Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
То е повече от ясно, че дрънка тъпотии, но факта, че той ги казва ме кара да се замисля, ако найстина вземе да се качи на кола и прави такива идиотщини и застрашава околните тогава трябва да се замисли върху писаното от колегите на предишните страници.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Сънувало е нещо момчето определено.Ще е много жалко обаче , ако наистина е факт.Аз също съм на 18 , от 4 месеца имам книжка , с по мощна кола съм и пак не съм си позволявал това.Само 1 път на абсолютно прав и идеален път без абсолютно никакви коли.Всичко си е до човека и до самосъзнанието.Жалко , че хората като него са в изобилие и заради това се отнемат невинни , човешки живота.Жалко е и за полицаите , които са подминали всичко това.За жалост това е нашата майка България.Незнам вече какво да кажа...такъв мерак имах да карам преди да взема книжка , а сега вече не искам и да се качвам , но ми се налага.Наистина се замислете като гледате клипчетата от поста по-горе...УЖАС!

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
По темата!
Маняка е взел книжка и има мерак да кара. Искал е да се направи на отворко и на гъзар пред девойките. Не е нужно да караш в града със 220 за да те забележат че иамаш хубава кола. Като искаш да караш с толкова излизаш на магистралата и караш. Аз не казвам че и аз не сам карал така но след като имах ПТП и то доста неприатно защото и аз така реших да се правя на шумахер и помлях колата и една друга. След което започнах да се замислям какво правя и как да го прая. Просто батка като си вземеш книжката помисли преди да направиш нещо такова, следващия път. Брат ми сега е на твоята вазраст и взема книжка но не му давам да кара мойта кола щото е такав притеснен безрефлексен че ще направи някоия простототия, кара на бащата колата едно Рено 19 1.4 стига му. Казвам го това щото повечето младежи се мислят за шумахер като вземат книжки и се мислят за богове. Че аз като вземах книжка и карах доста време москвич. За това батка помсли не е нужна заради тея две безмозачни крави да се прецакваш.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Най ми стана смешно като каза "тя и да ми поднесе колата няма проблеми, аз на компютърните игри много добре ги оправям" или нещо такова беше
Не ти пожелавам дори и със 100 км/ч да ти поднесе колата, защото съм сигурен какво ще стане, а с 200 км/ч дори не искам и да си помислям
И като караш така, сещай се че ти си този който носи отговорност за хората, който са в колата, а най-лошото е че когато стане инцидент, шофиора почти винаги оцелява, за сметка на другите 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
sk. написа:..... Всичко ми се струва като на компютърна игра, а те са ми много лесни.
Това сега го видях - да се смееш ли

- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
Баси кухия тип... и това за едното е..не!
1 к**ва - 100лв.
2 к**ва - 200лв.
1 живот - безценен
Седи си сега без книжка и си мисли кое е по-добре...
1 к**ва - 100лв.
2 к**ва - 200лв.
1 живот - безценен
Седи си сега без книжка и си мисли кое е по-добре...
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Май го сдухахте или вече е пробвал друга кола на татенцето и се е утрепал.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
BeXTMaN написа:вместо да караш с 225 в града обиколи 3-4 пъти кръговото повече ще се впечатлят а и е по яко
да бе то нали някой трябва да я кара тая кола за да стане това...въртенето по кръгово незнам дали го има по компютърните игри, само те са му много лесни

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Като чета какво е писал,на него хич не му влиза в главата,какво е направил и кви биха могли да са последиците,за него важното е че първия полицай го е пуснал -заради к.вите ли ,заради какво ли.За това че е неопитен,знам хора и на 40 , 50 години да са като него,човек като си е без акъл и на 100 да е ,той все ще е опасен на пътя.За това са пистите на Божура,Калояново и т.н кат искаш да впечатлиш някви ПАТКИ,щот тези са такива иди там и покажи кво можеш като си толкова отворен.И кво ще ти го лап.нат два,три пъти и ще хванат следващия,ама през това време може да си потрошил кво ли не,за да им покажеш къв "МЪЖ" си,Мъж може и да си на 10 ,мъж може и да не си цял живот.А това че колкото повече остаряваш ,толкова ти стават по слаби реакциите, ама ти кви реакции имаш-да л.скаш ... Опит тряааа ,да се сдобиеш с рекцийки зад волана.
Мое да имаш книжка от 10 години,ама като не практикуваш къв кяр или кат тебе от 200 км накръст шофьор се прави на "НАЙ-ГОЛЯМИЯ"
П.С. Лично мое мнение е че на току що поличилиге книжки тряаа да им се дават някви малолитряжки - 1.4,1.6 - та да се научат да владеят колата,а не да се правят на мъже.
Мое да имаш книжка от 10 години,ама като не практикуваш къв кяр или кат тебе от 200 км накръст шофьор се прави на "НАЙ-ГОЛЯМИЯ"
П.С. Лично мое мнение е че на току що поличилиге книжки тряаа да им се дават някви малолитряжки - 1.4,1.6 - та да се научат да владеят колата,а не да се правят на мъже.
gecko написа:Сънувало е нещо момчето определено.Ще е много жалко обаче , ако наистина е факт.Аз също съм на 18 , от 4 месеца имам книжка , с по мощна кола съм и пак не съм си позволявал това.Само 1 път на абсолютно прав и идеален път без абсолютно никакви коли.Всичко си е до човека и до самосъзнанието.Жалко , че хората като него са в изобилие и заради това се отнемат невинни , човешки живота.Жалко е и за полицаите , които са подминали всичко това.За жалост това е нашата майка България.Незнам вече какво да кажа...такъв мерак имах да карам преди да взема книжка , а сега вече не искам и да се качвам , но ми се налага.Наистина се замислете като гледате клипчетата от поста по-горе...УЖАС!![]()
де да бяха всичките българчета като тебе

Re: Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
sk. написа:На отиване имаше трафик и нямах възможност да надувам много. 170-190.
На връщане обаче, се амбицирах. Пуснах хронометъра и скоростомера за средната скорост и газ колкото мога. Никога няма да забравя, думите на едното момиче. "Това е моята песен! Дай газ.
БЕЗ КОМЕНТАР - не надувам мноого в града само -170,190!!!

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Абе вие май не четете и гледате последните мнение преди да пишете -> става въпрос за Тракия, НЕ за цариградско(той ако успее да вдигне 170 на цариградско .... не мога да го довърша това изречение, беден ми е речника
)! Аз най-малко ще съм му адвокат (това, че е Тракия, а не цариградко не го прави по-малко ИДИОТ), но четете постовете и ги осмиляйте
!

- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
не съм чел от това мнение на долу за което съжалявам ама просто немога да се сдържа! Ти си взел книжка няква (или от 10тия път или от 1вия с връзки) и искаш да ми кажеш, че ако спукаш гума с 180 ще реагираш по същия начин както един човек, който кара откакто вашите са кандидатствали след 7ми клас? момчее сериозно си някъде мнооого далеч от реалноста! и какво като имаш мощна кола? Ами нека всички да дигаме 200 и да видиш как ще зачестят катастрофите по пътя! Естествено където пише 120 ограничение трябва да караш с 120 не с 220! хората са го изчислили! Защо ТАПАКО в света можеби има 3-4 държави с магистрали в които има платна за Неограничена скорост? защото онези магистрали 1 километър от тяхната настилка струва колкото всички платна на магистралите ни тук в нашата мизерна държавица! Точно от това стават катастрофите! До вчера са се возили в жигули и в москвич, продали бащина нива и айде качиха се на новите баварци... затова става всичко! я се качи при хора които карат от 1970та до сега само скъпи западни автомобили и при хора които карат ЛАДА от 1985-та до 2005та и сега са се качили сефте на някоя баварка и те не усещат че като се движат с 200 най-малкото нещо на пътя ги прави отлетели към царството господне... ОМГ съжалявам за хилядите глупости които писах ама просто АМАН от състезатели на пътяяяяя!! направо до незнам къде ми дойде от келеши въобразяващи се, че света е техен! Остана само куките да станат не-подкупваеми и да взимат книжки по евро-законите и ще видим как ще карат с 200... к*ра ми Янко...sk. написа:t060 & M2PR. Мъже, за да не ви наричам момчета, най-вероятно сте по-възрастни от мен. В празната ми глава се поражда един въпрос. Да не би да не сте били млади. Или пък да не сте правили глупости. Единия бил вдигнал 180км/ч ама мястото било хубаво. Че при 180 ако ти се пръсне гумата, ще реаргираш ли като си примерно с 10години повече опит от мене? А участака където карах, беше точно след ремонт и беше отличен. Да не говорим, че като си купуваш мощна кола е пределно ясно, че няма да я караш със 130(е вярно, че не съм я купувал аз, ама и нашите не я жалят, много много). Да ясно. Опасно е. Рискувам. В случея не съм загубил. Следващия път може да загубя, не се знае. Но това, което са ни учили на курсовете е че при удар в дърво с 40км/ч оставаш намясто. Това да не би да означава, че трябва да се движа с 30?
Всъщност идеята ми беше, да споделя за полицая. Не за скороста, но явно съм се изразил погрешно.
Хора, не сте дочели нещо правилно. Скороста беше на магистралата не в града..
ае лека... ПФФФФФФФ