Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Duratec написа:имам едно приятелче със 525 двигател '94 и купе '90-92 (така твърди той), било 192 коня и М...макар че не виждам нищо общо с М - нито на двигателя го пише (1 фр каза че трябвало да пише, аз не съм запознат) нито броните са такива...та ще го уговоря да ме повози. 6500 бг. лева, добра цена ли са за такова БМВ ? Мъчи се да го продава...
Мpower е най-разпространения модел бмв в България като се почне от 316 и 520 та нагоре

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Duratec
Прочети темите из форума има и раздел "дъ бест оф"
Много скоро (ако не го направиш) има опасност да почнеш да задаваш глупави въпроси и да се излагаш!
Така ще се образоваш малко ще научиш за индексите на различните модели включително и на двигателите.
Сам ще се научиш да различаваш "това" от "онова"
просто на твоя приятел следващия път като се видите ще можеш да му дадеш компетентен отговор ,че примерно 525 е много далече от М5
И ще се обосновеш естествено.
И по-подфорумите на различните модели има интересни теми.
Прочети темите из форума има и раздел "дъ бест оф"
Много скоро (ако не го направиш) има опасност да почнеш да задаваш глупави въпроси и да се излагаш!
Така ще се образоваш малко ще научиш за индексите на различните модели включително и на двигателите.
Сам ще се научиш да различаваш "това" от "онова"
просто на твоя приятел следващия път като се видите ще можеш да му дадеш компетентен отговор ,че примерно 525 е много далече от М5
И ще се обосновеш естествено.
И по-подфорумите на различните модели има интересни теми.

boost написа:Duratec написа:имам едно приятелче със 525 двигател '94 и купе '90-92 (така твърди той), било 192 коня и М...макар че не виждам нищо общо с М - нито на двигателя го пише (1 фр каза че трябвало да пише, аз не съм запознат) нито броните са такива...та ще го уговоря да ме повози. 6500 бг. лева, добра цена ли са за такова БМВ ? Мъчи се да го продава...
Мpower е най-разпространения модел бмв в България като се почне от 316 и 520 та нагоре![]()
![]()
да така е... аз току що разжалвах моето - бяха му сложили лепенка М

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
тука е същото...почти всички са с М лепенки, а до колкото ми каза един БМВ фен истинските са 2-3..едното е на един пич дето се върна скоро от щатите и е 98++ година..не съм сигурен, ама на бронята има стикерчето със лентите и на решетката май имаше М...има вежди на фаровете ??? Сигурен съм че не си ги е слагал той, човека е поне на 35-40, кара такова БМВ, надали ще прави цигании...
u kBo ?!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
момче пак продължаваш да се излагаш с глупави вапроси ,имало лепенки -не вярвам да си ги е сложил той нз си какво даже и вежди,които не са задължителен елемент ,а и това че човека е бил в америка не значи че не може да си е купил врашняк,не е разумно така да с е разсъждава но ...м5 се познава не само по лепенките а и по мн други неща ,човека ти каза каде да се образоваш най-добре .най малкото което е по двигателя се познава виж го чуй го и тогава прави разсъждения , тия лепенки секи ги слага и брони и т.н друго което е важно е над праговете като отвориш предната врата по принцип от долу съм виждал на м3 за м5 не съм сигурен дали има характерния надпис мpower и т.н
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
evans написа:Гореисраното мнение продължава още да е невярно.
Мани недей .. Че са им тромави двигателите, тромави са .. няма какво да си говориме .. въпрос на лично мнение(или на заблуда в твоя случай) .. И точно пък от мерцедес да ми падне усмивката

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Methodius написа:evans написа:Гореисраното мнение продължава още да е невярно.
Мани недей .. Че са им тромави двигателите, тромави са .. няма какво да си говориме .. въпрос на лично мнение(или на заблуда в твоя случай) .. И точно пък от мерцедес да ми падне усмивката.. мани мани ..
Както казва един от старите потребители на форума:
190D Бяла - Рулззз

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
vld написа:Methodius написа:evans написа:Гореисраното мнение продължава още да е невярно.
Мани недей .. Че са им тромави двигателите, тромави са .. няма какво да си говориме .. въпрос на лично мнение(или на заблуда в твоя случай) .. И точно пък от мерцедес да ми падне усмивката.. мани мани ..
Както казва един от старите потребители на форума:
190D Бяла - Рулззз
сватбарска история

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк