Не подценявай съперника!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
за лок е...
а за историята - само лъха на 'леле как размазахме едни и то 3.5 двигател' (интересно че си проверил, било е39, а такова с такъв двигател няма - естествено без коментар нали), 'кви сме здрави драйвери' - много е далече от поучителното, все още без факти, с нереални скорости. Само дразниш с измислици. Личи си че си падаш по 'наказване' само дето си от от тези дето гледат стопове и ти е избило да драснеш една историйка понре виртуално да се покефиш - е покефи се, но повече няма какво да се коментира
а за историята - само лъха на 'леле как размазахме едни и то 3.5 двигател' (интересно че си проверил, било е39, а такова с такъв двигател няма - естествено без коментар нали), 'кви сме здрави драйвери' - много е далече от поучителното, все още без факти, с нереални скорости. Само дразниш с измислици. Личи си че си падаш по 'наказване' само дето си от от тези дето гледат стопове и ти е избило да драснеш една историйка понре виртуално да се покефиш - е покефи се, но повече няма какво да се коментира

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- t0sh
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:Защо не я замерите вашата кола на писта Божурище ? 400 метра за колко ще ги направи 7-8 сек?
като се качи ултра-мега-драйвъра им в хипер-тера-колата, гипсиран пиян и надрусан докато спи ше направи под 5 секунди на 400м, и то тръгвайки на 6-та че тя се пази само за 'да си е*е майката'

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
t0sh написа:като се качи ултра-мега-драйвъра им в хипер-тера-колата, гипсиран пиян и надрусан докато спи ше направи под 5 секунди на 400м, и то тръгвайки на 6-та че тя се пази само за 'да си е*е майката'

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
t0sh написа:за лок е...
добре бе човек дай сега пак да те хвана щото си разбирач

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Re: Е,
Thor написа:По твоята логика (нали сте се движили с "доста бърза" кола), ако карам да кажем Порше 911 турбо и се кача на магистралата и трябва да го карам на МАХ, тъй като и то е доста бърза кола и неможе да се кара спокойно ли?!
И да караш порше 911 все тая, пак ще си киселяк щото бат(и)мобила ще профучи покрай теб и ще се повлечеш след него да се правиш на състезател

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе няма ли кой да я изтрие тая тема само място заема ебати 5 страници чат с някакъв младеж дето не се бръсне още 

Тато ми кара фабрично Ауди 80(81/82 модел) от 1982. Колата е автоматик, за америка. Ултра яка е. На газ прай 0-100 за около грубо казано бате 3 максимум 3.5 секунди, щото има като на новото 911Турбо хронометър на таблото, не ми се мисли ако включа на бензин. А-а-а забравих да кажа,че е УНИКАТ. Когато я взимал, с него ходил да я гледа Жан Луи Шлесер и НЯкъВ ТиП от НАСКАР.
Като я пробвали вдигнали 300км/ч и изпредварили излитащ самолет. Колата дала разход 5/100, пък на чичо Мерцедеса....
Аре преместете тая тема във ВИЦОВЕТЕ, щото отдавна не съм се смял така-а-а-а-а

Като я пробвали вдигнали 300км/ч и изпредварили излитащ самолет. Колата дала разход 5/100, пък на чичо Мерцедеса....
Аре преместете тая тема във ВИЦОВЕТЕ, щото отдавна не съм се смял така-а-а-а-а

AcoTo®
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
:))
това е за форум "Научно -популярна фантастика", подфорум "За деца и юноши"... 

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
///M Power написа:добре бе човек дай сега пак да те хвана щото си разбирач![]()
....та кво викаш Е39 535 няма а
...потърси пак
M62B35 3498cc 235 кончака при 5700 об/мин 320NM при 3300об/мин Bosch DME M5.2 1996г E38/735i, E39/535i

M62B35 3498cc 245 кончака при 5700об/мин 345NM при 3800об/мин Bosch DME ME7.2 1998г E38/735i, E39/535i

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- t0sh
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:
добре бе човек дай сега пак да те хвана щото си разбирач![]()
....та кво викаш Е39 535 няма а
...потърси пак
ок, хвана ме, ма не беше за теб да ме хващаш а разбирача от нашия разказ с ултра-драйверите

п.с. ами на къде да избие темата, като от самото начало е за раздел 'вицове и фантастика'

п.п.с. south park съм гледал 6-7 епизода но не съм им особено фен, фен съм на
http://happytreefriends.com - мисля че са по-яки

п.п.п.с. автора да не гледа линка, че следващия разказ ще бъде ТОЛКОВА брутален, че форума ще откаже да го постне
п.п.п.п.с. иначе съм баш фен на Пътеводителя на галактическия стопаджия, е там какви изказвания има...
Ауу леле жалки сте!Бате даже по краката космаци немам, и гледам само стопове...То винаги това виждаш първо бе шушумига...Обяснявате тука ние сме БМВ разбирачи такова БМВ няма пък накрая се оказа,че има ц ц ц...Това доказва някои колко знаят!И другия като не ти е интересно не чети бе!Бахви човек да се опита да ви каже нещо нормално,като видите състезател по улиците следващия път и натиснете газта до дупка да помислите преди това!Пък тука всички разбирачи,няма такова БМВ,нямало такава катастрофа,автомобилния бог,острилката!Като гледам ви бива само да говорите глупости и да отричате фактите!Мърморите или не фактът си е факт и колко и да мъмрите като стари бабета нещата не се променят!И човека с информацията питай пак дали не се е случила тая катастрофа!Другото бля бля каква сте се опитвали да докажете-нищо човека обича просто да си кара бързо и не го интересува кой кво мрънка!Винаги имало по-бърз-лелелелле не знаех,добре че осветли детския ми ум!Сега като стана голям ще си купя совалка та да съм сигурен,че няма по-бърз от мене!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
е, ако беше погледнал по-рано (а съм сигурен че си), тази уловка че няма е39 3.5 щеше да си я премълчиш 100% (както и вероятно си я премълчал), но сега като се развихриха колегите сигурно ти поолекна че поне нещо си уцелил и нямаш спирка нали
п.с. с тая ултра-колата и ултра-драйвъра само включвате на 6-та и нямаш нужда от совалка

п.с. с тая ултра-колата и ултра-драйвъра само включвате на 6-та и нямаш нужда от совалка