325TDS или 325TD???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 27 Яну 2008, 22:44

Колега нищо лично, ама не знам в какво състояние е било тва BMW 325 TDS !! Знам само, че съм се возил доста пъти у 325 TDS ( един от село има такова в перфектно състояние ) и знам само, че ми се дига адреналина при ускорението !!! Нема 1, нема 2-ра, нема 3-та , тва от първа до 5 ме набива и потъвам у седалката !! Не сме се бегали , но според мен нямам шанс с мойто E 46 320 D 136 коня ! Просто читавите 325 ци вървят много , ама много !!! И просто не мога да си представя ти с твоя Форд да бягаш тая машина !! Не знам кой го каза, че тия BMW та не впечатляват с нищо до 100 , ама не съм съгласен !!! Тва впечатлява на всяка скорост и с всякаква скорост !!! Според мене както казах читава 325 ца че те отвеее ( е стига да е читава нафтата :mhihi: ) , па недай си боже да е чипосана ( както каза колегата че требе бинокли да игаят :bowdown: )

Потребител
Аватар

Метан

Мнение от ogo » 28 Яну 2008, 18:50

Знам го тоя ТДС дето е паднал от Ескорт-а ти, той е на метан :mhihi:

пс Тия ги разправяй на някой дето не е карал такъв Фокус... а представям си 1.4 Фокуса сигурно бие 330Д-та..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 28 Яну 2008, 19:21

Разбра ли сега батка какво стана?
Човека кара икономично, а не атрактивно ;)
И все пак извинявай ако съм ти казал нещо на криво!

Приятна вечер ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 28 Яну 2008, 21:41

Айде за 316 ш 318 разбирам, но как по дяволите си разцепил ГТВ-то, я се сети, да не е карал на задна?
Разбирам те, ти живееш в един по добър свят, където фокус-ите са най бързите коли и няма земна сила която да ги победи.
Моя съвет е да отидеш на село и да си свършиш някаква работа с фордчето, а не да си хабиш само бензина с такива нещастни машини като нашите. Че ти след няколко поста ше вземеш да биеш и М-ки и Поршета пък може да се запишеш в топгиар да те пуснат с някой истребител.
Казвам ви, продавам си всичките коли и си купувам Фикус, но 1.4 щото иначе е опасно може да излетя от пътя.

Потребител
Аватар

Мнение от JoroM » 28 Яну 2008, 22:15

ГТВ-то е на мой приятел, карал съм я няколко пъти, незнайно защо, има ограничител на 5 000 оборота, а би тряяло да е доста по-нагоре, понеже си постига макс. мощност при 6200 оборота, предполагам затва го бия.
Да не се отклоняваме от темата, темата не е за ГТВ-то а за факта че опуках толкова беемвета със икономичната ми градска кола само 100 коня.
Много ми е интересно кво ще измисли тоя път булдога???
А ТДС-а го оставете, той не ме вълнува, с него друпката беше светофарна, докато с другите заставахме на старт, всеки е наясно с това и дава максимума от себе си и от колата..., тва че опуках три различни E36 318-ки, е логично, интересното е че опуках ДВА пъти E36 320 на 400 метра, сега не почвайте че на дълго ще ме бие, щото тва ми е кристално ясно, всъщност повечето коли дето ги бия ще ме дръпнат на дълго и на макс. скорост, но такава дисциплина няма, докато ДРАГ-а си е съвсем официална дисциплина, и май тав обикновените баварци са доста слаби!!!

