Изгубих година и половина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2008, 10:59

M2PR написа:...............

Вече се бях притеснила, че са ти спрели нета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Браво, много хубаво го каза, ама тия тиквеници нищо не разбират, и утре пак ще циврят!!! и пак, и пак, и пак...
Някой от колегите ме беше попитал защо му се връзвам на Евелин.... не се връзвам конкретно на него, просто ме е яд че масово момчетата на неговите години са толкова емоционално осакатени и с толкова погрешни представи за всичко почти.....със задоволство признавам, че може би поколението мъже от моето обкръжение за последните останали нормално мислещи млади хора, с които можеш да общуваш нормално и които знаят какво искат , и къде да го търсят!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 11 Сеп 2008, 12:21

Не, че е много по темата, но не, че не е..
Моята бивша приятелка, която ме заряза, понеже не вървяха нещата според нея, след като ме остави се върна при бившия си, уверявайки ме, че за нея разстоянието не е орибкен (тоя живее във Варна, щото там учи). Да, ама видиш ли (с нея поддържаме добри отношения) сега ми сервира, че са се скарали и искала да се разделят. Онова, което не и било проблем (разстоянието) се превърнало в такъв.
Е, хайде сега кажете ми не е ли вярно твърдението, че "не знае е... ли и се, пикае ли и се".. Не казвам, че всички жени са такива, не! Но тази екс-моя приятелка доказа няколко пъти, че е такава...

Иначе, благодарен съм на Мишел за подкрепата, която ми даде в онзи труден за мен момент! Шсичко, което каза е истина, благодаря ти! :winky:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2008, 12:24

///M3-E36 написа:Не, че е много по темата, но не, че не е..
Моята бивша приятелка, която ме заряза, понеже не вървяха нещата според нея, след като ме остави се върна при бившия си, уверявайки ме, че за нея разстоянието не е орибкен (тоя живее във Варна, щото там учи). Да, ама видиш ли (с нея поддържаме добри отношения) сега ми сервира, че са се скарали и искала да се разделят. Онова, което не и било проблем (разстоянието) се превърнало в такъв.
Е, хайде сега кажете ми не е ли вярно твърдението, че "не знае е... ли и се, пикае ли и се".. Не казвам, че всички жени са такива, не! Но тази екс-моя приятелка доказа няколко пъти, че е такава...

Иначе, благодарен съм на Мишел за подкрепата, която ми даде в онзи труден за мен момент! Шсичко, което каза е истина, благодаря ти! :winky:

За нищо :uups: , радвам се ако съм ти помогнала и дано не ти се случват вече такива неприятни неща :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Сеп 2008, 12:48

M2PR написа:Следя темата с интерес! от самото й начало..... Пределно ясно ми беше още тогава, че към финала, или по-скоро непосредствено след кулминацията, сиреч развръзката, изводите направени от високо-Ентелегнтни елементи, ще са в рода на "ма тея жените тва, ма онова, ебаси колко са тъпи". В тоя ред на мисли предлагам няколко решения на проблема, за да не се чувстват хората, понзали себе си във "високо-Ентелегнтните елементи", прецакани.

Като за начало няма какво да се тръшкате, че ви цедят, след като критерия за търсене ви е занижен почти до минимум - търсите просто колкото да "има някоя, че нали трябва резервоари да точите" :help: Пък нали ако е рекъл Господ, може да се случи да завържете и някакви далеч по-задълбочени контакти от т.нар. "сексуални", би ви било добре дошло, ако наистина очаквате нещо повече.

Вече идва и проблема с това кой какво и колко аджеба дава. Да предположим, че връзката с определния обект се е позадълбочила, но понеже, както споменах, критериите ви за търсене са се занижили изключително - обекта, с който първоначално сте имали по-скоро сексуална връзка, трябва някак си да бъде впечатлен - вече ви се занимава в по-дългосрочен период, и искате да го задържите по някакъв начин. В този момент, 95% от вас скъпи "виско-Ентелегентни елементи" се изхвърлят със скъпи подаръци, големи букети, нЕкви там крайно романтични вечери и пр. - достатъчно, че момата да си каже "Ех, колко хубаво, значи така ще я бъде!" а вие вече да сте се набутали във филма. Следват една идея по-скъпи неща, и предвид важния елемнт, който споменах по-горе (занижените критерии), вие най-вероятно сте си хванали себеподобна (високо-Ентелегентна) и дори за кратко време, вече сте я научили, че всичко ще й давате и подарявате. А тя само това и чака, за какво да влага тя пари, като може някой друг да свърши тая работа - тя може да влага и само чувства (като в 90% от случаите, подобен на този, дори и това не влага!).

И така проблема е налице - заради такива индивиди като девойката, на вас ви е крив целия свят. Което пък много ми напомня за един друг случай - всъщност какво друго да си мислят мъжете след едно изказване тук във форума на 1 непозната никому девойка, че за Бога, тя горката била имала гадже-пешоходец..... Ами да-как да повярвате, че има жени, за които материалните неща не са най-важните след изказване като това... Отделно, че ако сте имали 5-6-7 и т.н.(например) такива приятелки, нормално е да си мислите че всички са така, но не - спрете да бъдете коне с капаци и разширете малко кръгозора си - просто не сте случили на точния човек....

Да, вярно е и че много от мъжете се правят на велики гъзари, и показват това-онова на простите мушмули, с които се хващат, но горките те, като капацитета им стига колко да се изперчат в някое "фешън" кафе или дискотека...

Друго, което ме подразни, е това кой какво бил дал... Имам предвид, че в една наистина сериозна връзка, когато нещата са приключили и след като сте били с даден човек, защото наистина сте имали взаимни чувства е просто смешно да кажеш "Аз колко дадох..." Имаш-даваш; нямаш - едва ли има някакво значение ако нещата са сериозни! Просто наистина е смешно... Но в случай, че си бил с някоя селска мома, търсеща чичко-паричко и си е мислела, че ще го открий в теб - тоагва си напълно в правото си да обвиняваш! НО не, че всички жени са такива, а да обвиняваш себе си - как се е случило да го допуснеш!

На някои от гениалните умове писали в темата бих предложила, след акто всички жени са шаврантии и т.н. - да се обърнат към мъжките ласки, май най ще им приляга... :mhihi:

Относно постовете - четейки други постове на Евелин го имах за друг човек, но след купчинката си некадърно написани, но за сметка на това малоумни постове от тази тема, простоооо невероятно много ми падна в очите.
Като изключим постовете на колежките, защитаващи същата теза като моята (доколкото разбрах!), постовете на Мihmor също бяха много верни....

И тЕ така тЕ, доакто има малоумници дето да се изхвърлят, да гъзареят и да се правят на велики, ще има и мушмули, които да се мотаят около тях. От тези мушмули съответно критерия ви се занижава, следователно си вкарвате автогол, просто защото има свестни жени, ама като не знаете къде да търсите ще си седите на това дередже.

свясните са 1 на 100 вие квото искате ми говорете. По голямата част от жение за нищо не стават
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 11 Сеп 2008, 13:02

Не знам, но аз вече за пореден път се убеждавам, че скоро сериозно гадже няма да си хвана :mhihi: Тва на жената неможеш да и фанеш спатийте, далите лъже, дали пък току виж истината казва, абе направо не знам, за това повече няма да си тровя нервите и си продължавам по-старо му :mhihi: 1 път и аре у лево... :mhihi: после да ми чупи тилифона, ама ниц... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Сеп 2008, 13:06

Evelin Cotsev написа:
M2PR написа:...

свясните са 1 на 100 вие квото искате ми говорете. По голямата част от жение за нищо не стават

Като претендираш, че много знаеш, в такъв случай ми кажи на милион жени по колко свесни се падат по тази твоя статистика :winky:
Апропо, кога ваще спряха да ти слагат пелени, кога пък такъв разбирач на женската същност се извади :mhihi:
Май спадаш към тая група, които много показват, а после слагат всички под един знаменател.... :help: :help: :help:
Не смятай за нужно да ми отговаряш - при всякакви положения и обстоятелства е излишно ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Сеп 2008, 13:27

M2PR написа:
Evelin Cotsev написа:
M2PR написа:...

Като претендираш, че много знаеш, в такъв случай ми кажи на милион жени по колко свесни се падат по тази твоя статистика :winky:
Апропо, кога ваще спряха да ти слагат пелени, кога пък такъв разбирач на женската същност се извади :mhihi:
Май спадаш към тая група, които много показват, а после слагат всички под един знаменател.... :help: :help: :help:
Не смятай за нужно да ми отговаряш - при всякакви положения и обстоятелства е излишно ;)

:mhihi: да не си :gay: че се засегна и ти :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Сеп 2008, 13:35

Това свестните жени в БГ на възраст под 25 са като жените шофьорки, всеки познава по няколко, ма като поискам да ме запознае с тях и се скатава :winky:

RESPECT

by t060
Последна промяна t060 на 11 Сеп 2008, 13:39, променена общо 1 път
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Сеп 2008, 13:36

Evelin Cotsev написа: :mhihi: да не си :gay: че се засегна и ти :mhihi:

Не съм, за разлика от теб (то човек до какви изводи да стигне с тези ти анти-женски постове) ;) При все че съм се и научила да чета, че да разбирам кой в какъв род пише........... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2008, 13:40

M2PR написа:

Не съм, за разлика от теб (то човек до какви изводи да стигне с тези ти анти-женски постове) ;) При все че съм се и научила да чета, че да разбирам кой в какъв род пише........... :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Това момче е извън всякаква орбита...аз до този извод стигам :weed:
Ти може да си се научила да четеш, ама човек като има проблем с писането.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: как да чете?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Сеп 2008, 13:44

Абе, в тоя форум, що има жени бе, ся ша стане мазалото пак заради вас. :mhihi: Чакайййййте си зема пуканките. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Сеп 2008, 13:47

Мишел написа:
M2PR написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Това момче е извън всякаква орбита...аз до този извод стигам :weed:
Ти може да си се научила да четеш, ама човек като има проблем с писането.... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: как да чете?

шси хоим каде си искам :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2008, 13:49

acer написа:Абе, в тоя форум, що има жени бе, ся ша стане мазалото пак заради вас. :mhihi: Чакайййййте си зема пуканките. :mhihi:

Щото ако сте само мъже ще умрете я от скука, я от пиене, затова :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Какво против нас имате? :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2008, 13:52

Evelin Cotsev написа:шси хоим каде си искам :mhihi:

Почваш да ме кефиш!!! Ти си най-големия... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Сеп 2008, 13:54

Нищо лично против вас, шоу да има.
П.С. А кое му е лошото да пукнеш от пиене? :drinking:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории