дори когато преди тях има легнали полицаи. Веднъж съм бил в чужбина (Атина), и там направо се изумих: стъпи ли някой на платното, целия трафик спира. Написах това като послание към всички колеги: нека пропускаме пешаходците, защото да не забравяме, че преди да вземем коли и ние сме ходили пеш, а и все още се случва понякога.

- Marmotinio
- Потребител
-
ако пропуснеш пешеходец, ще го прегази някой испреварващ те в насрещното.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
елате да си видите скоростта....!
са кво праиме!?
ми ше почерпа.
е ма не става-записва се...
е вие знаете там как.
духайте!
духнах.
0,00!
е ми не съм пил!
е да ма караш бързичко...
е така е ,ма малко!
за къде бързаш!
за в къщи!
ми не може да се трие радара!то и дрегера не може!
може,може...! имам същия в багажника!
да бе същия....!
е същия е ,ма не е сив-черен е!
бе тва не е обикновен дрегер!
е знам и моя не е !
ма тоя струва 3800!
е моя е по-евтин, щото ни дадоха отстъпка!
е хуу ,ма за радара кво ще праиме!?!?
ми ше почерпа!
нямаш ли някой познат в кат и да напишеме малко актче и ше си го оправиш!
нямам!
чакай да звъннеме на шефа....!
......звъни!ало...началник! тука едно момче-свестно момче... :бахаха: с малко е надвишило! да идваме ли!?!? ма на бариерата ли!? е до 15мин може да сме при тебе!! добре да го оставиме ли!? добре! да не земе да се похвалиш са некъде!?!?
нема бе...! /само във форума!/
добре,остави квото ти е на душа!
в тва време светлините на рампата загасват в нивата под моста на ситняково ,едни 10лв сменят своят собственик и лампите отново светват!
айде и карай по-полека! весело посрещане!
лека работа и на вас! весело и на вас.....
всъщност ако театъра беше поне още 10мин по-дълаг абсолютно щеше да си заслужава билетите от 10лв ....
са кво праиме!?
ми ше почерпа.
е вие знаете там как.
духайте!
духнах.
0,00!
е ми не съм пил!
е така е ,ма малко!
за къде бързаш!
за в къщи!
да бе същия....!
е знам и моя не е !
ма тоя струва 3800!
ми ше почерпа!
нямам!
......звъни!ало...началник! тука едно момче-свестно момче... :бахаха: с малко е надвишило! да идваме ли!?!? ма на бариерата ли!? е до 15мин може да сме при тебе!! добре да го оставиме ли!? добре! да не земе да се похвалиш са некъде!?!?
в тва време светлините на рампата загасват в нивата под моста на ситняково ,едни 10лв сменят своят собственик и лампите отново светват!
всъщност ако театъра беше поне още 10мин по-дълаг абсолютно щеше да си заслужава билетите от 10лв ....
- JIVONOZAVAR
- Потребител
-
Само да ги похваля момчетата де с фуражките от СЛИВЕН.
Пътувам от Бургас за Ловеч сутринта към 10.00 и на околовръстното на Сливен леееко съм се разсеял и нищо че съм минавал от там еди колко си стотин пъти ги виждам в далечината и веднага отгоре на спирачките ама къснооо.И се почва добър ден , ала бала елате до колата да видите и кво да гледам еми не съм много отгоре при ограничение 90 съм карал със 137 км и там се почва нали със заплахите за лишавания актове и.т.н ама между другото и ме питат какава е тази боя на колата , колко коня е и такива глупости и аз си викам щом ме питат такива неща работата е ясна ще ми мине номерът и така стана , казвам дайте да не ви губя времето и да се разберем нещо еми добре викат онея , само да не ни излезе име аааа няма бе спокойно им казвам пускам им 20 лева и айде чао живи и здрави.И един съвет от мен не навсякъде минава номера с парите ама от личен опит ви казвам досега никой не ми е върнал предложеното.
Пътувам от Бургас за Ловеч сутринта към 10.00 и на околовръстното на Сливен леееко съм се разсеял и нищо че съм минавал от там еди колко си стотин пъти ги виждам в далечината и веднага отгоре на спирачките ама къснооо.И се почва добър ден , ала бала елате до колата да видите и кво да гледам еми не съм много отгоре при ограничение 90 съм карал със 137 км и там се почва нали със заплахите за лишавания актове и.т.н ама между другото и ме питат какава е тази боя на колата , колко коня е и такива глупости и аз си викам щом ме питат такива неща работата е ясна ще ми мине номерът и така стана , казвам дайте да не ви губя времето и да се разберем нещо еми добре викат онея , само да не ни излезе име аааа няма бе спокойно им казвам пускам им 20 лева и айде чао живи и здрави.И един съвет от мен не навсякъде минава номера с парите ама от личен опит ви казвам досега никой не ми е върнал предложеното.
Да разкажа и аз една случка, преди около месец. Пътувам към Плевен и в 1 село ме спират уважаемите милиционери :Д Помислих си че не ме спурат за проверка и нарочно си оставих парите във колата. Спира ме тоа, представя се и ми казва да запоовядам до патрулката с талончето на автомобила и моите документи. Отивайки, оня ми казва \\\\\\\\\\\\\\\' Знаете ли с колко отгоре карахте \\\\\\\\\\\\\\\' викам \\\\\\\\\\\\\\\' не знам \\\\\\\\\\\\\\\' и той \\\\\\\\\\\\\\\' с 63 \\\\\\\\\\\\\\\' и аз :О викам с 63 или с 13? и той е да де с 13..и си викам \\\\\\\\\\\\\\\' ясна работата..\\\\\\\\\\\\\\\' Приказвахме кво приказвахме, немали фишове, само актове, и се стигна до решението да ме пуснат, пък ако съм имал лев в мен да съм ги почерпил. Обясних че портфейла ми е в колата и там са ми парите, та секи по пътя си продължи :Д Понякога и с добра приказка стават работите, но попринцип ги има всякакви.. 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- 5ър
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 520i, 325tds, 323i; сега 528i
- Мечтае да кара: E46 М3CSL
Dirty M5 driveR написа:Скоро ми се случи следното нещо: карам си аз, на един легнал полицай спирам, пропускам пешаходците, и един от тях ми направи. И това ме накара да се замисля какъв навик е на българина да не спира на пешаходните пътеки, дори когато преди тях има легнали полицаи. Веднъж съм бил в чужбина (Атина), и там направо се изумих: стъпи ли някой на платното, целия трафик спира. Написах това като послание към всички колеги: нека пропускаме пешаходците, защото да не забравяме, че преди да вземем коли и ние сме ходили пеш, а и все още се случва понякога.
Хаха, чета ти аз мнението и си мисля как и в Русе не спират на легналите полицаи. Тръгвам да ти отговарям и гледам... а, той и колегата от Русе

Така е, в Русе масово се минава с 50 и повече през легналите полицай. Смело мога да кажа, че Аудитата никога не спират

Един познат наскоро ми каза - "ама аз не ги усещам..." - е да де, ама те не са направени за да ги "усещаш", а за да спреш.
Весело посрещане на всички!

Still Speedin
- kuturak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330D
- Детайли за колата: E46 330D
Правя десен завой от Тодор Александров към Константин Величков (София) оная вечер, ама в дясната лента имаше някакви абсолютни мърди и трябваше едва ли не да спирам за да се престроя, та реших да си завия от средната лента (която е само за направо). Карам си лекичко, минах едно кръстовище и поглеждам назад - некви лампи се въртят зад мен. Викам си - може би не са за мен, и си продължавам, с едно око в огледалото. Тия взеха да ми минават отляво, та стана ясно, че са за мен. Спирам, слизам, вика оня - Знаете ли за какво ви спираме?
- Рутинна проверка?, закачам ги аз. А ония, бил съм направил неправилна маневра, що не съм им спрял... па глобата била 800 лв. за неспиране и незнамсикакво.
Разправям им аз, че не е било нарочно, нито маневрата, нито неспирането ;-), а те - Хайде да духаш в апарата. Чаках на -10 С да се зарежда тъпия апарат, който така или иначе показа 0.
Нямали фишове разбираш ли и нямало как - акт трябвало да ми пишат. А аз - 0 лв. в джоба, щото си джиткам с карти само. Ебаси, казвам си наум, пак ще трябва да ходя до КАТ, досада, обаче понеже нямам какво да губя, започвам да им обяснявам, че съм имал лош късмет да ме хванат в крачка за нещо, което в София е ежеминутно нарушение, и ей така човешки ги моля да не ми пишат акт.
И пичовете ми върнаха документите и казаха да внимавам по хлъзгавите пътища. Весели празници!
- Рутинна проверка?, закачам ги аз. А ония, бил съм направил неправилна маневра, що не съм им спрял... па глобата била 800 лв. за неспиране и незнамсикакво.
Разправям им аз, че не е било нарочно, нито маневрата, нито неспирането ;-), а те - Хайде да духаш в апарата. Чаках на -10 С да се зарежда тъпия апарат, който така или иначе показа 0.
Нямали фишове разбираш ли и нямало как - акт трябвало да ми пишат. А аз - 0 лв. в джоба, щото си джиткам с карти само. Ебаси, казвам си наум, пак ще трябва да ходя до КАТ, досада, обаче понеже нямам какво да губя, започвам да им обяснявам, че съм имал лош късмет да ме хванат в крачка за нещо, което в София е ежеминутно нарушение, и ей така човешки ги моля да не ми пишат акт.
И пичовете ми върнаха документите и казаха да внимавам по хлъзгавите пътища. Весели празници!
- zenite
- Потребител
-
- Кара: Y22DTR
- Мечтае да кара: BMW M550d xDrive Touring
Търси, търсих из форума, но не можах да го намеря...
Та... Ето поредната БГ история. Вярна или не, вие преценете.
Из българските форуми.
Ето и нагледно доказателство за правотата на г-цата (г-жата).

Та... Ето поредната БГ история. Вярна или не, вие преценете.
Пътуваме си из София с един колега и по едно време един ЧЕРЕН ДЖИБ ни удря. Една проста ежедневна случка. Последвалите събития са уникални. Слиза някаква руса спермоядка и започва да ни се кара. Ние гледаме тъпо и не знаем какво да кажем. Естествено това не трая дълго, започнаха да хвърчат клетви и красиви думи към нея. Съответно прозвуча и заплахата, че ще ни се стъжни. Звънна някакъв телефон и намали тона. Тя вика, не ме интересува, за тоя джип ще ви разсипят. Не се разбрахме с протоколите и решихме да викаме КАТ. От там прозвуча шегата, че да сме викали КАТ "черен джиБ е с предимство", та Викнахме КАТ, през това време се лееха закани как щяло да ни се стъжни след малко и т.н. Съответно се лееха и от наша страна люти клетви. По едно време пристига някаква S-ka и слиза един муньо с размерите на комар. Прозвуча едно злокобно "ей сега ще ви еба майката". Колегата се излетя към него и комарът скочи у джипа. И той започна да звъни телефони. Все тая, тая част не е интересна. БОЙ нямаше, имаше само псувни и закани. След около 40 минути идва КАТ.
Взеха им проби за алкохол, всичко как си трябва. Нямаше проблем. Викат айде да напишем протоколите. И и викат на оная п**** да си даде документите да и напишат акт. От там пак прозвуча "ама защо на мен". Те и обясниха, че тя е виновна, ние сме дясностоящи и т.н. Тя отговори "еми защо на мен, черен джиБ е с предимство!" Предишното и изказване ни прозвуча като шега, затова не ни направи впечатление, но сега прозвуча по-сериозно. От там се намеси и онзи минзухар като и той настояваше, че "черен джиБ е с предимство". Куките и те гледаха като гръмнати, докато ония не скокна в колата и донeсе някакво принтирано листче от Правилника за движение по пътищата. Покрай всички правила беше вметнат и член", в който пишеше общо казано, че "черен джиБ има предимство на пътя". Това абсолютно сериозно, а джиБ беше написано баш джиБ. Това копие на правилника му бил дал негов приятел, същото нещо имаше и русата п**** от джиБа. Реакцията на полицайте няма да я коментирам, хората не знаеха какво да кажат. Ние също гледахме като гръмнати.
Но за първи път виждам толкова прости хора. Явно тоя и беше тъпкачът и добре си бяха паснали по тъпотия. Може ли да твърдиш, че в правилника има "черен джиБ е с предимство". Това слага край на всякакви истории на пътя. Какви ли не неща съм виждал от всякакви селяци, но това разби всичко в мен. Случало ми се е да премигам на някоя за предимство, а тя да отвори прозореца и да ме пита "какво ми мигаш бе, аз съм в правото си", случавало ми се е да видя как човек присвирква на светофар на една мърла, че е включила задна, а тя да си помисли, че и дават зор, да извади ръката си, да покаже среден пръст, и с мръсна газ да удари този зад нея. Какво ли не. Но това уби всичко.
И да си знаете на пътя - черен джиБ е с предимство. Видите ли черен джиБ спирайте !!!
Из българските форуми.
Ето и нагледно доказателство за правотата на г-цата (г-жата).

Има много теми по случая и в нашия и в други форуми.zenite написа:Търси, търсих из форума, но не можах да го намеря...
Черният джиб е с предимство!!!
Ето и от мен интересни случки с варненските палки. Това лято средата на Юли някъде пътувам с колата на баща ми за работа (Fiat Bravo), обаче закъснявах и леко бързам. Леко, леко около 100-110 в града добре че беше 22ч че нямаше трафик. Да ама горе на стадион Юрий Гагарин съвсем "изненадващо" ми вдигнаха палката. Като я видях веднага спирачки, ама то как да спра на по-малко от 50-60м от патрулката. Идва оня при мен и документи тва-онова елате с мен до патрулката. Отивам и ми вика да преместя колата по-наблизо че там пречела. Ок, местя я и пак отивам те вече са написали акта и ми показва радара на който пише 89км/ч и ми вика ограничението е 50км/ч, подпишете се тук и тук, талона остава в нас можете да карате с акта 1 месец. Няма проблем след 1 месец отивам в КАТ да си взема наказателното. "Ами наказателното е готово, но не са го свалили при нас, ще ви удължа акта да карате още 1 месец с него". В този втори месец този акт ме спаси на 2 пъти
Първия път си бях забравил хендсфрий-то и говорех съвсем нормално по телефона докато шофирам и на един ляв завой пак палка. Затворих, тръшнах телефона и добър ден разправят глобите кви са колко точки и т.н. обаче като видяха акта вместо талон и ми вика "а, те така или иначе ще ти вземат книжката тея 8 точки не те бъркат айде лек път!". Аз останах доста учуден, но както и да е след няколко дена към 2ч сутринта правя един десен завой където съм свикнал винаги да свети секция за надясно. Да ама като няма светофар има стоп. Палката и пак видяха акта и "лек път". Изтече и тоя месец ама нямах време да ходя до КАТ и карах "нелегално". Наложи се един колега да го оставя до пощата, но нямаше места и спрях след светофара от страната на спирката. Слезе той и след няма и минута два мотора спират до мен и "слез от колата". Пак гледа документите и вика "Еми тоя акт е изтекъл трябва да те спра от движение". Аз знам това но изведнъж оня се обръща към колегата си и му казва "За акта нищо не му пиши, с новия акт ще караш още един месец, никакви точки няма да ти вземат, 20лв глоба има, лек път". Евала му правя на този полицай за първи път попадам на толкова разбрана кука.
И за жалост все още изчаквам да изтече наказанието за превишението, но този път си вървя пеша, не ми се рискува. 

