пак тея с голфовете
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Сигурен бях, че ще стане интересна тема да извинява автора. Момченца внимавайте като си слагате снимки в галерията да са от кръста нагоре, че папараците дебнат
Ето това са истински ентусиасти не зависимо от пола. 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Apassionata написа:cappy123 , абе скъпа, скъпи, скъпо или квото си там недорасло недоносче, що не хванеш да си обереш крушите оттука, вземи си едно сочке Cappy и си го заври 1, 2, 3 пъти, опс 123 хиляди пъти... знаеш къде! Ако не знаеш, хвани някой мазен мангал да ти покаже! Ей, че побесняяяхххх![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е тука при заложната се върти един мога да я уреда

то не че той няма да я налети сам де ама

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
plradev написа:
Айде сега и аз чакам ЛС,ама нема да ти отговарям да знаеш
Интересно що аз няям още... Явно се е омело Лудото Миме и обикаля с торба круши и бутилчица...прасковка в ръка строителните обекти. Да търси максимално мургав... екземпляр

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:Две съм ги дала, третото не беше нищо обобено, някакво хълцукане беше![]()
![]()
![]()
Да ги беше превела поне

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Мишел, не са ми спирали нета, не съм видяла темата
Само дето не мога да ви разбера защо се връзвате. То това чавенце няма да млъкне като му отговаряте, най-много да нафлуди форума още повече с малките си грозни, лишени от всякаква мисъл, постчета
Таааа, по-добре да не му отговаряте на това... подрастващо девойче !?
1во, основно и единствено, личащо си от километри - въпросната девойка, както и връстниците й, страдат от малоценност. Никой не ги забелязва, никой не им обръща внимание, и единственият начин да се проявят в целия си блясък е изливайки умпомрачителното си "дар слово", или по-скоро в случая демонстрирайки правопис (ако въобще можем да говорим, че имат дори и най-малки зачатъци на такъв) във форумите. Естествено, това няма как да стане във тийн проблем, защото там е пълно със себеподобни олигофрени, а автомобилните форуми са далеч по-интересни - все пак е пълно с батковци с коли, които могат да ги развозват напред-назад, а в замяна (пак батковците) да им покажат някои техники, познати на човечеството от векове, та дори описани в някакви интересни книги
....
В тоя ред на мисли, се досетих за един друг мой пост в същия подфорум - за критерий, за търсене и предлагане...икономика бе
ноооооооооо няма да се отклонявам сега и да навлизам в ненужни определения и асоциации, сигурно и без това вече това малкото достатъчно се е напрегнало да осмисля написаното...
В отговор дори и не си представям, че ще получа нещо по-различно от "Бе я си е*и майката", ако все пак в крайна сметка е разбарала, че говоря за нея

Само дето не мога да ви разбера защо се връзвате. То това чавенце няма да млъкне като му отговаряте, най-много да нафлуди форума още повече с малките си грозни, лишени от всякаква мисъл, постчета

Таааа, по-добре да не му отговаряте на това... подрастващо девойче !?

1во, основно и единствено, личащо си от километри - въпросната девойка, както и връстниците й, страдат от малоценност. Никой не ги забелязва, никой не им обръща внимание, и единственият начин да се проявят в целия си блясък е изливайки умпомрачителното си "дар слово", или по-скоро в случая демонстрирайки правопис (ако въобще можем да говорим, че имат дори и най-малки зачатъци на такъв) във форумите. Естествено, това няма как да стане във тийн проблем, защото там е пълно със себеподобни олигофрени, а автомобилните форуми са далеч по-интересни - все пак е пълно с батковци с коли, които могат да ги развозват напред-назад, а в замяна (пак батковците) да им покажат някои техники, познати на човечеството от векове, та дори описани в някакви интересни книги

В тоя ред на мисли, се досетих за един друг мой пост в същия подфорум - за критерий, за търсене и предлагане...икономика бе

В отговор дори и не си представям, че ще получа нещо по-различно от "Бе я си е*и майката", ако все пак в крайна сметка е разбарала, че говоря за нея

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
M2PR написа:...
тебе трябва да ти сложат ранг "Главната готвачка"

тва майтап да не ми сипеш и на мене

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
volak написа:Недораслячето пек ми тегли една на лична:cappy123 написа:hh kolko si zabavem pumio![]()
![]()
Еее, за мен нищо ли няма? Чувствам се недооценен.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Archangel написа:Еее, за мен нищо ли няма? Чувствам се недооценен.
Може да си пропуснат, ако искаш да ти пратя това дето ми го прати капи и да се радваш

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Обичам разправиите ви, благодаря и продължавайте в същия дух
А и също така след 1 час ви чакам в ОМВ-то да куфеем заедно

А и също така след 1 час ви чакам в ОМВ-то да куфеем заедно