Не подценявай съперника!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 10 Окт 2006, 14:41

за лок е...
а за историята - само лъха на 'леле как размазахме едни и то 3.5 двигател' (интересно че си проверил, било е39, а такова с такъв двигател няма - естествено без коментар нали), 'кви сме здрави драйвери' - много е далече от поучителното, все още без факти, с нереални скорости. Само дразниш с измислици. Личи си че си падаш по 'наказване' само дето си от от тези дето гледат стопове и ти е избило да драснеш една историйка понре виртуално да се покефиш - е покефи се, но повече няма какво да се коментира :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 10 Окт 2006, 14:42

На мен ми е много интересно защо името на тази прословута кола се крие в таина?!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 10 Окт 2006, 14:45

Я разкажи някоя друга случка с БМВ гъзе и вашата острилка че си ми много забавен :mhihi: :mhihi:

Ама този път и ги набиите че да е още по интересно ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 10 Окт 2006, 14:54

Защо не я замерите вашата кола на писта Божурище ? 400 метра за колко ще ги направи 7-8 сек?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 10 Окт 2006, 17:05

MaXimal написа:Защо не я замерите вашата кола на писта Божурище ? 400 метра за колко ще ги направи 7-8 сек?

като се качи ултра-мега-драйвъра им в хипер-тера-колата, гипсиран пиян и надрусан докато спи ше направи под 5 секунди на 400м, и то тръгвайки на 6-та че тя се пази само за 'да си е*е майката' :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Окт 2006, 17:09

t0sh написа:като се качи ултра-мега-драйвъра им в хипер-тера-колата, гипсиран пиян и надрусан докато спи ше направи под 5 секунди на 400м, и то тръгвайки на 6-та че тя се пази само за 'да си е*е майката' :mhihi:

:OT: то така и така темата се разводни и стана за вицовете,да те питам гледал ли си филма south park че като ти видях местожителствтото те свързах с тях...съдейки по поста ти има доста прилики... :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 10 Окт 2006, 17:12

t0sh написа:за лок е...
а за историята - само лъха на 'леле как размазахме едни и то 3.5 двигател' (интересно че си проверил, било е39, а такова с такъв двигател няма - естествено без коментар нали), 'кви сме здрави драйвери' - много е далече от поучителното, все още без факти, с нереални скорости. Само дразниш с измислици. Личи си че си падаш по 'наказване' само дето си от от тези дето гледат стопове и ти е избило да драснеш една историйка понре виртуално да се покефиш - е покефи се, но повече няма какво да се коментира :)

добре бе човек дай сега пак да те хвана щото си разбирач :mhihi: :mhihi: ....та кво викаш Е39 535 няма а ;) ...потърси пак :arrow:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Re: Е,

Мнение от XaMaB » 10 Окт 2006, 17:47

Thor написа:По твоята логика (нали сте се движили с "доста бърза" кола), ако карам да кажем Порше 911 турбо и се кача на магистралата и трябва да го карам на МАХ, тъй като и то е доста бърза кола и неможе да се кара спокойно ли?!

И да караш порше 911 все тая, пак ще си киселяк щото бат(и)мобила ще профучи покрай теб и ще се повлечеш след него да се правиш на състезател :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Окт 2006, 17:58

Абе няма ли кой да я изтрие тая тема само място заема ебати 5 страници чат с някакъв младеж дето не се бръсне още :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 10 Окт 2006, 18:45

Тато ми кара фабрично Ауди 80(81/82 модел) от 1982. Колата е автоматик, за америка. Ултра яка е. На газ прай 0-100 за около грубо казано бате 3 максимум 3.5 секунди, щото има като на новото 911Турбо хронометър на таблото, не ми се мисли ако включа на бензин. А-а-а забравих да кажа,че е УНИКАТ. Когато я взимал, с него ходил да я гледа Жан Луи Шлесер и НЯкъВ ТиП от НАСКАР.
Като я пробвали вдигнали 300км/ч и изпредварили излитащ самолет. Колата дала разход 5/100, пък на чичо Мерцедеса....

Аре преместете тая тема във ВИЦОВЕТЕ, щото отдавна не съм се смял така-а-а-а-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар

:))

Мнение от Lila_Angel » 10 Окт 2006, 18:47

това е за форум "Научно -популярна фантастика", подфорум "За деца и юноши"... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 10 Окт 2006, 19:25

///M Power написа:добре бе човек дай сега пак да те хвана щото си разбирач :mhihi: :mhihi: ....та кво викаш Е39 535 няма а ;) ...потърси пак :arrow:

M62B35 3498cc 235 кончака при 5700 об/мин 320NM при 3300об/мин Bosch DME M5.2 1996г E38/735i, E39/535i ;)
M62B35 3498cc 245 кончака при 5700об/мин 345NM при 3800об/мин Bosch DME ME7.2 1998г E38/735i, E39/535i ;)
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 10 Окт 2006, 20:04

///M Power написа:
добре бе човек дай сега пак да те хвана щото си разбирач :mhihi: :mhihi: ....та кво викаш Е39 535 няма а ;) ...потърси пак :arrow:

ок, хвана ме, ма не беше за теб да ме хващаш а разбирача от нашия разказ с ултра-драйверите :mhihi: само дето той един факт или невярна информация не може да каже нито обори ;)

п.с. ами на къде да избие темата, като от самото начало е за раздел 'вицове и фантастика' ;) като поствам тука нещо ми е весело като се сетя само :)

п.п.с. south park съм гледал 6-7 епизода но не съм им особено фен, фен съм на
http://happytreefriends.com - мисля че са по-яки
:mhihi:

п.п.п.с. автора да не гледа линка, че следващия разказ ще бъде ТОЛКОВА брутален, че форума ще откаже да го постне

п.п.п.п.с. иначе съм баш фен на Пътеводителя на галактическия стопаджия, е там какви изказвания има...

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 10 Окт 2006, 20:32

Ауу леле жалки сте!Бате даже по краката космаци немам, и гледам само стопове...То винаги това виждаш първо бе шушумига...Обяснявате тука ние сме БМВ разбирачи такова БМВ няма пък накрая се оказа,че има ц ц ц...Това доказва някои колко знаят!И другия като не ти е интересно не чети бе!Бахви човек да се опита да ви каже нещо нормално,като видите състезател по улиците следващия път и натиснете газта до дупка да помислите преди това!Пък тука всички разбирачи,няма такова БМВ,нямало такава катастрофа,автомобилния бог,острилката!Като гледам ви бива само да говорите глупости и да отричате фактите!Мърморите или не фактът си е факт и колко и да мъмрите като стари бабета нещата не се променят!И човека с информацията питай пак дали не се е случила тая катастрофа!Другото бля бля каква сте се опитвали да докажете-нищо човека обича просто да си кара бързо и не го интересува кой кво мрънка!Винаги имало по-бърз-лелелелле не знаех,добре че осветли детския ми ум!Сега като стана голям ще си купя совалка та да съм сигурен,че няма по-бърз от мене!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 10 Окт 2006, 20:35

е, ако беше погледнал по-рано (а съм сигурен че си), тази уловка че няма е39 3.5 щеше да си я премълчиш 100% (както и вероятно си я премълчал), но сега като се развихриха колегите сигурно ти поолекна че поне нещо си уцелил и нямаш спирка нали :mhihi:

п.с. с тая ултра-колата и ултра-драйвъра само включвате на 6-та и нямаш нужда от совалка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории