Страхотно нереално

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 08 Фев 2007, 1:33

е тая тема много тъпа стана, ама аре като сме се заговорили за старите ОПЕЛИ да говорим за СТАРИТЕ опели... има едни дето от ГМ са решили да ги кръстят Дипломат...и май за времето си не са били хич по назад от БМВ, има едни дето пък са ги кръстили Адмирал...те за времето си по нищо не отстъпват на БМВ също, мойто лично мнение е че даже го превъзхождат, щото когато Диломат е бил на пазара ония още не са и замисляли 7-цата която както и да го погледнеш пак е по нисък клас...Комодоре, Манта, Кадетт ГТЕ , не мисля че отстъпват по дизайн или нещо друго на Връстниците си от БМВ.Аре стига храна аре стига глупави постове, нито БМВ са най добрите, нито Опел са най добрите, зависи какво искаш...Tvrrr, вселената нито започва нито свършва с БМВ, огледай се наоколо и престани да налагаш собствените си вкусове и да не приемаш чуждото мнение, не ти прави чест най малкото.Ако си истински автоманяк ще успееш да видиш добрите решения и хубавото им изпълнение не само в ТВОЯТА любима марка.

Аре със здраве

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 08 Фев 2007, 9:52

Stranger написа:зависи какво искаш...

Много правилно. Аз лично мога да отговоря с два символа - М5. :twisted: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от murder » 08 Фев 2007, 21:55

Feanor написа:
Stranger написа:зависи какво искаш...

Много правилно. Аз лично мога да отговоря с два символа - М5. :twisted: :lol:

M6 :lalala:
Винаги се цели в Луната, дори да не успееш, то поне ще си сред звездите !

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 13 Фев 2007, 17:04

пичове да ви разкажа една история...
Преди имах вектра C16NZ- фабрично беше 75 коня, ама дойде от германия с форсиран двигател.Знаете как е- младо момче :arrow: ауспух заден(двоен голям буркан), спортен филтър.Много вървеше(така ми се струваше) бих двигатели 1.8-пасати и вектри от старите говорим.Наскоро( декември ) си купих БМВ(истината) 318i M43 и се чудя как съм карал вектрата...Нямам две мнения по въпроса..
Та по темата опели-бимери:
Ходиме тука на гонки
събират се 20-25 колички
та пускам се аз с бмв-то, давам примери само при 4 от моите пускания.
Не претендирам че съм голям състезател, ама първо се пуснах с една калибра-115 коня 2-ка двигател.Моята и тя е 115 коня,а ама 1800cc :mhihi: .Първото спускане през цялата гонка го гледах в страничните огледала.После пича изчезна.След 10 минути идва при мене един приятел и ми вика "Оня с калибрата спрял насред пътя, отворил капака и взел да човърка-каза ми че пипал нещо по предварението на двигателя".Не разбирам много от двигатели и затова не се наемам да коментирам какво е правил.Както и да е...Пита ме иска ли пак да се пускате.Викам му давай.Връща се, заставаме на старта и тръгваме.Взе ми старта-изтървах си оборотите.Тоя с "орела" тръгна първи, 1, 2, 3 и вече след 4500 както предницата му беше с 1 м пред моята почна да изостава.В крайна сметка го бих и човека така и не се върна на гонките тая вечер.
Втория път-пускам се с една астра.Преди това питах човека колко коня му е колата-той вика 75, пък колата беше с 2 врати :shock: :shock: .Ама карай викам му дай да се пуснеме за кошията.Пускаме се и го бия.Връщаме се и гледам ми пресвятка отзад.Спирам и ми вика дай да пробваме пак.Пускаме се взех старта обаче на високите обороти, не знам каква скорост беше ама беше след като вкарах 4-та, ме мина :shock: От това съдя че астрата му е била 2000cc или и аз не знам, ама по-малко няма да е защото да ме мине на високите обороти е нужен голям двигател. Та опел срещу бимер в един клас кубатура :arrow: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 13 Фев 2007, 19:38

дидо,не съди за една кола по вратите!
заеби ги тея гонки,баваро е силен другаде!
много трудно ще обедиш опелджиите къде е истината!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 28 Фев 2007, 21:45

наскоро разбрах че двигателя му е 1.6 16V уж 101 коня.Ама как ме би :?: Може би е по лека
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 28 Фев 2007, 23:23

по-лека я !
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

eee

Мнение от dqvola666 » 01 Мар 2007, 9:08

Не се стърпях та имасхе едно съобщение и от мен. :twisted: :twisted: :twisted: Ех тия ОРЛИ не съм против тях ама като послъгват да е по надребно. :mhihi: :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 01 Мар 2007, 9:54

Абе остави ги дали послъгват. Имам един приятел, дето кара Астра 2.0. Добре дърпа жувотното. Обаче наскоро се качих на Е39 520... ами какво да ти кажа... няма място за сравнение. Дреме ми колко дърпа Астрата. Петицата е Колата и точка. 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21

Re: eee

Мнение от AUTOMAX » 01 Мар 2007, 14:23

dqvola666 написа:Не се стърпях та имасхе едно съобщение и от мен. :twisted: :twisted: :twisted: Ех тия ОРЛИ не съм против тях ама като послъгват да е по надребно. :mhihi: :twisted:

за кое послъгваме колега :?:

Каобой
Аватар
Кара: 318

aa

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 02 Апр 2007, 22:20

абе да питм що са измислили опел?,И отговарям:за да има по скапана кола от форд :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 04 Юни 2007, 14:09

хахахах и аз не са стърпях хахахахахах старите БМВ-та дайе и комфорт немали АВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕИИИИИИИИИИИИ мистър опел иа излез от бързата ти бангия и са качи в е30-ката и виж каква е разликата - ма да не тръгнеш утре да си продаваш уриелъ хахахах точно такова ми е било първото бмв е30 316 1.8 карбуратор 90кс година 1984 със ел. огледала нещо което и до момента е екстра за опел и сериино за бмв от преди 20 години и ша ми разправяш че тая прахосмукачка била голема работа аре марш да си сипваш пръдня на газстанцията и да си караш лаиното.

ПС: карал съм такъв кенев 6 месеца го имах и го разкарах 1.8 гси червео с крила със спортни колани рекаро салон дигитално табло 15" 205х55 и ко да ви кажа плевен - чифлика е 100 км и като слезна усещането е се едно са ме клецали (или поне така предполагам щот не са) ако има некои от плевен ша се сети за на кутов гси - то е та за него колзет става дума .И не ми сравняваите омегата с другите опели тя не е опел както и опел не е кола аре със здраве.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от loobian » 07 Юни 2007, 20:08

Абе колеги, вие луди ли сте да им се връзвате на опелджиите :?: :?: :?:

Оставете ги да си мислят че карат коли :mhihi: и не им обръщайте внимание :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от loobian » 07 Юни 2007, 20:13

П.С. До някой опелджия: Търся си двигател от опел, че да си сменя моторчетата на чистачките, че нещо ги развалих...Ако си продавате двг-то: на ЛС :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории