...Страхотна история...(без думи) :(((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Съжaлявам за колата,страхотен екземпляр беше много е тъжно когато си отиде по този начин.
Знам как се чувстваш в момента(само който не е преживял такова нещо само той не знае),но както казват хората "всяко зло за добро"
Вярвам,а и ти пожелавам,че ентусиазма ,любовта,времето и средствата с които беше дарил колата ще ти се върнат под формата на шанс и късмет да попаднеш на мечтаната от теб кола.
Ако мога да помогна с нещо насреща съм!
Успех
Знам как се чувстваш в момента(само който не е преживял такова нещо само той не знае),но както казват хората "всяко зло за добро"
Вярвам,а и ти пожелавам,че ентусиазма ,любовта,времето и средствата с които беше дарил колата ще ти се върнат под формата на шанс и късмет да попаднеш на мечтаната от теб кола.
Ако мога да помогна с нещо насреща съм!
Успех
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Съжалявам за хубавата колица Диляне!
НО наистина скоро ще си направиш по-добра и всичко ще е само спомен.
Радвайте се, че няма пострадали! Малко е, но все пак е някаква утеха.
НО наистина скоро ще си направиш по-добра и всичко ще е само спомен.
Радвайте се, че няма пострадали! Малко е, но все пак е някаква утеха.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Леле Диляне сърцето ме заболя. На всеки, който е казвал нещо лошо за Е30 туринг съм показвал твойта и всеки е казвал - нечовешка кола. Много мъчно...

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Жалко , жалко
Явно така е трябвало да се случи. Важното е , че сте здрави !!!!!!!!! Гледай напред и си спомняй за времето с колицата.

stay tuned

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Хубава кола беше....засичах я чат-пат из София....Знам че ти е тегаво,но като се замислиш колата е купчина ламарини,важното е че на вас нищо ви няма...И все пак - всяко зло за добро,след няколко месеца като падне ДДС-то и акциза си позолявам да ти дам насока:
http://www.mobile.de/SIDHTUNkkCbDNttEpx ... 212838953&
http://www.mobile.de/SIDHTUNkkCbDNttEpx ... 212838953&
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Благодаря на всички за топлите думи, а относно следващата кола... оглеждам се за някоя читавелка
Важното е че на нас нищо ни няма

Важното е че на нас нищо ни няма

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Еба си, чак сега я виждам тая тема... Направо не знам какво да кажа
Миналия четвъртък я коментирахме на еко каква е лъскава и изпъната. Ама щом ти си ок, другото не е важно 

Never mistake motion for action...
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
и аз съжалявам виждал съм те из дружба с нея наистина беше мого добре стегната колицата..
това да ти е за урок все пак колкото и добра кола да караш знай че вичко зависи от теб
пожелавам ти скоро да се качиш на новата ти любима кола(следващото бмв )и карай за удоволствие!!

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-

Важното е,че сте здрави със спътника ти...
Вчера се препознах в красавицата...определено

Щом си решил, че ще купуваш нова...не забравяй, че който търси намира...

На Добър Час и успех

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Докато ми зареди снимките се молих да не е това което си мисля,но уви .... и като видях втората снимка затворих и интернети всичко и чак днес събрах кураж да видя снимките и да искажа моите искренни
СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ
Както обичам да казвам често - Човек оценя реалната стойност на това което притежава - чак тогава, когато го ИЗГУБИ
Така че нека това бъде призив от мен към ВСИЧКИ -
Хора обичайте и ценете колите си СЕГА , а не когато се случи нещо със тях.
Диляне , за теб батко остава само едно - да докажаш колко е важна за теб марката , като яхнеш твоят следващ еднорог - твоята ЕЛИНОР

Както обичам да казвам често - Човек оценя реалната стойност на това което притежава - чак тогава, когато го ИЗГУБИ

Така че нека това бъде призив от мен към ВСИЧКИ -
Хора обичайте и ценете колите си СЕГА , а не когато се случи нещо със тях.
Диляне , за теб батко остава само едно - да докажаш колко е важна за теб марката , като яхнеш твоят следващ еднорог - твоята ЕЛИНОР

- Новини
-
Ето на това му казвам аз трагедия
Сещам се за всеки разговор с Дилян за тази кола, сещам се за всеки път, когато с толкова мерак и любов работеше по нея...
Мамка му и скапана работа. Кат се омаже човек всеки му казва, че това е просто купчина тенекии ..... всъшноност докато не стане белята въобще не осъзнаваме тая купчина тенекии колко много значи за нас.
Диляне ..... следващата човече, следващата Е30-ка и нека най-хубавата да ти се падне - заслужаваш я!

Сещам се за всеки разговор с Дилян за тази кола, сещам се за всеки път, когато с толкова мерак и любов работеше по нея...
Мамка му и скапана работа. Кат се омаже човек всеки му казва, че това е просто купчина тенекии ..... всъшноност докато не стане белята въобще не осъзнаваме тая купчина тенекии колко много значи за нас.
Диляне ..... следващата човече, следващата Е30-ка и нека най-хубавата да ти се падне - заслужаваш я!
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Въпреки че не те познавам,
едно от малкото истински БМВта в София - така както трябва да изглежда една кола на ентусиаст. беше изпипана до последния детайл без да е претрупана накичени с излишни неща по нея- нещо което не се вижда често по улиците
това което мога да ти кажа е - евала за ентусиазма! това е най важното !!! не се отчайвай .... винаги ще има следваща !
и ще е по -хубава и надяваме се по-бърза
едно от малкото истински БМВта в София - така както трябва да изглежда една кола на ентусиаст. беше изпипана до последния детайл без да е претрупана накичени с излишни неща по нея- нещо което не се вижда често по улиците
това което мога да ти кажа е - евала за ентусиазма! това е най важното !!! не се отчайвай .... винаги ще има следваща !
и ще е по -хубава и надяваме се по-бърза

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
ха
Аве Диляне как стана так ве се на тия дето влагат и последния лев и много труд в колите си накрая се осират работите по тоя скапан начин
Но както и да е важно е ти да си здрав с нетърпение очаквам следващото ти творение
Но както и да е важно е ти да си здрав с нетърпение очаквам следващото ти творение

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Дееееба,
аз от тазя Америка всичко късно разбирам,
Диляне братленце,
много тъпа работа,
важното че сте здрави,
количката ти доставила толкова готини моменти по улиците че сега с кеф ше ч помниш.
Заеби сега съжалението и фащай нова - да е още по-добра
аз от тазя Америка всичко късно разбирам,
Диляне братленце,
много тъпа работа,
важното че сте здрави,
количката ти доставила толкова готини моменти по улиците че сега с кеф ше ч помниш.
Заеби сега съжалението и фащай нова - да е още по-добра