зарата-"+" и "-" или защо ме е срам,че с
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
да ви кажа честно живея в Стара Загора от доста време ,немога да кажа че го обичам тоз град ,ама има хора за които си заслужава да се застъпиш и да не те е срам че си от Стара Загора,аз имам доста познати покрай работата си се запознах с доста хора но малко са хората за които може да се каже че са истински приятели.
Ама ако седнем да се оплакваме сичко то ко ша стане тука - Имаш поща
Правете си кефа и тва е, аз честно казано никакъв късмет нямам и с каквото и да е ама не ми пука вече от нищо дал съм свободно на всички които иската да ме ядосват,нека живеят ама аз си имама истниски приятели така че има за какво да живея , пък в последно време кат ме ядоста запаляси едно хубаво гумите и пак съм ухилен
,от Е30 по верен приятел няма 
Ама ако седнем да се оплакваме сичко то ко ша стане тука - Имаш поща

Правете си кефа и тва е, аз честно казано никакъв късмет нямам и с каквото и да е ама не ми пука вече от нищо дал съм свободно на всички които иската да ме ядосват,нека живеят ама аз си имама истниски приятели така че има за какво да живея , пък в последно време кат ме ядоста запаляси едно хубаво гумите и пак съм ухилен

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
hartge написа:Това ,което си описал за съжаление не е само в Стара Загора,а е валидно в по-голяма или по-малка степен за всеки един град в България.Това е България ,простотията ни залива отвсякъде пуснеш телевизора някви олигофрени от поредното риалити шоу или политици ръсят тъпотии,по заведенията ,на улицата,в магазина срещаш изключително простаци и чобани .В Бургас примерно е същата работа ,която си описал ,разни чобани по анцузи отишли пет пъти на зала,взели по два хапа, се разкарват важно из центъра стиснали по един телефон /на изплащане и с прима карта естествено/във всяка ръка, гледат лошо,мутреят живеят още в 94 г.,слизат заедно с някоя малка к**ва ,от раздрънкани бмв-та Е34-36 ,39 и т.н. или мерцове 124 или натокан с лепенки народен хот хеч с пробито гърне,от които звучи силна чалга от некачествени колони елит ,естествено са на газ,заредена непосредствено преди излизането,като на момчето на газколонката са вдигнали панаир задето не е изприпкало веднага при "баровеца",а се е забавило с 1 мин. и 30 с. и след това са казали със строг тон на момчето ае сипи за 5,40 ,аре от мен да мине за 6 лв. да е .Могат да се напишат безкрайни примери за всеобхватната простотия ,която ни заобикаля.Аз лично се спасявам от това,като се обграждам с хора с които има какво да си кажа и които не са пълни чобани и имат разностранни интереси и като съм с тях не ми пука въобще за това къде съм и какво правят останалите извън моя приятелски кръг,просто старая се да не им обръщам внимание или доколкото се налага понякога да общувам с тъпаци ,просто ги бъзикам селяците и гледам на тях с насмешка.Така,че няма значение къде си ,а е по-важно с кого си.
Ae ти сигурно живееш в Меден рудник колега.
Не е въобще такава ситуацията в град Бургас.
Знаеш ли каква е ситуацията в град Бургас?
Фитнес зала, активно време. Малко места за паркиране. Колите сгъчкани като копърки в консерва риба Перла.
ИзведнАж отдолу идва последен модел Ауди, S8, озъбена мутра, W10. Към 6 метра дълго.
И паркира право на улицата, по дължина, пред минимум 3 спрели на паркинг коли, безвъзвратно запушени.
От него слиза некой си по анцуг и с къса коса и се качва във фитнеса. Поръчва си протеинче и почва да си лафи с мацките и да се хили на висок глас. Не е казано че требе да тренира, така е.
ИзведнАж отгоре идва последен модел Ауди, S8, озъбена мутра, W12, майче и по - дълго от предното. Вижда W10 и злорадо паркира точно до него, да го засенчи, само че от обратната страна на улицата. Съответно запушва директно и сам 4 паркирали коли, а двете заедно, едно до друго запушват ЦЯЛАТА УЛИЦА.
От него излиза друг елемент по анцуг и с къса коса и се качва във фитнеса. Поръчва си протеин и креатин и почва да си лафи с мацките, с другия, да се пречкат, двамата се хилят и общо взето е много весело и двамата +- още двама - трима вдигат шум за една бригада цигани с дрелки... Вадят даже стероиди, щипат гаджетата, ае само не тренират.
... а който иска да се отпаркира и да си тръгне, или просто да мине през улицата, трябва да отиде и да им се помоли. Много са отзивчиви тогава. Иначе, ако само им свириш, се правят че не ебават. Културна работа.....
Последно бяха запушили местен депутат, който просто минаваше по улицата и им цирика половин час. Понеже май го познаха, му се извиниха че те били паркирали добре, ама заради друг един циганин им се наложило така да паркират и на затва така...
Така че приятелю, забрави за град бургас. Мутрите са живи. Какво Е36, какво е39... Тва е града на мутрите. Стара кола с анцуг карам аз.
Аз не съм мутра.
Поздрави!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
зарата зела-дала, скоро ще нащракам малко олицетворенията на града,да видите 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
VarVariN написа:Незнам какво ви вадят толкова очите лъскавите Е 36-ците.Аз примерно имам такава и редовно си я преглеждам и лъскам.И знаете ли защо , защото карам БМВ а не онда,орел или олф 3.Лично мен БМВ културата ме учи да си поддържам количката за да мога с гордост да кажа че съм от БМВ обществото без да го излагам с мръсната си и неподдържана кола.Другото нещо което искам да кажа е че няма значение на колко години си и от къде си , а колко акъл имаш в главата. Аз примерно съм на 21г. и сам съм си изкарал парите за колата с много труд.И като знам колко под съм хвърлил докато си я купя , не мога да си позволя да си занемаря колата.Затова се чудя какво против имате лъскавите Е 36-ци?
Поздрави !
а ве колега и аз все това се питам,аджеба

- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
селянин е начин на мислене а не местоживеене, но според мен 2те неща са горе долу свързани. има си различни хора но нещото което ни обвързва е това че всички имаме еднакъв манталитет- български което само по себе си говори само лошо. Простотия и селяния навсякъде,има я и в много образованите има си я и в тия простите хора.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Епа то тука в Казанлък има един дет ауди тт кара ама ходи с анцузите дет пише адидас за 5 кинта от пазара 

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Satanans4o написа:Епа то тука в Казанлък има един дет ауди тт кара ама ходи с анцузите дет пише адидас за 5 кинта от пазара
за бялото или черното тт говорим ,щото я се познавам с двамата и хич не ти е работа кои с кво се облича си мислим.
избегахте от темата апапи,пък тя е съвсем безпочвена

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Павлине ,аз пък мога да ти кажа друго ,не прави коментар за града и хората,още по малко ме интересува мнението ти ,то на теб може и целия свят да ти е крив 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
а ти кой беше,че да ми казваш,да не споделям истината за града 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
B U L L I написа:Satanans4o написа:Епа то тука в Казанлък има един дет ауди тт кара ама ходи с анцузите дет пише адидас за 5 кинта от пазара
за бялото или черното тт говорим ,щото я се познавам с двамата и хич не ти е работа кои с кво се облича си мислим.
избегахте от темата апапи,пък тя е съвсем безпочвена