Стиска ли им на тузарите?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
сестра ти да изкара 1 пистолет оня да видим дали ще вика
мръсни голфаджий да иб* майка им мн ги мразя (повечето)

И мене ме дразнат тея комплексари, дето за щяло и за нещяло свиркат, псуват, че и слизат от колата да се "бият"... Дори и някой да направи някоя глупост, случват се такива работи, никой не се е родил със волана във ръка..А особенно в София просто се случват подобни ситуации, то са задръствания, линейки, камиони, градски транспорт и куп други работи.
Още повече, че в случая сестра ти не е направила нищо нередно, защото аз сам от надежда и знам какво става на надлеза, особенно след затварянето на едното платно на 202-ра улица(тая покрай теца), просто там става няква лудница сутринта.Имам книжка от година и нещо, правил съм и аз някои глупости, и искрено съжелявам за което, но като цяло гледам да съм коректен шофьор, и да се отнасям с уважение към другите на пътя.
Още повече, че точно тези "шофьори", които се мислят за царе на пътя, създават много повече опасни ситуации, и то не от лоша предценка или разсейване, което се случва на всеки и е човешко, ами от наглост и избиване на комплекси.Дори и когато те са виновни, не го осъзнават, и все другите са им криви.
Просто колеги бъдете по толерантни към другите участници на пътя.Всички сме хора!
Още повече, че в случая сестра ти не е направила нищо нередно, защото аз сам от надежда и знам какво става на надлеза, особенно след затварянето на едното платно на 202-ра улица(тая покрай теца), просто там става няква лудница сутринта.Имам книжка от година и нещо, правил съм и аз някои глупости, и искрено съжелявам за което, но като цяло гледам да съм коректен шофьор, и да се отнасям с уважение към другите на пътя.
Още повече, че точно тези "шофьори", които се мислят за царе на пътя, създават много повече опасни ситуации, и то не от лоша предценка или разсейване, което се случва на всеки и е човешко, ами от наглост и избиване на комплекси.Дори и когато те са виновни, не го осъзнават, и все другите са им криви.
Просто колеги бъдете по толерантни към другите участници на пътя.Всички сме хора!
айде и от мен една историйка:
Връща се капитанче-кашик от учение с москвето, засякъл се с някакви мутри на кръстовище. Ония му тропат с пищов по стъклото. И той тропа с цевта на калашника по стъклото (с който той се връщал в поделението да го остави). Мутрите решили, че е време да си ходят.
Имаше и една история за някакви разправии между шофьор на ЗИЛ и мутренска кола, пълна с мутри. Ясно е кой е отстъпил, още повече че тоя ЗИЛ връщал караула...
Връща се капитанче-кашик от учение с москвето, засякъл се с някакви мутри на кръстовище. Ония му тропат с пищов по стъклото. И той тропа с цевта на калашника по стъклото (с който той се връщал в поделението да го остави). Мутрите решили, че е време да си ходят.
Имаше и една история за някакви разправии между шофьор на ЗИЛ и мутренска кола, пълна с мутри. Ясно е кой е отстъпил, още повече че тоя ЗИЛ връщал караула...
Той копеленцето (извинявам се МЪЖЪТ) има късмет че не съм бил в задната кола примерно. Че тогава щях да му завръ желязото в гъза.BeXTMaN написа:сестра ти да изкара 1 пистолет оня да видим дали ще вика
Poki, всеки греши. И аз съм викал по хората.. и те са викали по мен. Ама да слизаш да се правиш на бияч си е чиста проба комплекс. Ако те предизвикат тогава вече се зачита

Не знам дали им стиска на тъзарите но спред колата скачат на бой определено.Вчера с един аве и той 2 метра кат мене (Не сме много яки по 70-80кила сме) земах на приятелката си колата VW лупо за да я ползвам понеже моята е34-ка е на ремонт и катам си аз по шосето и отзаде някъв клаксон гледам няква леля с нова количка дава зор, викам тая ся ко се пени и си караме, оная обаче пътува в наща посока явно и не може да изпревари пък то и аз си карах с 50 де по бързо то задръствания град и т.н. оная пакдава зор и някви ръце маха.Тоз до мене по се нерви на такива ми вика "спри да и покажа аз на тая " викам му недей че селска работа.И така още малко път и спрях да пусна една кола, оная пак свири ама яко вече(сигурно си е мислела с това лупо някво момиченце ще е пък то с тъмни жамове от секъде и не се вижда) и на един светофар без да искам огасих тез мощни 1000 кубика и аная я чувам нещо бучи ама яко и свири..... викам ся стана панаира опънах ръчната и се подадох от вратата приятелчето също оназ кат видя в сравнение с колата колко сме по различни на ръст направи най яката физиономия на света(изненада не е 18г. ученичка)
качихме се смяхме се тя си помисли че ще я бием....
не е кой знае колко забавно но е показателно колко са отворени всички с по нови коли и като излезеш от колата стават смешни.

не е кой знае колко забавно но е показателно колко са отворени всички с по нови коли и като излезеш от колата стават смешни.
- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42
- Мечтае да кара: винаги
Е и мойта случка по Сливница кръстовището на Орион 4 ленти посока Околовръстен път Две ленти за ляв завой две ленти направо аз съм в лява лента за направо до мен отляво жена с голф в лентата за ляв завой зелено тргваме и гледам мацката не завива а тръгва направо само че срещу нея има островче а аз си карам направо и един вид я засичам
карам спокойно и след 2 сфетофара тва моме ме настига засича ме и почва да крещи с речник на закуровял престъпник без дори да е разбрала че от лента за ляв завой не се кара направо че и път да и дават НЕ можах да реагирам 

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
На мен почти всеки ден ми се случват такива случки.Преди около месец един Тъп Сотаджия неудачник от ДАИКС Пловдив се изложи кат кифладжия д собствения си квартал.Та случката.Карам аз с 40 в ИЗГРЕВ циганския квартал на Пловдив и точно след един завой се заформила колона,защото един с паднал акумулатов накарал някакъв да му дава ток между блоковете между паркираните неправилно коли от двете страни на улицата.Аз спирам за да се разминат колите пред мен и чакам.Един срещу мен също спря тъй като пред него неправилно беше паркирала кола и му е заела платното,а аз съм си в моето.Стоим и чакаме и двамата колите пред мен да минат за да мина и аз.Изведнъж чувам форсаж и виждам как въпросния опел Кадет тръгва.Веднага се светнах какво ще стане.Този си изкърти огледалото в моята задна лява вежда и броня.Направо се стъписах от простотията му.Гледам в огледалото веднага този спира изскача от колата съблича якето и остава по фланелка SECURITY,ШКЕМБАК и ПИСТОЛЕТ на кръста.Веднага изскочих от колата и го чакам да дойде.Идва този с кървясал поглед и крещи.Аз му хващам ръцети и се опитвам да го окротя докато печеля време за размисъл.В това време виждам как двама полицаи патрулиращи сред мангалите тичат яко към нас.В момента на пристигането кат го почнаха този то беше чудо.Сринаха го със земята.Шкембелията се понаака доста.Оказа се че въпросния живее в блока пред който се разиграва случката,а и не е от най уважаваните там.Просто комплексиран аутсайдер който си помисли че като съм в Дачия Логан Ван може да си позволи волности.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...кога беше - някакъв футболист, или треньор- не помня вече- засича с чисто новия се мерцедес за два чувала пари някаква ладичка и слиза ербеп на бой- е да ама вътре пенсиониран ушев от онова време /вижте темата в другия раздел/ вади макаръйч и му тегли два бързи в главата! футболето е морто капино а ушевия продължава да не изтрезнява, ама в панделата
alexsch написа:...кога беше - някакъв футболист, или треньор- не помня вече- засича с чисто новия се мерцедес за два чувала пари някаква ладичка и слиза ербеп на бой- е да ама вътре пенсиониран ушев от онова време /вижте темата в другия раздел/ вади макаръйч и му тегли два бързи в главата! футболето е морто капино а ушевия продължава да не изтрезнява, ама в панделата
Футболист беше, Стойчо Стоилов - подчертавам БЕШЕ, щото като излезе от медицинска академия вече не риташе... И не беше с мерцедес, а Ленд Крузър - къса база, от стария модел. Май след тая случка не се дърви вече ...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Ебаси майката-ЕВАЛКА на ушевия от горния пост!!!!!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Спреят със сигурност ,ама за миниенергото не знам,предполагам че също,питай в някой Оловно-Рибарски магазин?grnka написа:да ви питам каубойта всичките тук лют пепер спрей легален ли е ? а тейзер?онези който като го докоснеш другия му пуска 20.000 волта ама с такъв ампераж че да не го убива...че бая "мъже" на пътя бе мамка му

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"