за гъзарията...(и аз карам голф)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
Очаквайте продължение
Ебавам се.
ьхааьха хахахах ахахаахах ахахахахаха
тва да не е на някой гъзар от ВФ форума история
толкова смях не бях понасял скоро а за голфаджийте отново имаше яко ранъ

Ебавам се.
ьхааьха хахахах ахахаахах ахахахахаха

мизерник написа:аз не че нещо, ама беемвеждиите сте същите гъзарчета като голфаджиите, и със същото покритие.
that said, историята кърти мивки, евала на автора, обаче моля те сложи по некой пълен член, да има. и сложи з-тата на изскачам, че е грозно. аре със здраве.
Не че нещо, ама историята е за "гъзарчетата" независимо дали са с "Голф", "BMW", "Опел" или "Застава" например!
А, за правописа първо ти пиши с главни букви когато почваш ново изречение, и след това критикувай!
Да не би да ти е обидно? Може би виждаш себе си?
Айде със здраве!

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- HagPyCaH_Tun
- Потребител
-
Dealer написа:Най-жалкото е, че преди само голфаджиите бяха такива.....а сега 70% от каращите по пътищата са такива без значение от квартала, колата и мацката до него.Тука стана ебахти помията в тоя град.Гнус ме е да карам, гнус ме е да гледам, да ходя, да дишам....Секи стана да си е*е майката и гъзара.Секи си поверва жестоко и си помисли че дъ уърлд ис майн, въпреки че не му е мноу ясно кво точно значи тва и дали на американски или английски език.Секи си помисли, че кара най-яката, най-бързата, най-умопомрачителната кола, секи си помисли че ебе най-яката п**** в селото и че пишката му е най-дълга.Секи си помисли че кат си е купил дънки е бахти дупето.Или че щом ходи в центъра на кафе е нещо от аристокрацията ли незнам.Като цъкна някой път от любопитство някой сайт за запознанства и едновременно ми се реве, смее, повръща и сере.Извинявам се за циничността.В тааа държава живеят хора с ебати самочувствието напрао съм потресен.Разказа е култов, ама не трябва да му се смеем, а да се замислим щот в същността си не е смешен, а напрао трагичен.

Напълно съм съгласен,братле! Всеки гЪзарче го раздава,а никой не вижда какво всъщност представлява. За този приятел дето е направил темата мога само да му кажа,че идеала му за жена..за готино държане и всичко останало което написа е най-селяндурското нещо което съм чел последните години..
Vasilen каза:
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
"Ето къде се намира, в събота заредих 95 на цена 1.47 при условие че на другите бензиностанции беше вече 1.55."(Пуснато на: 27 Сеп 2004, 14:08 ) къде отидоха тези времена..
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не знам за голфове и бмв-та, но днес за пореден път се убедих че колата до някъде има връзка с манталитета на собственика.
Та, карам си днес по един варненски булевард някъде с около 60-70 и ме застига една селска мечта(Мерцедес 124-ка). Почват се къси дълги, свирене псувни, аз се дърпам в ляво и натискам съвсем леко газта а този нещастник се мъчи да ме изпреварва(ама дръжки) чак ми стана неудобно и щях да намалям. Спирам на светофара и оня след малко пристига с отворен прозорец и почва да нарежда-псувни, заплахи и даже хвърли една бутилка по колата ми.
Аз в първия момент-шах, мисля си какво е станало толкова ама после супер много се изнервих.
Лошото в случая(за него де), че го видях къде живее и скоро ще му отидем на гости.
И спрете да спорите кой бил селяк и кой не, винаги ще има комлексари като гореспоменатите, оправия няма.
Та, карам си днес по един варненски булевард някъде с около 60-70 и ме застига една селска мечта(Мерцедес 124-ка). Почват се къси дълги, свирене псувни, аз се дърпам в ляво и натискам съвсем леко газта а този нещастник се мъчи да ме изпреварва(ама дръжки) чак ми стана неудобно и щях да намалям. Спирам на светофара и оня след малко пристига с отворен прозорец и почва да нарежда-псувни, заплахи и даже хвърли една бутилка по колата ми.
Аз в първия момент-шах, мисля си какво е станало толкова ама после супер много се изнервих.
Лошото в случая(за него де), че го видях къде живее и скоро ще му отидем на гости.
И спрете да спорите кой бил селяк и кой не, винаги ще има комлексари като гореспоменатите, оправия няма.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Никой не мое ма връне на селу!
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
_65536_kb_sec_, идвай тука да те правим пловдивчанин...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Историята кърти!!!!
Чак ме е яд че чак днес я прочитам, тоя тип е уникален, и най-якото е че се "развива" в различни сфери!
Малко от неговото творчество което ми попадна:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... apsed&sb=5
и още:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... &sb=5&vc=1

Малко от неговото творчество което ми попадна:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... apsed&sb=5
и още:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board= ... &sb=5&vc=1