ПП: Само не разбрах, как дизел кара на метан???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Яну 2008, 23:51

[quote="JoroM"]ГТВ-то е на мой приятел, карал съм я няколко пъти, незнайно защо, има ограничител на 5 000 оборота, а би тряяло да е доста по-нагоре, понеже си постига макс. мощност при 6200 оборота, предполагам затва го бия.
Да не се отклоняваме от темата, темата не е за ГТВ-то а за факта че опуках толкова беемвета със икономичната ми градска кола само 100 коня.
Много ми е интересно кво ще измисли тоя път булдога???
А ТДС-а го оставете, той не ме вълнува, с него друпката беше светофарна, докато с другите заставахме на старт, всеки е наясно с това и дава максимума от себе си и от колата..., тва че опуках три различни E36 318-ки, е логично, интересното е че опуках ДВА пъти E36 320 на 400 метра, сега не почвайте че на дълго ще ме бие, щото тва ми е кристално ясно, всъщност повечето коли дето ги бия ще ме дръпнат на дълго и на макс. скорост, но такава дисциплина няма, докато ДРАГ-а си е съвсем официална дисциплина, и май тав обикновените баварци са доста слаби!!!

ПП: Само не разбрах, как дизел кара на метан???[/quote]

лесно .... рейсовете в ПЛД май бяха на метан ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 28 Яну 2008, 23:51

Ми има как да се кара и дизел на метан :mhihi:
въпроса е как си бил 320-та при условие, че тя върви с много малко повече от ис-а, или айде да не почнат споровете наравно :mhihi: а пък той те е бил нещо тук ми се не връзва

Потребител
Аватар

Мнение от JoroM » 29 Яну 2008, 0:23

Явно is-ката има по-добър старт, дали щото е с по-широки гуми, или поради други причини, но и на двата старта ме дърпаше с около 1 кола при потеглянето, но както казах след тва вървяхме наравно. Докато при 318-ките и 320-ката, нямаше такова яко изстрелване на старта, както is-ката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 29 Яну 2008, 1:01

Драйвърът тогава е куц :mhihi:
бе въобще какво искаш да докажеш, че форда е по бърз а бмв-тата за нищо не стават? Влезнал си във форума на бмв и ни убеждаваш колко сме зле, ми може и така да е а може и да не е. Винаги ще има две мнения. Мисля, че темата се изчерпа вече, в началото беше за дизела, сега и за бензиновите, важното, че ги биеш отвсякъде.
Хора сменяите колите с фордове :mhihi: Айде със здраве и умната......ако не русата

Потребител
Аватар

Мнение от JoroM » 29 Яну 2008, 1:36

Виж сега, ако тоя вашия колега не ми беше сипвал толкова, няяше да напиша как ги насрах баварците, ама понеже мноо му знаише устата, ся и на вас ви е кофти покрай него, сори.

Някой е снимал клипчета на пистата, сега го открих, има ги и гонките ми с трите беемвета (320-ката и двете 318ки) и ГТВ-то, след средата се падат, Фокуса е сребрист металик. Имам и една гонка със оранжева Астра ГСИ-ка 115 коня. Може да ви е интересно да погледaте.
Тва не е снимано на финала, но пак може да се прецени кое как върви.

http://vbox7.com/play:d17cb4ff

Потребител
Аватар

Мнение от X5_criminal » 29 Яну 2008, 3:22

JoroM харесваш ми брат и имам голям мерак да видя как ги мачкаш Бимите по ред на номерата 316 ,318 и 320 . Като гледам само компота не си бил , та ако си навит остави някакви кординати аз имам ходене до BS . Може да запишеш още една победа :mhihi: ,а може би не .

Е36 318 compact M44
Всичко е фантазия

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 29 Яну 2008, 4:23

Тука май Върлите БМВ фенове нещо пак се самозабравят и почват да си приказват басните :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от JoroM » 29 Яну 2008, 11:44

Срещу компакт 140 коня, не вярвам да запиша победа. Най-вероятно ще ме биеш, но ще ти дам телефон за връзка да направим старта. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 29 Яну 2008, 12:32

Жоро :) ако си същия пичага от тунинг.бг искам да те питам като си дойда в бургас дали искаш да направим един старт с моята кошница Нисан алемера 2.2 Ди ...виж й в нета данните все пак :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 29 Яну 2008, 12:33

Жоро :) ако си същия пичага от тунинг.бг искам да те питам като си дойда в бургас дали искаш да направим един старт с моята кошница Нисан алемера 2.2 Ди ...виж й в нета данните все пак :)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории