Как селото попадна в града
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
аз не мога да си обясня какъв е проблема на това да ходят хората от едно място на друго
в САЩ хората се местят по на 2-3 години наляво надясно из различните щати, а тук... "СОФИЯНЦИ" не дават на хората да опитат живота и в столицата... нали е голЕм град... големи хора... но като почнат софиянци да ми говорят на чист български език, а не да ми викат на бате, братле, и т.н... и да викат в магазина едно млЕко ... ебати и гражданията... един горепосочен индивид, който каза, че селяните са цапали града му и т.н... че са му взимали работата ... еми сори бате...
купи си голф 3ка затъмни му стъклата и сложи надпис ТДИ
ти не си човек, който може да определи кой къде да живее.. софия не е твоя, всеки има право да живее където иска
ако ми е кеф... паля бавареца и се местя един етаж над вас... и не посмей да ми кажеш че съм селянин... щото ще разбереш как си пазя правата
за разлика от някой големи граждани - аз не обиждам хората с различен говор от моя, не ги псувам по улицата, като не знаят кое платно да заемат с колата си и се радвам да помагам
тогава ще си гражданин... пък може и да живееш на село - точно по това се познава дали си човек или не ! да покажеш на другите че и те имат право на живот и когато видиш развалена кола насред пътя - да спреш и да помогнеш, а не да се кефиш че твойта още не се е развалила... щото ако ти видя дъртия дръгел на пътя ще спра !!! ЩОТО СЪМ ЧОВЕК !!! ПЛОВДИВ НЕ Е МОЙ
НИТО ПЪК СОФИЯ
АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАМ... БЪЛГАРИЯ Е МОЙ ДОМ
П.С. а историята е наистина истинска за тъпите материалистки
отиват в някой "по-богат" град и търсят неква пачка ! това е к**ва история, щото само к**ва търсят най-лесния път до парите 

за разлика от някой големи граждани - аз не обиждам хората с различен говор от моя, не ги псувам по улицата, като не знаят кое платно да заемат с колата си и се радвам да помагам

П.С. а историята е наистина истинска за тъпите материалистки

Turbo_Ted написа:аз не мога да си обясня какъв е проблема на това да ходят хората от едно място на другов САЩ хората се местят по на 2-3 години наляво надясно из различните щати, а тук... "СОФИЯНЦИ" не дават на хората да опитат живота и в столицата... нали е голЕм град... големи хора... но като почнат софиянци да ми говорят на чист български език, а не да ми викат на бате, братле, и т.н... и да викат в магазина едно млЕко ... ебати и гражданията... един горепосочен индивид, който каза, че селяните са цапали града му и т.н... че са му взимали работата ... еми сори бате...
купи си голф 3ка затъмни му стъклата и сложи надпис ТДИ
ти не си човек, който може да определи кой къде да живее.. софия не е твоя, всеки има право да живее където иска
ако ми е кеф... паля бавареца и се местя един етаж над вас... и не посмей да ми кажеш че си селянин... щото ще разбереш как си пазя правата
![]()
за разлика от някой големи граждани - аз не обиждам хората с различен говор от моя, не ги псувам по улицата, като не знаят кое платно да заемат с колата си и се радвам да помагамтогава ще си гражданин... пък може и да живееш на село - точно по това се познава дали си човек или не ! да покажеш на другите че и те имат право на живот и когато видиш развалена кола насред пътя - да спреш и да помогнеш, а не да се кефиш че твойта още не се е развалила... щото ако ти видя дъртия дръгел на пътя ще спра !!! ЩОТО СЪМ ЧОВЕК !!! ПЛОВДИВ НЕ Е МОЙ
НИТО ПЪК СОФИЯ
АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАМ... БЪЛГАРИЯ Е МОЙ ДОМ

П.С.: Между другото сигурно си заслужава в тая тема да споделя, че аз съм от София и в доста градове от провинцията съм срещал повече гостоприемство от колкото като отида в някои от крайните квартали на милата ни столица ... правете си сметка кои са по стока ...
П.С.2: Още нещо - лятото докъто си карах в Бургас - ме засече брутално една "Астра" загледах се - убавицата със Софийска регистрация, това беше единствения случай за седмица престой, тоест един единствен път ме засече кола и то беше софиянец - аре кажете ми сега защо навсякъде ни обичат толкова !
то имали такова нещо като "софиянец". То всеки е от някъде и как изобщо се дефинира това понятие. Който иска да дойде да го запозная с бившия ми хазяин - див селянин от Дървеница. И тоя същия веднъж минавахме покрай УНСС ми разправяше "Еи тука от десно дето е тая църква е нашта нива. у лево беше нивата на бай Иван, там пасяхме кравите. Я ще съдя държавата дет ми ги зе през комунизма"
"Еваля" на такива хора. Село село къде ни ни довело, беше казал някой някъде
то имали такова нещо като "софиянец". То всеки е от някъде и как изобщо се дефинира това понятие. Който иска да дойде да го запозная с бившия ми хазяин - див селянин от Дървеница. И тоя същия веднъж минавахме покрай УНСС ми разправяше "Еи тука от десно дето е тая църква е нашта нива. у лево беше нивата на бай Иван, там пасяхме кравите. Я ще съдя държавата дет ми ги зе през комунизма"
Аз пожелавам на всички дето "хранят" в едната или в другата посока, да поживеят известно време в голям град в западна Европа и после да се върнат обратно тук. Но нека поживеят поне 3-4 месеца сред тамошни хора. Особено добре е, ако им се наложи да поработят с тях, да им спазват правилата, етикета и нормите.
Ако човекът не е пълен дебил, ще се върне малко от малко променен и ще направи оценка на тукашната ситуация.
Аз работих три месеца с испански професори в Политехническия университет във Валенсия и имам известен опит
Насреща им да бягаме, няма да ги стигнем скоро
Ако човекът не е пълен дебил, ще се върне малко от малко променен и ще направи оценка на тукашната ситуация.
Аз работих три месеца с испански професори в Политехническия университет във Валенсия и имам известен опит

Насреща им да бягаме, няма да ги стигнем скоро

CuMo написа:Аз пожелавам на всички дето "хранят" в едната или в другата посока, да поживеят известно време в голям град в западна Европа и после да се върнат обратно тук. Но нека поживеят поне 3-4 месеца сред тамошни хора. Особено добре е, ако им се наложи да поработят с тях, да им спазват правилата, етикета и нормите.
Насреща им да бягаме, няма да ги стигнем скоро ;)
За съжаление - факт ...

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
KNOCK написа:Закриите темата щото някои хора казват истината а други се дразнят от истината(тя винаги боли)и почват да дрънкат врели некипели
не вали дъжд

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ще задам обичайният въпрос на Сони....
"Ти каква миродия си си сложил на филийките?"
Шопите винаги са си говорили на диалект! Всички крайща си говорят на диалект ......... а къде се говори най истинският български език е друг въпрос!
"Ти каква миродия си си сложил на филийките?"
Шопите винаги са си говорили на диалект! Всички крайща си говорят на диалект ......... а къде се говори най истинският български език е друг въпрос!
да ме извинявате но задръжте си тая софия пловдив си е пловдив и не го сменям за нищо на света...пък не виждам причина да се кефят софиянците на техния си град...по-мръсен и разбит комунистически град от софия няма...и пловдив е зле ама си е отворен град,по-зелен от софия и по-човечен...всеки път като имам работа в софия отивам най-рано сутрин и бягам веднага че в психиката ми удря направо да се самоубия...какво го хвалите тоя град толкова не можах да разбера?!? пловдивчани не съм видял да избиват такова самочувствие ,може би защото си знаят какъв готин град имат и нямат нужда да убеждават някой друг...а софиянците всяка втора тема в нета е "за гражданство на софиянците" и т.н. и т.н... правилен български език не говорите,в мизерия живеете какво се надувате не мога да ви разбера?един два мола ви отвориха,една витошка имате и хванахте бога за оная му работа...айде да не взема и аз да се гордея с моя град който найстина си е град с всичко му и тогава да ви стане наистина криво
послепис:
софия си е долна помия пловдив рулз енд кик асс...и стара загора и велико търново
и смолян обиколил съм българия доста и единствените градове от които не искам да припарвам даже ми се повръща е софия и козлодуй...пък софиянците ,жал ми е за вас

послепис:
софия си е долна помия пловдив рулз енд кик асс...и стара загора и велико търново
и смолян обиколил съм българия доста и единствените градове от които не искам да припарвам даже ми се повръща е софия и козлодуй...пък софиянците ,жал ми е за вас

Защо ли повечето хора не мислеха така ,нямаше да е такъв гърч в София !!!
Днеска докато си купувах баничка на опашката имаше двама мазни мангали,двама турци общи работници и два младежа които бяха от много ама много далиеко.
И кво излиза в София съотношението е 6:1 и некои ми говори било гадно било мръсно E KAК НЕМА ДА Е КАТО ЦЯЛАТА МЪРША НА ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗСИПА В СОФИЯ .
А grnka до няколко години и в Пловдив ще започне яко строителство като в София и тогава ще стане същата история.
Днеска докато си купувах баничка на опашката имаше двама мазни мангали,двама турци общи работници и два младежа които бяха от много ама много далиеко.
И кво излиза в София съотношението е 6:1 и некои ми говори било гадно било мръсно E KAК НЕМА ДА Е КАТО ЦЯЛАТА МЪРША НА ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗСИПА В СОФИЯ .
А grnka до няколко години и в Пловдив ще започне яко строителство като в София и тогава ще стане същата история.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
svetko написа:... ЦЯЛАТА МЪРША НА ДЪРЖАВАТА СЕ ИЗСИПА В СОФИЯ ...
Айдеее, поредния "кореняк" се изказа

Я си въведете пак местожителството, ама да го имат само кореняци (3 поколения), а пришълците да плащат тройни такси

Яко "комплексна" тема

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
svekto от колко дауеко бре ? Апа и ти взе да говориш колко яка е София,а ?
За мен най добре пък си е във ВТ района и по скоро на село.Щото ми е чисто,няма кат
,няма гневни съседи
и си се разхождам посред нощ
без да ме е страх от скапани наркози и пияндета.Общо взето си е свободен живота там
.
п.с. Оправих темата
За мен най добре пък си е във ВТ района и по скоро на село.Щото ми е чисто,няма кат

п.с. Оправих темата