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
SKISA написа:елате да си видите скоростта....!
са кво праиме!?
ми ше почерпа.
е вие знаете там как.
духайте!
духнах.
0,00!
е ми не съм пил!
е така е ,ма малко!
за къде бързаш!
за в къщи!
да бе същия....!
е знам и моя не е !
ма тоя струва 3800!
ми ше почерпа!
нямам!
При мен същата работа, само че с около 15 пъти по лош край...
Карам си аз от Орлов мост към студентски по Цариградско и тъй като не съм от София, идея си нямам къде седят... Беше вечерта към 12-1ч., та явно съм му дал малко повече газ след светофара на Орлов и по едно време гледам изхвърча някъв на средата на пътя, маха, скача.. страшна работа... Поглеждам скоростомера 130.. викам ебаси майката и първосигнално по Варненски потърсих няква по-ниска предавка и цялата газ, но докато профучавах покрай човека със странни движения, който седеше посредата на пътя, включвам, че изобщо няям идея къде да се навра, а пък и по-рано през деня ми беше направило впечатление, че в таа София бакшиш и куки са горе-долу 1:1... Съответно земи тия спирачки, след около 150-200м спрях напълно, цъкнах едни аварийни и седя чакайки човека с палката на отворен прозорец..
-Добър вечер, сержант еди кой си, еди кое си РПУ, вземете си документите, вашите и на автомобила и елате с мен.
И тръгнах аз след него, вървейки към колата им и си псувам на ум и само едно ми се върти в главата - "книжката си не я давам!"
Стигаме до колата и отивам при полицая, който е в нея...
-Бая бързичко караш младеж..
-Еми ко да прая гоня един приятел, отиваме към студентски, пък не съм оттук и да не се загубя, рекох да го настигна.. (то си беше и самата истина)
-Еми ко да праиш, ся ше ти напишем един акт, ще ти вземат книжката за 3 месеца, ще платиш 450лв глоба(бяха ме засекли със 131, което е 51 над ограничението там) и тва ще направиш...
-А.. стига е, няма ли някъв друг начин...(и бивам прекъснат)
-Няма, такива като тебе, са свикнали.. Дават някой лев на полицая.. И пак карат с 200 из града.. няма оправия.. бла блаблабл
-Ае стига глупости, няма как да остана без книжка, най-малкото съм студент във Варна, трябва ми колата, пък и ся лято идва... (тая случка се развива миналата пролет)
-Еми тоо.. виж ся, радара не може да се изтрие, 3ма началника сутринта ще го гледат... Няма как...
-Абе измислете нещо... (Като ми е пределно ясно, че може да се занули радара)
-Еми те началниците не ги знам... Сигурно и за 150лв няма да се навият, (аз вече вътрешно кипнах, ебаси наглотията

-Ами, дае, дае ко да праим.. 150 - 150... (като си мисля, че все пак е по-добре от 450 и 3 месеца без книжка)
След това се разигра сценарии подобен на твоя, правиха се че звънят на не знам и кой.."Тука едно свястно момче от Варна има, ама много бързо кара, ала-бала, ко да го праим, ай да го пуснем, а?"
Вкарах им една 2 банкноти, една 100 и една 50лв, като в главата ми през тва време летяха псувни и клетви, като куршуми

Мислих да се направя, че имам само 50-60, пределно ясно е, че пак щяха да ги вземат, ама що не се направих и аз не знам... Както и да е
Прясна,прясна,топла от преди половин час.Прибирам си се аз бавно и спокойно по Ал.Малинов от младост към цариградското,някакво рядко щастие наречено зелена вълна,аз си се търкалям лекичко с 50-60 без зор.Наближавам кръстовището с Андерй Сахаров(тва бъгавото без светофар и с много камикадзета),точно съм вече на 2 метра от него и гледам некъв бесен бял джип/пикап се улетел от мое ляво.Викам си-нема за кога да спра,само с газ ше му избягам....е да ма и той реши,че с газ ше се оправи.И се оправи де,заедно с една 30см деруга на моя заден калник.Спирам аз на аварийки,тоя зад мене почва нещо да ми свирка.Слизам и се почва
-кво спираш,бе
-Мииии....удари ме
-Къде съм те ударил,бе?
-
...показвам
-Ти луд ли си бе,и за тва спираш,я беги от тука
-
....ъъъ да за тва спирам,ти ми излезе от страни,без предимство...
-Въобще не съм тЪ видЕл в огледалото,ае заминавай
-къде ще заминавам,кво праиме (неговата броня също е вдлъбната и има моя боя)
-Абе ти боя ли си търсиш,бе,с тая дърта кола къде се буташ въобще
-Къв бой,кви дърти коли,ти осъзнаваш ли кво ми приказваш.Заминавай като държиш,аз ще извикам КАТ.Ти си избягал.
-Бе аре бе тва с един спрей ше го оправиш.
В това време от колата слиза още един човек,доста по-интелигентно изглеждащ и почва да оглежда.Накрая вика "Е аз имам гараж,ще оправя колата на момчето,стига сега."
-Ма кво ше му оправяш,нищо му няма,тва е за 5лв един спрей.
Някаква киселица от джипа почва да надува клаксона и да ръкомаха неадекватно.
Пилота на безпилотния джип си се прибира.
-Какво правиме(скоро не го бях казвал)
-Не не нямаш проблеми,аз ще ти я оправя,ето ти телефон,адреса,само ми звънни кога ще дойдеш.
Прецених,че нито ми се занимава с граждански,нито ми се чакат куки и т.н.,викам му добре,айде,еди кога си ще дойда да се оправиме,живи здрави.
И...те така.Попринцип не съм заядлив,гледам да не се разправям излишно,ама след реплики "боя ли си търсиш" и "заминавай" и за точка по боята ще се заям.Остана да видиме дали наистина някой нещо ще оправи по колата или ще си останеме с приказките.
-кво спираш,бе
-Мииии....удари ме
-Къде съм те ударил,бе?
-

-Ти луд ли си бе,и за тва спираш,я беги от тука
-

-Въобще не съм тЪ видЕл в огледалото,ае заминавай
-къде ще заминавам,кво праиме (неговата броня също е вдлъбната и има моя боя)
-Абе ти боя ли си търсиш,бе,с тая дърта кола къде се буташ въобще

-Къв бой,кви дърти коли,ти осъзнаваш ли кво ми приказваш.Заминавай като държиш,аз ще извикам КАТ.Ти си избягал.
-Бе аре бе тва с един спрей ше го оправиш.
В това време от колата слиза още един човек,доста по-интелигентно изглеждащ и почва да оглежда.Накрая вика "Е аз имам гараж,ще оправя колата на момчето,стига сега."
-Ма кво ше му оправяш,нищо му няма,тва е за 5лв един спрей.
Някаква киселица от джипа почва да надува клаксона и да ръкомаха неадекватно.
Пилота на безпилотния джип си се прибира.
-Какво правиме(скоро не го бях казвал)
-Не не нямаш проблеми,аз ще ти я оправя,ето ти телефон,адреса,само ми звънни кога ще дойдеш.
Прецених,че нито ми се занимава с граждански,нито ми се чакат куки и т.н.,викам му добре,айде,еди кога си ще дойда да се оправиме,живи здрави.
И...те така.Попринцип не съм заядлив,гледам да не се разправям излишно,ама след реплики "боя ли си търсиш" и "заминавай" и за точка по боята ще се заям.Остана да видиме дали наистина някой нещо ще оправи по колата или ще си останеме с приказките.